Önder Aksakal Haberleri

İsmail Saymaz ile Önder Aksakal’dan canlı yayında çok sert tartışma! ‘Ben pis bir siyasetçi değilim’

Seçimlere son 10 gün kala DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile gazeteci İsmail Saymaz'ın canlı yayında yaşadığı sert tartışma gündem yarattı. Saymaz, AK Parti listelerinden aday olan Aksakal’a Deniz Gezmiş ve Bülent Ecevit ile ilgili sözlerini hatırlatarak 'Bu cüretkar bir çıkış değil mi?' diye sorunca tansiyon yükseldi. Aksakal’ın ‘Ben temize çıkarma ihtiyacı hissetmem kendimi, ben kirli bir insan değilim’ diye konuştu.

Haber 04-05-2023 10:26

Ecevit'ten sonra bu kez Deniz Gezmiş iddiası! DSP lideri Önder Aksakal son açıklamasıyla çok konuşulacak: Kime oy vereceğini biliyoruz

Seçim öncesi Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini duyurduktan sonraki açıklamalarıyla sık sık gündem yaratan DSP lideri Önder Aksakal yine çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Geçtiğimiz günlerde muhalefeti "küffar" olarak niteleyen, ayrıca "Bülent Ecevit yaşasaydı Cumhur İttifakı'nda olurdu" iddiasında bulunan Aksakal bu kez Deniz Gezmiş hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Haber 19-04-2023 08:49

'Küffar sözleri gündem olmuştu, tartışma büyüyor! Önder Aksakal'dan Fatih Portakal'a sert karşılık: Washington portakalı!

Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğiyle gündeme gelen DSP lideri Önder Aksakal'ın muhalefet için "küffar" nitelemesinin ardından gazeteci Fatih Portakal'ın Aksakal'a "Ahlak yoksunu" demesine Aksakal'dan yanıt geldi. "Küffar" vurgusunu yinelediği konuşmasında Aksakal, Portakal için "Washington portakalı" dedi ve sert tepki gösterdi.

Haber 17-04-2023 08:47

DSP lideri Önder Aksakal'dan 'Bülent Ecevit' iddiası! Millet İttifakı'na yüklenip Anayasa'ya dikkat çekti: Yaşasaydı...

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararıyla gündemdeki yerini koruyan Önder Aksakal, genel başkanı olduğu partisi Demokrat Sol Parti'nin (DSP) kurucusu, eski başbakan Bülent Ecevit hakkında çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Anayasa'nın ilk 4 maddesini anımsatan Aksakal, Millet İttifakı'nı hedef aldı.

Haber 16-04-2023 16:55

Önder Aksakal

Önder Aksakal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Önder Aksakal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Muhalefeti hedef aldı! DSP lideri Aksakal'dan çok konuşulacak 'küffar' çıkışı: Teslim etmeyeceğiz

Seçimlere son anda AK Parti listesinden katılma kararı alması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurmasıyla gündemdeki yerini koruyan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, dün Malatya'da çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Aksakal, törendeki konuşmasında muhalefeti 'kâfir' olarak niteledi.

Haber 14-04-2023 10:42

DSP'nin Cumhur ittifakı kararı sonrası istifalar peş peşe gelmişti! Önder Aksakal, krizi bu sözlerle savundu: CHP hayaline kapıldılar…

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler siyasetin gündemini hareketlendirdi. AK Parti'nin dünkü ziyareti sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen DSP lideri Önder Aksakal, "DSP, AK Parti'nin listesinde yer alacak. Biz seçimlere katılmıyoruz. AK Parti listelerinden Parlamentoda yer alacağız inşallah" dedi. Kararın ardından DSP'de istifalar yaşanırken Aksakal, aldığı kararın nedenini katıldığı canlı yayında açıkladı.

Haber 08-04-2023 09:40

Kılıçdaroğlu'nun yanında konuştu, HDP'li Sırrı Sakık'a yanıt verdi! DSP lideri Aksakal'dan canlı yayında dikkat çeken gönderme

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'la görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantı düzenledi. İki liderin kameralar karşısına geçtiği anda DSP liderinin HDP'li Sırrı Sakık'ın sözlerine gönderme olarak kullandığı ifadeler gündem oldu. Aksakal "Cumhuriyetimizin 100 yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara, DSP Türk Milleti'nin hassasiyeti ile karşılık vermiştir, verecektir" diye konuştu.

Haber 06-04-2023 15:38

HÜDA PAR'ın ardından bir parti daha Cumhur İttifakı'na mı katılıyor? DSP lideri Önder Aksakal'dan açıklama

Türkiye adım adım 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere giderken oluşacak ittifaklar ve bu ittifaklarda hangi partilerin yer alacağı kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Cumhur İttifakı'nda yer alacağı iddia edilmişti. DSP lideri Önder Aksakal gündemdeki iddiaya yanıt verdi.

Haber 11-03-2023 18:18