Ömer Fethi Gürer Haberleri

Dalında kilosu 1 lira, Mecliste tanesi 2 lira

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: - "TBMM restoranında tanesi 2 lira olan elmanın dalında kilosu 1 lira. TBMM de dahil elmanın tanesi 2 liraysa ve dalında kilosu 1 liraya elma alınmıyorsa, plansızlık açıkça ortaya çıkıyor"

Haber 09-10-2019 12:53

Kitaplarıyla Niğde tarihine ışık tutan milletvekili

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "Niğde Kapadokya'nın Başkenti", "Bor Şehri", "Kızılca Bektiklerin Yurdu", "Niğde Söylence Şaka Fıkra Anlatı" ve "Niğde Spor Tarihi" isimleriyle yayımlanan 5 kitabıyla Niğde'nin tarihine ve kültürüne ışık tutuyor - Gürer: - "Kent tarihleri bu ülkenin büyük zenginliğidir. Niğde, farklı bölgelerden gelmiş kültürlerin buluştuğu bir yerdir. Onların kültürlerini gün ışığına çıkarmaya çalıştım"

Yurthaber 10-02-2019 11:06

Kitaplarıyla Niğde tarihine ışık tutan milletvekili

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "Niğde Kapadokya'nın Başkenti", "Bor Şehri", "Kızılca Bektiklerin Yurdu", "Niğde Söylence Şaka Fıkra Anlatı" ve "Niğde Spor Tarihi" isimleriyle yayımlanan 5 kitabıyla Niğde'nin tarihine ve kültürüne ışık tutuyor - Gürer: - "Kent tarihleri bu ülkenin büyük zenginliğidir. Niğde, farklı bölgelerden gelmiş kültürlerin buluştuğu bir yerdir. Onların kültürlerini gün ışığına çıkarmaya çalıştım"

Haber 10-02-2019 11:06

Niğde Ulukışla'da nüfus tabelası değişti! CHP'li vekilden olay sözler

31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmen sayısının ilçe nüfusundan fazla olduğu ortaya çıkan Ulukışla'da gece yarısı tabela değiştirildi ve 5 bin 800 olan nüfus 7 bin 300'e çıkartıldı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, değiştirilen tabela önünde yaptığı açıklamada, 'Her nedense Ulukışla’ya gelenlerin hepsinin 19 yaşında seçmen olduğu görülüyor. Yani 19 yaşın altındaki seçmenler Ulukışla’ya hiç gelmemiş' dedi.

Haber 13-01-2019 07:58

Ömer Fethi Gürer

Ömer Fethi Gürer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ömer Fethi Gürer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'li vekilden yerel seçimler öncesinde gündem yaratacak iddia!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Gürer, yerel seçimleri etkileyebilecek şekilde bir bölgeden diğerine seçmen nakli gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Haber 10-01-2019 17:09

CHP'li ismin 'sahte diploma' sorusuna Milli Eğitim Bakanı'ndan yanıt gecikmedi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in sahte diplomalarla ilgili TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yanıt geldi.

Haber 15-11-2018 14:38

CHP'li Gürer: Sanat tarihinden mezun, sadece bir kişi öğretmen olarak atandı

CHP'li Gürer, sanat tarihi bölümünden bir yıl içerisinde sadece bir kişinin ataması yapılmasıyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi. Selçuk önümüzdeki atama döneminde ihtiyaç duyulması halinde atama yapılacağını söyledi.

Haber 04-11-2018 04:55

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili ciddi bir mağduriyet var

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: - "Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili ciddi bir mağduriyet var. İktidar ve muhalefetiyle bu sorunu çözmek zorundayız"

Haber 17-10-2018 11:54

Geçici işçilerin mağduriyeti sonlandırılsın

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: - "Belediye ve il özel idarelerinde çalışan geçici işçilerin, çalışma sürelerine ilişkin mağduriyetleri sonlandırılsın"

Haber 16-10-2018 10:51

Emeklilikte yaşa takılanların sorunları giderilsin

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: - "Prim gün sayısı ve çalışma yılını tamamlayarak emekli olan ancak yaş nedeniyle emekli maaşı alamayan kişilerin mağduriyeti giderilmeli" - "İktidar, toplumdan gelen bu sese kulak vermelidir. İstenirse buna çözüm bulunabilir; bütün partiler oturur ve bu sorunu çözebilir"

Haber 11-10-2018 11:40

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den şeker fabrikalarıyla ilgili olay iddia!

CHP'li vekilden şeker fabrikalarıyla ilgili gündem yaratacak bir iddia geldi. 1 haftada iki farklı oranda iskontolu şeker satışı yapıldığını ifade eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bununla bazı tüccarlar büyük rantlar elde etti” diye konuştu.

Haber 29-07-2018 07:35

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Türkiye'de son 5 yılda 13 bin 644 orman yangını meydana geldi. Yangınların 840'ı kasten çıkarıldı. 6 bin 671 yangının çıkış nedeni ve failleri bulunamadı"

Haber 19-02-2018 11:01

CHP'li vekilden İçişleri Bakanı'na gündem yaratacak Müge Anlı sorusu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, polisin bile rafa kaldırdığı cinayetlerin çözüldüğü, yıllardır kayıp olan insanların bulunduğu özel bir TV kanalındaki sabah kuşağı programını Meclis gündemine taşıdı. Gürer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması istemiyle yönelttiği soru önergesinde, “İçişleri Bakanlığınca bu TV programında yer alan değerlendirmelere bakış ve yaklaşım nedir? TV programının ekip ve ekipmanları, emniyet teşkilatında yok mudur?” dedi.

Haber 06-07-2017 16:30