Önlisans Haberleri

KPSS sınav giriş belgesi sorgulama! 2022 KPSS Ön Lisans sınavı ne zaman başlıyor? Kaç dakika sürecek? Kaç soru sorulacak?

KPSS sınavına girecek adaylar ve bu sınav hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler KPSS ile ilgili sık sık araştırmalarda bulunuyor. 9 Ekim Pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (2022-KPSS) ile ilgili KPSS kaç dakika sürüyor? Sınav ne zaman başlayacak? Kaç soru sorulacak? gibi sorular merak ediliyor. İşte tüm bu soruların cevapları...

Egitim 09-10-2022 09:07

KPSS Önlisans giriş yerleri belli oldu mu? Önlisans KPSS sınav giriş belgesi sorgulama!

KPSS Önlisans sınavının giriş yerleri adaylar tarafından merak ediliyor. KPSS mezunlarının gireceği ve 9 Ekim'de düzenlenecek olan 2022-KPSS Ön Lisans sonuçları 3 Kasım tarihinde ilan edilmiş olacak. Peki KPSS Önlisans sınav giriş yerleri belli oldu mu? İşte Önlisans KPSS sınav giriş belgesi sorgulama!

Egitim 23-09-2022 16:55

Geleneksel El Sanatları mezunları ne iş yapar? Geleneksel El Sanatları bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır

Geleneksel el sanatları, kültürel mirasımızın devamlılığına katkı sağlamak için önemli bir bölümdür. Geleneksel El Sanatları bölümünde bu alana ilgili ve yetenekli kişilere teorik ve uygulamalı dersler verilir. Bölüm mezunları için özel sektörde de kamu alanında iş imkanları çeşitlidir. Bu bölümden mezun olanlar nerelerde çalışır?

Egitim 26-07-2022 18:09

Önlisans

Önlisans Hakkındaki Haberler Mynet'te. Önlisans Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.