Ocakçı Haberleri

Türkiye'den kaçmak üzerelerdi, tutuklandılar! İzmir'deki Ocakçı Holding vurgununda Ocakçı çifti hakkında yeni gelişme

İzmir'de yükse faiz vaadiyle binlerce kişiden 5 milyar 123 milyon TL para toplayıp kayıplara karıştı, eşiyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı! Ocakçı Holding'in sahibi Sedat Ocakçı ile eşi Seçilay Ocakçı'nın da aralarında bulunduğu onlarca kişi dün gözaltına alınmıştı. Tarihi vurguna imza atan Ocakçı ve eşi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 10-02-2024 11:29

Son dakika | Sedat Ocakçı tam o sırada yanıt verdi! Paralar nerede? 5 milyarlık vurgundaki 'FETÖ' izi...

Son dakika haberi: Ocakçı Holding'in sahibi Sedat Ocakçı ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi. Sedat Ocakçı, binlerce kişiden milyarlarca liralık vurgun yaptığı iddiasıyla eşiyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanıp gözaltına alınmıştı. Ocakçı'nın sevk esnasında "Paralar nerede?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Haber 09-02-2024 15:37

Vurgunun büyüklüğü 2,5 milyar! Sedat Ocakçı'nın da aralarında olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Peş peşe gelen dolandırıcılık haberlerine bir yenisi daha eklenmiş İzmir'de 2,5 milyarlık vurgun gündem olmuştu. Polis iddiaların ardından harekete geçti. Ocakçı Holding sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da aralarında olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ocakçı geçtiğimiz günlerde bir video paylaşarak, "O çok sevdiğiniz paralarınız yatacak" demişti.

Haber 07-02-2024 08:28

Diğer Haber Etiketleri