Oksijenli Su Haberleri

Tek kaşıkta çamaşırları ilk günkü gibi bembeyaz yapıyor! Sararmış çamaşırları beyazlatmak için...

Beyaz çamaşırların sararması ev hanımlarının en büyük problemleri arasında yer alıyor. Zaman içerisinde sararan çamaşırlar temizlenseler bile pis görünüme sebep oluyorlar. Sararan çamaşırlar nasıl beyazlatılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Sararmış çamaşırları beyazlatmak için çamaşır suyuna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sararan çamaşırları bembeyaz yapmanın yolu mutfaktan geçiyor.

Kadin 24-04-2023 17:25

Adeta kimyasal bomba: Sakın kullanmayın! Birleşince zehir saçan temizlik malzemeleri

Temizlik hayatımızı devam ettirebilmemizi sağlayan en temel ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Hijyenden uzak yaşamak sağlığımızı tehdit etse de temizlik sırasında kullanılan ürünler oldukça tehlikeli olabiliyor. Fazlasıyla kimyasal içeren temizlik ürünlerini karıştırmak adeta zehir saçıyor. İşte asla beraber kullanılmaması gereken temizlik malzemeleri...

Kadin 15-11-2022 14:57

Sararmış çamaşırlara anında çözüm! Sakın atmayın eskisinden de beyaz olması mümkün

Beyaz kıyafetler üzerimizde ne kadar güzel dursa da temizliği diğer renklere göre çok daha zor oluyor. En ufak lekeyi bile belli eden beyaz çamaşırlar doğru yıkanmadığı takdirde zamanla sararabiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde uygulayacağınız basit çözümler ile çamaşırlarınızı yeni almış gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-09-2022 09:23

İnatçı fayans aralarını tertemiz yapacak yöntem! Sadece 10 dakikada yeniliyor

Evi temizlerken bazı alanları temizlemek oldukça zorlu olabiliyor. Bu alanları temizlerken ekstra çaba sarf etmenize rağmen istediğiniz sonuçları alamıyorsanız temizlik hilelerine başvurabilirsiniz. Kirlenmiş fayans aralarının nasıl temizleneceği en çok aranan temizlik yollarından oluyor. İşte fayans arası derzleri anında tertemiz yapacak yöntem...

Kadin 21-09-2022 07:07

Oksijenli Su

Oksijenli Su Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oksijenli Su Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 11:52

Sararmış tişörtleri çöpe atmayın! İlk günkü haline getirmek çok kolay

Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

Kadin 02-08-2022 08:49