Osman Kılıç Haberleri

Eski milletvekili Osman Kılıç kimdir, neden öldü? Osman Kılıç'ın hastalığı neydi? İşte hayatı ve biyografisi...

Eski Milletvekili Osman Kılıç 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi eski DSP Milletvekiline dair internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki eski milletvekili Osman Kılıç kimdir, neden öldü? Osman Kılıç'ın hastalığı neydi? Kılıç bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. İşte ayrıntılar...

Haber 24-02-2023 08:21

Balkanlar Türk dünyasının geleceği için önemlidir

YTB Başkanı Abdullah Eren: - "Türk dünyası dediğimizde sadece bugüne ilişkin bir tanımlamadan değil, asırlar öteye giden kültürel ve tarihi birliktelikten söz ediyoruz. Türk dünyasının geleceğe ilişkin birliktelik sağlaması için de Balkanlar coğrafyası büyük önem arz etmektedir" - Diplomat ve yazar Osman Kılıç: - "Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı sayesinde kurtuldum. Kıbrıs'ta, Balkanlar'da, Bulgaristan'da, Batı Trakya'da bir miktar Türk varlığı varsa bu Türkiye Cumhuriyeti'nin mevcudiyetine bağlıdır"

Haber 27-10-2019 12:44

Genelkurmay çatı davası

FETÖ'nün darbe girişimindeki eylemlere ilişkin Genelkurmay çatı davasında, dönemin Genelkurmay Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde görev yapan sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski kurmay albay Osman Kılıç, esasa ilişkin savunma yaptı

Haber 09-04-2019 17:35

Semih Terzi 15 Temmuz'da Genelkurmay Başkanı'nın yerini sormuş

Genelkurmay Çatı davasında esasa ilişkin savunma yapan, sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski kurmay albay Osman Kılıç, 15 Temmuz'da darbeci general Semih Terzi ile telefon görüşmesi yaptıklarını, Terzi'nin kendisine Genelkurmay Başkanı'nın yerini ve durumunu sorduğunu söyledi - Kılıç: "Konsey üyesi olduğum iddia ediliyor ama darbede bana önemli bir görev verilmemiş. Darbenin başarılı olması halinde, 'Hadi seninle işimiz bitti demişler' yani. Soruyorum, bu hayatın olağan akışına uygun mu? En azından bir belediye başkanlığı görevi verilebilirdi bana"

Haber 09-04-2019 13:28

Osman Kılıç

Osman Kiliç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Osman Kiliç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cengiz Ünder'den Başkan Osman Kılıç’a forma

Seria A ekiplerinden Roma’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’a formasını gönderdi.

Spor 18-01-2019 14:12

Erdoğan'a suikast davasında hakimi kızdıran iddia

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1’i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 43’ü tutuklu 47 sanığın yargılanmasına, iki günlük aradan sonra bugün devam edildi. Savunma yapan kurmay albay Osman Kılıç'ın mahkeme heyetinin müşteki avukatlarıyla yemek yediği dedikodusunun bulunduğunu söylemesi üzerine Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, "Biz mi yemek yemişiz? Bu iddiayı ortaya atanlar, şerefsizdir" dedi.

Haber 14-08-2017 13:03

Çatı davasında Hulusi Akar'ın özel kalem müdüründen ilginç savunma

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın eski Özel Kalem Müdürü Kurmay Albay Osman Kılıç, Ankara'da görülen Genelkurmay çatı davasındaki savunmasında, darbe girişiminde yer alan gruplara ilişkin konuştu ve "Sanırım tiyatro halen devam ediyor. Gelecek günlerde Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi. Öte yandan Kılıç, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e bildiklerini anlatmasın diye darbeci general Semih Terzi’yi vurma emri verildiğini iddia etti.

Haber 05-06-2017 14:21

Bombalı aracı özel güvenlikçi saniyeler önce fark etmiş

Diyarbakır'da 7 polisin şehit edildiği aralarında sivillerinde bulunduğu 27 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

Haber 04-04-2016 12:42