Osmanlı Imparatorluğu Haberleri

İbrahim Saraçoğlu faydalarını sıraladı! Meğer Osmanlı padişahları bile onu tüketiyormuş

Sağlıklı besinler hakkındaki açıklamalarıyla öne çıkan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Osmanlı padişahlarının tükettiği bir gıdaya değinip faydalarını sıraladı. Uzman isim, bu besinin iltihaplı hastalıkların tedavisinde destekleyici doğal bir takviye olarak kullanılabileceğini belirtti.

Haber 15-11-2023 14:48

İstanbul'u kuşatan ilk Türk devleti hangisidir? İstanbul'u kuşatan ilk Müslüman Türk topluluğu özellikleri nedir?

Tarihi ve coğrafi açıdan önemli bir konuma sahip İstanbul, birçok devlet tarafından kuşatma altına alınmıştır. Roma İmparatorluğu ve Bizans İmparatorluğu dönemlerinde onlarca kez kuşatılan İstanbul, tarih boyunca birçok medeniyetin ilgisini çekmiştir. Devletler ve beylikler İstanbul ilini ele geçirerek siyasi ve ekonomik konum elde etmek için uzun uğraşlar vermiştir. Peki, İstanbul'u kuşatan ilk Türk topluluğu özellikleri nedir?

Egitim 10-03-2023 16:47

Osmanlı mutfağına ait bir tat: Harem usulü patlıcanlı çorba! İşte harem usulü patlıcanlı çorba malzemeleri ve tarifi!

Yemekte farklı bir tarif denemek istiyorsanız bu haber tam size göre... Osmanlı mutfağına ait bir lezzet olan harem usulü patlıcanlı çorbayı evinizde kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu tarif un, tavuk suyu, havuç, patlıcan gibi malzemelerle hazırlanıyor. İşte harem usulü patlıcanlı çorba malzemeleri ve tarifi!

Yemek 03-03-2023 12:58

Osmanlı Imparatorluğu

Osmanlı İmparatorluğu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Osmanlı İmparatorluğu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.