Optimar Araştırma Danışmanlık Haberleri

İBB anketinde fark açıldı! Bu kez Cumhur İttifakı seçmeni yorumu dikkat çekti: Türkiye geneli için böyle

Belediye başkan adaylarının büyük ölçüde açıklanmasıyla seçim anketleri de peş peşe gelmeye başladı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un yarışacağı İstanbul. Türkiye genelinde yapılan son ankette iki isim arasındaki fark ortaya çıktı. Hangi partinin daha başarılı olacağı şeklindeki soruda ise tablo değişti. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in Cumhur İttifakı seçmenine dair yorumu da dikkat çekti.

Haber 23-01-2024 09:22

Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! Erdoğan'ın oy oranı dikkat çekti; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş...

2023 seçimlerine doğru geri sayım sürüyor. Cumhur İttifakı adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıkça ortaya koyarken, muhalefetin kimi aday göstereceği belirsizliğini koruyor. Seçimlere 6 aydan kısa bir süre kalırken, anket şirketleri de çalışmalarına hız verdi. Son olarak Optimar Araştırma, yaptıkları anket çalışmasını paylaştı. Açık uçlu soru yöntemiyle yapılan çalışmada liderler arasında 'Kimi cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?' sorusu sorulurken, oy oranları dikkat çekti.

Haber 26-12-2022 18:23

SON DAKİKA | Uzun bir aradan sonra ilk kez, son seçim anketinde MHP detayı! Partilerin oy oranlarını canlı yayında açıkladı

Son dakika: 2023'teki seçimler için anketler yapılmaya devam ediyor. Son olarak Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, 26 ilde 2 bin 500 kişi ile yüz yüze yapılan seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. Yapılan son ankette MHP'nin ve son dönemde yaptığı çıkışlarla gündem olan Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'nin oy oranı dikkat çekti. İşte 2023 seçimleri için yapılan son anket sonuçlarının detayları...

Haber 16-05-2022 13:57

Son dakika: Beş anket şirketi bir araya geldi çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı! 'Çok ilginç' diyerek duyurdu üç partiden birine...

Son dakika haberi: Siyaset gündeminin hareketli olduğu şu günlerde anket sonuçları merakla takip edilmeye devam ediliyor. 5 anket şirketi elindeki son oy oranlarını paylaştı. GENAR Başkanı İhsan Aktaş, "Çok ilginç bir şey var. DEVA, Gelecek ve Saadet'ten küçük küçük Yeniden Refah Partisi'ne oy geçişi oluyor." dedi. Peki AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP'nin son oy oranları kaç? İşte yanıtı...

Haber 18-02-2022 10:14

Optimar'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi anketinde dikkat çeken sonuçlar

Optimar'ın Ağustos ayı anketinin sonuçları belli oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi anket sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde son tura kalması halinde Erdoğan yüzde 46.7, Yavaş yüzde 41.8 oy alıyor. Son tura Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kaldığında ise, Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 46.3 olurken, İmamoğlu diyenler ise yüzde 36.4. İşte Optimar'ın anketinden dikkat çeken diğer sonuçlar!

Haber 20-08-2021 10:58

Son seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar! Fark 2 puan

Muhalefetin erken seçim çağrıları sürerken son seçim anketinin sonuçları paylaşıldı. Optimar Araştırma'nın yapmış olduğu son anket çalışmasına göre yeni partilerden en çok oyu alan Memleket Partisi oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise iki isim arasındaki 2 puanlık fark dikkat çekti.

Haber 03-06-2021 08:54

Optimar'dan son seçim anketi! Mansur Yavaş'ın yükselişi dikkat çekti

Muhalefetten gelen 'erken seçim' çağrıları Ankara kulislerini hareketlendirirken, son paylaşılan seçim anket sonuçları gündem yarattı. Optimar'ın yaptığı anket çalışmasında Mansur Yavaş'ın yükselişi dikkat çekti.

Haber 17-05-2021 08:27

'HDP kapatılsın mı?' anketinde dikkat çeken sonuçlar! Optimar Araştırma Şirketi hazırladı

Optimar Araştırma Şirketi, "Sizce HDP kapatılmalı mı?" başlığıyla hazırlanan anketinin sonuçlarını açıkladı. Sonuçlarda katılımcıların yüzde 66'sının 'evet' yanıtını verdiği görüldü.

Haber 17-02-2021 10:32