Okay Memiş Haberleri

AFAD Başkanı Memiş'in 6 Şubat depremleri hakkındaki sözleriyle ilgili açıklama geldi: Gecikme anlamında kullanmadı

AFAD Başkanı Okay Memiş'in 6 Şubat depremi hakkında "Gecikmedi olmadı ama yetişemedik" dediği iddiasıyla ilgili açıklama geldi. İddianın manipülasyon olduğu belirtilen Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklamasında "Okay Memiş'in ifadelerinin birbiriyle çeliştiği algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır" dendi.

Haber 07-02-2024 12:03

AFAD Başkanı Memiş, Aksaray'da yaşanan sel sonrası açıklama yaptı:

AFAD Başkanı Okay Memiş, Aksaray'daki sel felaketinin ardından arama ve kurtarma faaliyetlerini 24 saat esasına göre sürdürdüklerini söyledi.

Yurthaber 04-09-2023 07:23

Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? AFAD Başkanı Okay Memiş'in yer aldığı görevler

Okay Memiş kimdir ve kaç yaşında gibi sorular gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. Yeni atama yapılan kurumlardan biri de AFAD oldu. Yeni AFAD Başkanlığı görevine Okay Memiş atandı. Bu gelişme sonrası Okay Memiş'in hayatı merak edildi. Peki, Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? AFAD Başkanı Okay Memiş hangi görevlerde yer aldı?

Haber 11-08-2023 12:52

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten kemer takmayan sürücüye: Şimdilik seni affediyorum

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası kapsamında düzenlenen trafik uygulamasında emniyet kemeri takmayan sürücüyü, "Şimdilik affediyorum" diyerek uyardı. Sürücü de Vali Memiş'e teşekkür ederek, "Hakkınızı helal edin, Allah eksikliğinizi vermesin." diye konuştu.

Haber 13-11-2021 09:06

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne ihaleyle alınan 15 yeni araç törenle hizmete girdi

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne ihaleyle alınan 15 yeni araç törenle hizmete girdi

Yurthaber 13-09-2021 16:11

Erzurum Valisi Memiş, Peşin peşin söylüyorum diyerek uyardı

Erzurum Valisi Okay Memiş, kendisinin yakalandığı virüsün İngiliz varyantı olduğunu belirterek, "Öldürücü ve çok tehlikeli bir virüs ayrıca bendeki İngiliz varyantıydı. Bu nedenle daha çok tedbirli olacağız. Polisimiz ve jandarma ekiplerimiz sahada daha çok aktif olacak. 'Sayın valim çok ceza yazdınız, sayın valim' filan diye kimse bana söylemde bulunmasın. Peşin, peşin söylüyorum hiç kimseye haksızlık etmeyeceğiz ben de kurallara uymazsam ben de cezamı yiyeceğim" dedi.

Haber 16-04-2021 10:09