Orhan Uğuroğlu Haberleri

Doğu Perinçek, Orhan Uğuroğlu'nun sorusunu duyunca çok sinirlendi, yayını terk etti

Doğu Perinçek Flash TV'de katıldığı programda gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun sorduğu soruyu duyunca çok sinirlendi. Uğuroğlu'na "Bu soruyu nasıl sorarsın?" diye sitem eden Perinçek, karşılıklı ithamların ardından yayını terk etti.

Haber 11-11-2021 14:45

İstanbul Valiliğinden mazbata açıklaması

İstanbul Valiliği: - "Gazeteci Orhan Uğuroğlu tarafından İstanbul Valiliği kaynak gösterilerek yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimine dair paylaşım gerçeği yansıtmamaktadır"

Haber 11-04-2019 12:26

Fatih Portakal'dan Erdoğan-Gökçek gizli görüşmesiyle ilgili flaş yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile gizlice görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düşerken, FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan görüşme hakkında dikkat çeken bir yorum geldi.

Haber 15-11-2018 15:02

AK Partiyle ilgili bomba iddia!

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Saddet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun ittifaka karşı ilkerimiz var sözlerine ilişkin olarak, "Türkiye'yi iç ve dış politikada gerçek "millî ve yerli" görüşle yönetecek ilkeleri ortaya koyuyor ama bu "ilkeli ittifak" önerisinden AKP kaçıyor. Siyasi fotoğraf bu kadar açık ve net oldu. AKP kaçtıkça, Saadet kazanıyor, AKP kaçtıkça AKP tabanı da hızla Saadet Partisi'ne kayıyor" dedi.

Haber 19-03-2018 13:32

Orhan Uğuroğlu

Orhan Uğuroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Orhan Uğuroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Erdoğan büyük bir hata yaptı'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in aralarında olduğu belediye başkanlarının istifasını değerlendiren Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hamlesiyle büyük bir hata yaptığını söyledi.

Haber 08-11-2017 13:48

Flaş iddia! Turgut Özal'dan Melih Gökçek'e: O dangalak istifa etmesin

Melih Gökçek istifa mı edecek sorusu günlerdir konuşulurken, Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü köşesinde çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Uğuroğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 1991'deki seçimlerden önce Melih Gökçek'e 'O dangalak istifa etmesin' dediğini iddia etti.

Haber 17-10-2017 17:12

Orhan Uğuroğlu'ndan dikkat çeken yazı: Gökçek ve Topbaş yerine yeni isimler

AKP'li il başkanlarını değiştirmeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olay yaratacak yeni bir değişiklik için de çalışmalara başladığını öne süren Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, 'Gökçek ve Topbaş yerine yeni isimler' başlığıyla kaleme aldığı yeni yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. Uğuroğlu, "Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin AKP'li Başkanlarını değiştirme kararı alan Erdoğan iki il için de yeni isimler arayışı başlattı" dedi.

Haber 21-09-2017 09:44

Meral Akşener'den yeni parti açıklaması: Çok hızlandık

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Kasım ayında kuruluşu tamamlanacak olan yeni parti konusunda son bilgileri almak adına Meral Akşener'le konuştuğunu söyledi. Yeni parti hazırlıkları yapmakta olan Akşener, Kurucular Kurulu konusunda Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte çalıştıklarını ve faaliyetleri hızlandırdıklarını söyleyerek, “Önemli adımlar attık” dedi. Öte yandan son günlerde MHP ile ilgili sosyal medya ve basında yer alan istifa iddialarına da partiden yanıt geldi.

Haber 03-08-2017 12:19