Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Haberleri

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi çimlerden poz verdi! Canavar gibisin

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Ayça Bingöl gibi oyuncuların yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi dram yüklü konusuyla seyircilerin aklına kazındı. Bir babanın terk ettiği ailede en küçük çocuk Osman rolü ile tanınan Emir Berke Zincidi, pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 01-05-2022 09:42

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin küçük Osman'ını bir de Instagram'da görün! 'Abi çocuk karizma'

Emir Berke Zincidi, bir zamanlara damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Osman rolü ile tanındı. Yıllar içerisinde farklı dizi ve filmlerle de ekran önüne gelen Emir Berke Zincidi'nin son hali görenleri şaşırtıyor.

Magazin 04-04-2022 23:50

Türkiye'yi terk eden Mete Horozoğlu'nun yeni imajı şaşırttı! Mete Horozoğlu son hali

Bir dönem rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi dizilerle adından söz ettiren 46 yaşındaki Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk edip Amerika'ya gitti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve oyunculuğu da bıraktığı iddia edilen Horozoğlu'nun yeni imajı herkesi şaşırttı.

Magazin 01-04-2022 10:46

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi delikanlı oldu! Son hali inanılmaz

Yayınlandığı dönem izlenme rekoru kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde küçük Osman olarak tanınan Emir Berke Zincidi büyüdü genç adam oldu. Dizideki rolüyle zaman zaman tüm Türkiye'yi ağlatan Osman'ın son haline bir bakın.

Magazin 17-01-2022 14:00

Sana Söz dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya'nın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Cem Cano'ya bakın!

Sana Söz dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya'nın, gözlerden uzak oğlu Cem Cano Petekkaya'yı görenler şaştı kaldı.

Magazin 13-11-2021 12:26

Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl'ün kız kardeşini gören ''Güzellik genetik'' diyor!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Derya karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu Ayça Bingöl'ün kardeşi Ilgın Bingöl de, ablası kadar duru bir güzelliğe sahip.

Magazin 09-11-2021 09:14

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ı Gün Koper imaj değiştirdi!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde hayat verdiği Osman karakteriyle Türk izleyicisinin hafızasına kazınan genç oyuncu Gün Koper, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 29-09-2021 11:12

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Ayten'i Dila Akbaş son hali ile şaşırttı! Oyunculuğu bırakıp...

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan ve 2010 yılında izleyiciyle buluşan "Öyle Bir Geçer Zaman ki", üzerinden seneler geçmesine rağmen halen gündeme gelmeye devam ediyor. Eski bölümleriyle günümüzde de takip edilen dizinin karakterlerinin son halleri zaman zaman gündeme geliyor. Bu kez dizinin sevilen karakterlerinden Ayten'i canlandıran Dila Akbaş son hali ile şaşırttı. İşte Berrin ve Ahmet karakterlerinin arkadaşı olarak bilinen Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ayten'inin son hali...

Magazin 29-09-2021 02:39

'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı büyüdü! Emir Berke Zincidi'nin son hali

Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde küçük Osman olarak tanınan Emir Berke Zincidi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 01-09-2021 17:10

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında?

TRT 2 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi 8 Haziran Salı günü sezon finali verdi. Dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın ise diziden ayrılacağı bir süredir konuşuluyordu. Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, sezon finali ile diziden ayrıldı. Başarılı oyuncunun diziden, yoğun set ortamından yorulduğu için ayrıldığı ifade edildi.

Magazin 09-06-2021 01:18

Yeliz Kuvancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadakatsiz Bahar kimdir?

Sadakatsiz dizisindeki Bahar rolü ile birçok izleyicinin gönüllerinde taht kurmayı başaran Yeliz Kuvancı, daha önceden Tutunamayanlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi ikonik diziler ile de ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu göstermişti. Peki Yeliz Kuvancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadakatsiz Bahar kimdir?

Magazin 28-03-2021 14:33

Ne Cemile ne Caroline

İşte Ali Kaptan'ın gerçek aşkı

Magazin 27-10-2010 10:08