Nuri Okutan Haberleri

Meral Akşener o partiyle ittifak mı yapıyor? Beklenen açıklama geldi

İYİ Parti yöneticisi Nuri Okutan'ın "cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci turda en fazla oyu alan muhalif adayın etrafında birleşilmesi" çağrısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan yanıt geldi.

Haber 15-12-2017 16:23

Reza Zarrab ile ilgili İyi Parti'den çok konuşulacak MİT iddiası

İYİ Parti Milletvekili Nuri Okutan, devlet kayıtlarında Reza Zarrab'ın İran İstihbarat Örgütü SAVAMA'nın bir ajanı olduğunun devlet kayıtlarında mevcut olduğunu savunarak "On yıllarca öncesinden Zarrab'ın ailesi bizce izleniyor ve biliniyor, gözlemleniyor. Bu konuyla ilgili dosyalar devlet arşivinde var. Bilinmez birşey değil. Gerek emniyet gerek MİT'in hazırladığı raporda var. Buna rağmen görmezden, bilinmezden gelinerek adeta mal hırsı devlet aklını esir almıştır" dedi.

Haber 04-12-2017 13:50

Meral Akşener'in A takımı belli oldu... İki sürpriz isim dikkat çekti

İYİ Parti'de yapılan toplantı ile Başkanlık Divanı görev dağılımı da belli oldu. Üyeler arasında MHP kökenli isimler ağırlıkta.Meral Akşener'in yol arkadaşlarım" olarak andığı Kayseri Bağımsız Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile Isparta Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan'ın listede yer almaması, dikkati çekti."

Haber 27-10-2017 12:56

Yeni partiyle ilgili dikkat çeken detay!

Nuri Okutan, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e 'Yeni Parti'ye ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Okutan, Kamuoyu yoklamaları oransal itibariyle en fazla MHP'den, sayısal olarak da en fazla AKP'den oy alabileceğimizi ortaya koyuyor. CHP'den de sayısal itibariyle MHP'ye yakın oyun partimize geleceği görülüyor" dedi. Okutan ayrıca, "Yeni partiye umut gözüyle bakanların da, daha yolun başında başlarına bir şey gelebilir diye düşünenler de az değil" dedi."

Haber 11-10-2017 15:13

Nuri Okutan

Nuri Okutan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nuri Okutan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Akşener'in yeni partisi için ilk oy tahmini

Meral Akşener liderliğinde kurulacak siyasi partide yer alan Milletvekili Nuri Okutan, AK Partililerin kendilerine 'iyi yolda olduklarını' söylediklerini belirterek iktidar vekillerinden de kendilerine katılım olacağını söyledi. Okutan, kurulacak yeni partinin oy oranı için ‘yüzde 26’ tahmininde bulundu. Okutan, "Bir taraftan entelektüel, zihinsel alt yapıyı hazırlayıp diğer taraftan teşkilatlanma çalışmalarını yürütüyoruz” diye konuştu.

Haber 15-07-2017 11:21

Kritik iddia: Akşener'in partisi, TBMM'de grup kuracak güce ulaştı

MHP'den ihraç edilen ve Meral Akşener'in kuracağı partiye katılma kararı alan bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, "TBMM'de parti grubu kuracak güce ulaştıklarını" öne sürdü. Okutan, "Biz net bir şekilde sizin cevabınızı verelim, biz Meclis'te grup kurabileceğiz. Bir taraftan entelektüel, zihinsel alt yapıyı hazırlayıp diğer taraftan teşkilatlanma çalışmalarını yürütüyoruz" dedi.

Haber 14-07-2017 22:15

Meral Akşener'in partisinin adı ne, ne zaman kurulacak?

Eski MHP'li Meral Akşener'in Kasım ayında parti kurmayı planladığı Ankara kulislerine bomba gibi düştü. Peki Meral Akşener'in yeni partisinin adı ne olacak, partinin çizgisi ne olacak,MHP gibi sağ tandanslı bir oluşum mu kurulacak?MHP'li muhaliflerin geçen yıl yaptıkları olağanüstü tüzük kurultayının geçtiğimiz ay mahkemece iptal edilmesi üzerine, artık MHP'de siyaset yapma imkanları kalmayan ve aralarında partiden ihraç edilen Akşener'in de bulunduğu muhalifler, yeni parti kurmaya hazırlanıyor.

Haber 13-07-2017 13:34

Meral Akşener'in yeni partisinin kuruluş tarihi belli oldu

Meral Akşener'in partisinin kuruluş tarihi belli oldu. Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, yeni parti kurulması çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Okutan, yeni partiye ilişkin süreçlerinin tamamlanmasına dair Kasım ayı sonunu öngördüklerini belirtti. Okutan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, yeni parti kurma çalışmaları kamuoyunca bilinen Meral Akşener'e yönelik siyasi eleştiri dozunu aşan söylemlerde bulunulduğunu belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

Haber 13-07-2017 08:06

Bahçeliciler saldırabilir diye ülkücülerin ‘hayır’ mitingi yasaklandı

MHP’nin muhalif isimlerinden Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Ankara Valiliği’ne 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Anadolu Meydanı’nda “Milli iradeye saygı” konulu ‘Hayır' mitingi yapmak için başvurdu. Valilik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yanlılarının muhalif isimlere saldırılarını gerekçe göstererek bu mitinge izin vermedi.

Haber 29-03-2017 19:28

MHP'li Nuri Okutan: 'Evet' çıkarsa çöküşün ve dağılışın resmidir

MHP Eski Milletvekili Nuri Okutan MHP'deki ihraçlar hakkında değerlendirmelerde bulundu, kararın çok hızlı verildiğini belirtti

Haber 11-03-2017 19:55

MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı.

Haber 10-03-2017 12:24

MHP’den son dakika 4 isme ihraç istemi

MHP'den gelen bir son dakika haberine göre; Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. İlk açıklama Nuri Okutan'dan geldi

Haber 13-02-2017 18:55

MHP’den son dakika haberi: İşte ihraç edilmek istenen isimler

MHP'de Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber 13-02-2017 15:52

MHP'de 'hayır'cıların ihracı istendi

MHP lideri Devlet Bahçeli, referandumda 'hayır' diyeceklerini açıklayan Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan'ın ihracı için talimat gönderdi. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanacak.

Haber 13-02-2017 11:04

MHP Isparta Milletvekili Okutan: Akşener ile birlikte hareket ediyorum

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nuri Okutan, muhaliflerin içinden Meral Akşener ile hareket edeceğini açıkladı.

Haber 15-07-2016 15:12

MHP'li Okutan: Şimdi oralar terörist mezarlığı oldu

Isparta'da MHP'den 1'inci sıra milletvekili adayı olan Nuri Okutan, Siirt'te Türk bayrağı altında yayla şenlikleri yaptıkları arazilere şimdi terörist mezarlıkları kurulduğunu söyledi.

Haber 15-04-2015 17:56

Kaymakamın intiharında ilginç gelişme!

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi Kaymakamı Caner Akgün’ün, 22 Eylül 2011’deki intiharıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yurthaber 17-01-2012 08:16