Nuri Ergin Haberleri

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-2023 18:19

Nurişler çetesi lideri Nuri Ergin mahkemede akılalmazlar tehditler savurdu! '1 milyon dolar' iddiasına değindi: 'Nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakmayız'

Liderliğini Nuri Ergin'in yaptığı, "Nurişler" ve "Karagümrük Çetesi" adlarıyla tanınan suç örgütü hakkındaki davada Nuri Ergin için 239 yıla kadar hapis cezası istendi. Nuri Ergin duruşmadaki savunmasında "Bana gönderilen iddianamedeki suçlamaları okuyorum, inanın kahkahalar atıyorum" dedi. Oğlunun başına 1 milyon dolar para konduğunu söyleyen Ergin, "Değil öldürmek, tırnağına taş değerse bunu yapanların nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakırsak Allah beni kulluğundan çıkarsın" diye konuştu.

Haber 19-07-2023 13:46

İstanbul'daki suç örgütü davasında 11 sanık hakkında tahliye kararı

İstanbul'daki suç örgütü davasında 11 sanık hakkında tahliye kararı

Yurthaber 12-10-2022 11:53

Maçta adına tezahürat yapılmayınca 'Hepsini öldüreceğim' demişti! Nuriş lakaplı Nuri Ergin'den şok açıklamalar

3 yıl önce Karagümrük Spor ile Erzurumspor arasında gerçekleşen futbol maçındaki 'tezahürat' tartışmasının ardından işlenen suikaste ilişkin davada yeni gelişmeler yaşandı. Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırı gerekçesiyle 239 yıl hapis cezası istenen Nuri Ergin, "Suç örgütü lideriyim, doğru. Cezalandırılmamı talep ediyorum" diye konuştu. 'Nurişler' adlı suç örgütü liderinin kardeşi Soner Ergin ise "Sütten çıkmış ak kaşık değiliz" dedi.

Haber 04-07-2022 13:04

Nuri Ergin

Nuri Ergin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nuri Ergin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Nuriş Kardeşler' operasyonunda yakalanan Nejat Ergin serbest bırakıldı

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan örgütün hükümlü elebaşı Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 18-08-2021 20:48

'Nuriş Kardeşler'e operasyonun detayları ortaya çıktı

Kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi', 'Nuriş Kardeşler' ya da 'Ergin Kardeşler' olarak bilinen suç örgütüne İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın, Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim'in silahla yaralanması olayı sonrası başlatıldığı öğrenildi.

Haber 11-06-2021 21:01

'Nurişler' organize suç örgütüne 4 ilde eş zamanlı operasyon! Gözaltılar var

İstanbul merkezli 4 ilde kamuoyunda 'Nurişler' olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Örgüt lideri Nuri Ergin'in de aralarında bulunduğu 27 kişiye yönelik 53 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Haber 11-06-2021 07:18