Özcan Özel Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özcan Özel’in acı günü

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in kızı Duyşen Kuş vefat etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise yarınki Kahramanmaraş ve Malatya programını iptal ettiğini açıkladı.

Haber 07-03-2023 21:51

Özcan Özel kimdir? CHP’den istifa etti! Özcan Özel kaç yaşında, nereli?

Bir son dakika gelişmesiyle CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel partisinden istifa etti. Bu önemli gelişmenin ardından vekille ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Özcan Özel kimdir? Özcan Özel kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haber 29-01-2021 18:09

Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel CHP'den istifa etti

Son dakika haberine göre 3 milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel, CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Haber 29-01-2021 17:21

CHP'li 3 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine mi katılacak? Flaş iddia

Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 1 Mart'ta partisinden istifa edeceği iddia edilirken, ekibi de yavaş yavaş netleşiyor. Ankara kulislerindeki iddialara göre CHP'li 3 milletvekili İnce'nin partisine katılmaya hazırlanıyor.

Haber 20-01-2021 08:16

Özcan Özel

Özcan Özel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özcan Özel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'li milletvekilleri, Muharrem İnce'nin, çete iddiasını değerlendirdi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir: -"İnce'nin çete kelimesine katılmam mümkün değil. Bu tartışmaları aile içinde daha sağlıklı yapmak gerekir" -CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel: -"Kumpas konusuna katılıyorum ama çete konusuna katılmıyorum"

Haber 26-11-2019 14:16