Ömer Demir Haberleri

Yunanistan sınırı yakınlarında yakalanan VIP dinleme davası sanığı tutuklandı

FETÖ kapsamında siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla 210 kişinin yargılandığı davanın sanıklarından, yurt dışına çıkmaya çalışırken Edirne'de yakalandığı bildirilen eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi görevlisi Ömer Demir tutuklandı

Haber 12-03-2019 12:22

Bursa'da korkunç olay! Vücudu tamamen yandı

Bursa'da, bir evin terasında çalışan çatı ustası babasına yardım eden Ömer Demir, elindeki madeni malzemenin yüksek gerilim hattına temas etmesiyle akıma kapıldı. Vücudu tamamen yanan Ömer Demir'in sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Trend 30-01-2019 13:45

Eşini silahla yaralayan sanığa hapis cezası

Eşini silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, "eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı

Haber 10-05-2018 14:15

İstifa eden ÖSYM Başkanı'ndan ilk açıklama

ÖSYM, bu seneki sınavda yanlış hesaplama yaptı. Düzeltme için yapılan güncellemeden sonra 1110 adayın kazandığı bölüm değişti, daha önce bir programa yerleşen 1499 öğrenci ise açıkta kaldı. Yani üniversiteyi kazanan tam 1499 öğrenciye “Pardon, kazanamadınız” denildi. Eleştirilerin hedefinde olan ÖSYM Başkanı Ömer Demir istifa ettiğini açıkladı. İstifa eden ÖSYM Başkanı Prof. Ömer Demir, istifanın kendi kararı olduğunu belirtti.

Haber 27-08-2017 09:01

Diğer Haber Etiketleri

Ömer Demir

Ömer Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ömer Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ÖSYM Başkanı istifa etti! Ömer Demir kimdir? Ömer Demir neden istifa etti?

ÖSYM Başkanı istifa etti, gündem çalkalandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir istifa etti. Ömer Demir, ÖSYM sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük idari kusur olduğunu kabul ediyoruz" dedi ve istifa talebini ilgili makamlara sunduğunu açıkladı. Peki Ömer Demir kimdir? Ömer Demir neden istifa etti?

Haber 22-08-2017 09:53

ÖSYM'deki görevinden istifa eden Ömer Demir kimdir? İşte akademik kariyeri...

LYS yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra ÖSYM, yanlış hesaplama yaptığını duyurarak kamuoyundan ve öğrencilerden özür dilemişti. Binlerce üniversite adayı, açıklamadan sonra üniversitesiz kalmış ve hükümet dahil kamuoyundan pekçok organ ÖSYM başkanı Prof. Dr. Ömer Demir'i eleştirmişti. Bugün, Ömer Demir istifasını sunduktan sonra bir basın toplantısıyla, görevinden istifa ettiğini resmen duyurdu. Peki Ömer Demir kimdir? Akademik kariyeri nasıl şekillendi?

Haber 21-08-2017 19:09

Son dakika! ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir istifa etti!

Ankara'dan gelen son dakika haber sarstı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir istifa etti. Ömer Demir, ÖSYM sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük idari kusur olduğunu kabul ediyoruz" dedi ve istifa talebini ilgili makamlara sunduğunu açıkladı. ÖSYM, üniversite yerleştirme sonuçlarında yaptığı hatadan dolayı çok hem hükümet tarafından hem de vatandaşlar tarafından eleştirilmişti.

Haber 21-08-2017 18:20

ÖSYM Başkanı Demir: Güvenlik açığımız yok

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, "Burada görev yapan arkadaşlar akla gelebilecek teknolojik tedbirleri aldılar ve yapılabilecek işleri yaptılar. Güvenlik açığımız yok" dedi.

Haber 02-04-2015 17:21

Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'na Prof. Dr. Ömer Demir getirildi.

Haber 26-03-2015 08:41