Otoban Haberleri

Yolda devasa çatlaklar! Yerle bir oldu... Günler sonra depremin merkezinde havadan görüntülendi

Türkiye deprem felaketinin yaşandığı bölgeden gelen haberler kilitlendi. Bölgeye ilişkin paylaşılan her fotoğraf depremin büyüklüğünü bir kez daha ortaya koyarken Kahramanmaraş'taki otobanda çekilen bir görüntü felaketi gözler önüne serdi. Havadan görüntülenen bölgede, otobanın üzerinden geçen bağlantı yolu çevresinde devasa çatlaklar oluştuğu görüldü. Depremin merkezinden gelen fotoğraflar, korkutucu boyutta olurken yol kelimenin tam anlamıyla yerle bir oldu.

Haber 12-02-2023 12:33

İstanbul'da akılalmaz görüntü! Yarı çıplak halde otoyolda koştu, trafiği tehlikeye attı...

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir vatandaş kendisini ve trafiği tehlikeye attı. Önce elbiselerini yakan şahıs, sonrasında otobanda çıplak halde koşmaya başladı. Şahıs, kendisini görüntüleyen sürücüye ise el sallayarak selam verdi.

Haber 23-09-2022 18:45

Hatay'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı

Hatay'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı

Yurthaber 27-08-2022 21:47

Otoban

Otoban Hakkındaki Haberler Mynet'te. Otoban Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çekya'da Formula 2 arabasıyla otoyola çıktı! Polisi alarma geçiren olay

Çekya’da, Formula 2 yarış arabasıyla Orta Bohemya D4 otoyolunda hız yapan sürücü ortalığı birbirine kattı. Çekya polisi ise trafiği tehlikeye atan sürücüyü tespit edebilmek için çalışma başlattı. Polis yetkilisi sürücüyü yakalayabildikleri takdirde 5 bin ila 10 bin çek korunası ceza keseceklerini söyledi. Ülkede 2019 yılında da benzer bir araç otoyolda kazaya sebebiyet vermişti.

Haber 14-08-2022 20:29