Ogeday Haberleri Ve Son Dakika Ogeday Haberleri

Ogeday Haberleri Ve Son Dakika Ogeday Haberleri

Cengiz Han'ın oğullarından biri ve mirasçısı olan Ögeday Han, 7 Kasım 1186 tarihinde Khamag Mongol’da dünyaya geldi. 11 Aralık 1241 tarihinde ölen Ögeday Han, Cengiz Han'dan sonra Moğol İmparatoru olmuş ve babasının yarım bıraktığı istilaları ve devlet düzenlemesini tamamlamıştır. Toplamda yedi çocuk sahibi olan Selçuklu Devleti'nin kendisine il olmasını istemiş ve tarih boyunca birçok sefer düzenlemiştir. Cengiz Han için önemli bir yere sahip olan Ögeday Han, Diriliş Ertuğrul dizisinin de önemli karakterleri arasında yer almaktadır. İran ve Anadolu topraklarını fethetmek için 1241 yılında Baycu Noyan’ın komutasındaki 30 bin kişilik Moğol ordusunu görevlendirdi ve bundan birkaç yıl sonra Erzurum’u yağmalayarak kentte büyük katliamlar yaptı.

Ogeday Haberleri

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 13-04-2024 07:21

Acun Ilıcalı ile Ogeday konseyde birbirine girdi! Hava almak istedi ona bile izin vermedi! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı ile Ogeday arasındaki tartışma damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Ogeday'a sert sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-04-2024 07:33

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-2024 07:41

Acun Ilıcalı'nın Ogeday'a sözleri sosyal medyayı salladı! İki ayrı kimlik var ortada...

Survivor'da geçtiğimiz hafta Hakan ile ettiği kavgalar gündeme gelen Ogeday yine adından söz ettirdi. Acun Ilıcalı Survivor tanıtımında Ogeday'a söylediği sözlerle gündeme geldi.

Magazin 25-02-2024 13:46

Ogeday

Ogeday Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ogeday Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hakan'ın sözleri Ogeday'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı kavganın arasına girdi... Ogeday ve Hakan diskalifiye oldu mu?

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmadı. Aynı takımda olan Hakan ve Ogeday oyun kaybedince birbirine girdi. Küfürler havada uçuşurken Ogeday adeta sinir krizi geçirdi. Acun Ilıcalı ise kavganın ortasına girdiği anlarla gündem oldu.

Magazin 19-02-2024 07:40

Survivor şampiyonları Ogeday ve Nisa aşka geldi

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, bir süredir Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile aşk yaşıyor. İkili önceki gün Suadiye'de gerçekleşen kürek yarışlarını takip etti. Çiftin romantik halleri dikkat çekti.

Magazin 15-08-2022 17:51

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Ogeday'dan sarmaş dolaş poz!

Survivor All Star yarışmasında şampiyon olduğu için gündemde olan ve bir kesimin de eleştirilerine maruz kalan Nisa Bölükbaşı yeni yaşını kutladı. Yarışmanın ilk günlerinden beri Survivor Ogeday ile aşk yaşadığı konuşulan Nisa Bölükbaşı'dan sarmaş dolaş poz geldi.

Magazin 03-07-2022 14:59

Furkan Dede'nin Ogeday ile ilgili sözleri sonrası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı! Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı

Survivor Ekstra'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yorumculardan Furkan Dede Survivor Ogeday'ın sakatlığıyla ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığının numara olduğunu söylemesi sonrası Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı. Furkan Dede ve Acun Ilıcalı arasındaki gerilim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-06-2022 14:41

Survivor Nisa, Ogeday'a laf çaktı! Ortam gerilince Ayşe patladı: Ağız burun eğdiği yetmiyor, saygısız!

Survivor'da Nisa Bölükbaşı ile Ayşe Yüksel parkurda karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Nisa, Ayşe'nin sevinç gösterisi üzerine çıkıştı. "Bana doğru sevinme bari" diyen genç yarışmacı tepki gösterdi. Survivor'da oyun alanında yaşanan bu durum sonrası Nisa, Evrim'e dönüp Ogeday'ın hala onu savunduğunu söyledi. Nisa'nın tavrı karşısında şaşıran Ayşe ise bench'te "Sevincime kadar laf ediyor saygısız. Ağız burun eğdiği yetmiyor." diye söylendi. İşte Survivor'da Nisa ile Ayşe arasında yaşananlar...

Magazin 08-06-2022 09:25

Survivor Nisa'ya ne oldu? Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu nasıl? Survivor All Star'dan diskalifiye mi edilecek?

Survivor Nisa'ya ne oldu? sorusunun yanıtı yarışmanın 110. bölüm fragmanının ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Görüntülerde Evrim ve Ogeday'ın panik halinde "Ne oldu?" dediği görülüyor. Evrim, Çek Cumhuriyeti'nde yetişen genç yarışmacıya ilişkin "Kafasını vurdu ya!" ifadesini kullanırken; vatandaşlar korkutan anlara ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Survivor Nisa'ya ne oldu? Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu nasıl? Diskalifiye mi edilecek? İşte detaylar...

Magazin 21-05-2022 09:53

Survivor Ogeday neden yok? Sakatlandı mı? Ogeday Girişken'e ne oldu?

Survivor Ogeday, yarışmanın 23 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde iletişim ödülü oyununda oynamadı. Acun Ilıcalı, Ogeday Girişken ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Programı kaçıranlar veya sosyal medyadaki paylaşımları okuyanlar Survivor Ogeday neden yok? Sakatlandı mı? Ogeday Girişken'e ne oldu? sorularının yanıtına ulaşmak için internette araştırma yapmaya başladı. Survivor Ogeday ile ilgili detaylar ve Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama haberimizde.

Magazin 24-02-2022 02:34

Nisa Bölükbaşı hakkında bomba iddia! Yine Survivor yarışmacısıyla birlikte

'Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinden olan Nisa Bölükbaşı, oyuncu Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili aşkları dolu düzgün sürerken bir anda ayrılmıştı. Şimdi ise Nisa'nın adı eski Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile anılıyor.

Magazin 11-12-2021 11:23

Survivor Ogeday’ın duygulandıran tekne hikayesi

İzmit Sekapark’ta düzenlenen Su Sporları Festivaline katılan eski Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken, duygusal ve anlamlı hikayesini katılımcılara anlattı.

Spor 30-10-2020 11:57

Survivor'da Ogeday'ın Adem'e yaptığı hareket tartışma yarattı

Survivor'da Ogeday'ın Adem'e hareketi konuşulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Ali Eyüboğlu, "Diskalifiye edilmesi gerekirdi" dedi.

Magazin 23-02-2017 08:58