Ons Fiyatları Haberleri

Faiz artırımına piyasaların tepkisi... Uzmandan faiz artınca dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi tahmini!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artırımı ile dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...

Finans

Merkez Bankası faiz artırınca piyasalarda ne olur... Uzmandan faiz artarsa dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi açıklaması!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Binlerce kişinin gözü kulağı Merkez Bankası'na yöneldi. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artarsa dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...

Finans

Altın haziran ayından beri ilk kez haftalık kayıp yaşayabilir

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde hafif yukarı yönlü seyir izliyor. Altın fiyatları, hazirandan sonra ilk kez haftalık bazda değer kaybetmenin eşiğinde.

Finans

Kuyumcular düğün sezonundan umduğunu bulamadı

Mersin’de 49 yıllık kuyumcu Ertaç İnanoğlu, yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğünlerin de başladığını belirterek, "Altınların fiyatlarının yüksek olması da düğün mevsimi olmasına rağmen kuyumcularda işsizliği getirdi.

Haber

Ons Fiyatları

Ons Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ons Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kuyumcudan düğün yapacaklara altın çağrısı

Denizli’de kuyumcu esnafı düğün yapacaklara çağrıda bulundu. Fiyat bakımından altın almak için en uygun dönemlerin olduğunu ifade eden kuyumcu esnafı fiyatların normal seyrinde olduğunu kaydetti.

Finans

Kuyumcu esnafından düğün yapacaklara altın çağrısı

Denizli’de kuyumcu esnafı düğün yapacaklara çağrıda bulundu.

Haber

Altın kasımda yatırımcısını güldürdü

- Rekor üstüne rekor kıran altının gram fiyatı kasım ayını yüzde 3,8 yükselişle tamamlayarak yatırımcısının yüzünü güldürdü - Reel Kapital Araştırma Müdür Yardımcısı Erkan: -"Mevcut piyasa şartları devam ederse altının gram fiyatında 168 ve 173 seviyelerine doğru yükseliş görebiliriz" -AA Analisti Memiş: -"Yurt içi piyasalarda dalgalanmaların iki hafta daha devam edeceğini öngörüyoruz. Bu dalgalanmalarda altının gram fiyatını dolar/TL'den bulduğu destekle 170 liraya yükseltebilir"

Haber

Altın ne kadar oldu? Gram altında 170 lira görülebilir

Altının gram fiyatında tüm zamanların en yüksek seviyesinin görülmesinin ardından 170 lira seviyelerine kadar devam edecek yükseliş trendinin habercisi olabileceği belirtiliyor.

Finans

Kuyumculardan sahte taş uyarısı

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı İşler: "Son zamanlarda piyasadan sentetik ve sahte taşların gerçek taş olarak satıldığıyla ilgili yoğun şikayetler alıyoruz" açıklamasında bulundu.

Finans

'Ne altın alan var ne de satan'

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı İşler, "Vatandaşlar, yurt içinde referandum süreci ve yurt dışı piyasalardaki sıkıntılar nedeniyle deyim yerindeyse 'bekle-gör' politikası uyguluyor'dedi.

Finans

Altın Fiyatları Tepetaklak Oldu Altın Düşücek'mi? Yükselecek'mi?

Altın Fiyatları Herkesi Şoke Etmeye Devam Ediyor Bir Anda Düşen Alştın Fiyatları Piyasauyı Hareketlendirirken Altın Daha Düşecekmi Yükselecekmi Sorusuna Cevap Bulduk

Haber

21 Yıldır Bölesi Görülmedi Altında Dev Çöküş Ne Kadar Oldu

Altında Rekor Çöküş 21 Yıldır Hiç Bu Kadar Düşmemişti Altın Ne Kadar Oldu Altın Neden düştü Düşecekmi Yükselecekmi?

Haber

VİOP analiz

Endeks bu seviyeüzerinde tutundukça gün içinde 101.700-102.000 seviyelerine doğru tekrar yükseliş eğilimi oluşması beklenmektedir.

Finans

VİOB analiz

Endeks orta vadede 100.000 seviyesi üzerinde tutundukça orta vadeli yükseliş eğilimini devam ettirmesi beklenir.

Finans

Hangi ülkede ne kadar altın var?

Dünyada altının ons fiyatları ciddi oranlarda düşerken ülkeler rezervlerini altın olarak tutuyor.

Finans

Altın düşmekle "pul" olmuyor"

Dünyada altının ons fiyatları ciddi oranlarda düşerken ülkeler rezervlerini altın olarak tutmayı sürdürüyor.

Finans