Outdoor Haberleri

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-2024 14:56

Outdoor severlerin bir numaralı tercihi Adidas Terrex serisinin sevilen modelinde indirim

Outdoor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan Adidas, Terrex serisi ile kullanıcılarına yüksek performans, ultra konfor, uzun süren dayanıklılık ve yenilikçi tasarım sunuyor. Outdoor severlerin bir numaralı tercihi arasında yer alan Terrex modelleri içinde Swift Solo 2, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Kısa süreliğine indirimde olan Adidas Terrex Swift Solo 2 Outdoor Ayakkabı'ya sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 20-10-2023 15:31

Spor ve outdoor teması sevenlerin bayılacağı Amazon'un en çok satanlar listesi

Sporu severler ve özellikle outdoor tutkunları için konfor, en önemli kriterlerin başında geliyor. Bu konforu sağlamanın yolu ise kaliteli, kullanışlı ve pratik ürünlerden geçiyor. Sizin için en sevilen ve çok satanlar listesinde zirvede yer alan spor ve outdoor ürünleri seçtik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 14-08-2023 16:39

Kamp ve yürüyüş tutkunlarının seveceği indirimli outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleri

Keşfedilmeyi bekleyen doğayı adımlarken outdoor ayakkabılar size konforlu ve etkileyici bir stil sunar. Güçlü ve dayanıklı yapısıyla zorlu arazilerde bile kusursuz performans sunan outdoor ayakkabılar, doğanın tadını doya doya çıkarmanıza olanak tanır. Siz de şık bir stil ve üstün konforu bir araya getiren outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleriyle maceraya hazır olun!

Haber 14-07-2023 09:25

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Merrell kadın ve erkek outdoor giyim ürünlerinde %35'e varan indirim

Yüksek kaliteli ve dayanıklı outdoor giyim markası Merrell'da indirimler başladı. Su geçirmez ayakkabıdan bota, ceketten monta birçok üründe %35'e varan indirimler sizi bekliyor! Doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Merrell marka outdoor giyim ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin, fırsatları kaçırmayın.

Haber 10-03-2023 15:36

Yağmur çamur demeden giyebileceğiniz en iyi outdoor mont markaları

"Açık havada saatlerce üşümeden ve zorlu hava koşullarından etkilenmeden vakit geçirmemi sağlayacak bir outdoor montum olsun" diyorsanız, fiyatların artmasını beklemeden şimdiden kaliteli bir outdoor montu gardırobunuza ekleyin deriz. Görünce hayran kalacağınız outdoor mont modellerini sizin için seçtik, keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 27-02-2023 17:14

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber 20-02-2023 17:25

Fiyatı 1937 TL'ye düştü! Merrell marka outdoor montta fırsat

Outdoor kıyafetler dayanıklı malzemelerden üretildikleri için hem konfor vadeder hem de uzun süreli kullanım. Üstelik zorlu hava koşullarında da üstün performans gösterir. Siz de gardırobunuzda outdoor ürünlere yer açmak isterseniz okumaya devam edin.

Haber 27-01-2023 10:39

Her türlü hava koşulunda sizi koruyacak en iyi outdoor pantolon modelleri

Doğa yürüyüşü, kamp, kayak ve daha birçok dış mekân aktivitelerini hayatınızın merkezine koyduysanız doğru yerdesiniz! Adrenalini ve heyecanı seven kişilerin yaptığı bu etkinliklerde her türlü hava koşullarına uygun giyinmek oldukça önemli. Özel olarak tasarlanan outdoor pantolonlar, yapacağınız trekking gibi sporlarda sizi en iyi şekilde koruyacak kalkanınız olur. Peki, en iyi outdoor pantolon modellerinin hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? Haydi gelin, onlara birlikte göz atalım!

Haber 23-01-2023 16:41

Ayaklarınızı yağmurdan kardan koruyacak waterproof ayakkabı modelleri

Kış aylarına uygun üretilmiş bir ayakkabıya sahip değilseniz yağışlı havalar bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Zor hava şartlarında dahi anın tadını çıkarmanın yolu ise waterproof özellikli ayakkabılardan geçiyor. Waterproof ayakkabılar su geçirmeme özellikleri sayesinde ayaklarınızın her daim kuru kalmasını sağlayan bir yapıya sahip. Gelin, su geçirmez özellikleriyle karlı ve yağmurlu hava şartlarına inat gün boyu konfor sağlayacak waterproof ayakkabıları birlikte inceleyelim!

Haber 05-01-2023 16:55

Amazon indirimlerinden alınabilecek en kullanışlı outdoor ayakkabı modelleri

Çeşitli doğa aktivitelerinden yürüyüşe kadar birçok farklı alanda tercih edilen outdoor ayakkabı modelleri, aşınmalara karşı dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretildikleri için uzun yıllar keyifle kullanılıyor. Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda harika indirimlerle satışa sunulan outdoor ayakkabı modelleri dikkat çekiyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi outdoor ayakkabı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 22-11-2022 17:59

Fiyatı 3400 TL'ye düştü! Columbia outdoor ayakkabı mega indirimde! Bu fırsat kaçmaz

Mega Eylül indirimlerinin son gününde, kapanışa yaraşır bir fırsat duyurusuyla karşınızdayız. Kalitesi ve dayanıklılığıyla öne çıkan, yılların eskitemediği marka Columbia'nın en beğenilen outdoor ayakkabısının fiyatı 3400 TL'ye düştü! Üstelik ek 100 TL kupon fırsatı da var. Ayaklarınızı şımartmak ve kış için şimdiden hazırlık yapmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın deriz. Haydi detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 11:03