Özden Cerrahoğlu Haberleri Ve Son Dakika Özden Cerrahoğlu Haberleri

Özden Cerrahoğlu Haberleri Ve Son Dakika Özden Cerrahoğlu Haberleri

Özden Cerrahoğlu, 1991 yılında Hatay İskenderun da dünyaya gelmiş ve moda eğitimi almıştır. İstanbul Beşiktaş’ta yaşamını sürdürmektedir.. Tv8'de yayınlanan “”İşte Benim Stilim” eski adı ile” Bu Tarz Benim” yarışmasında favori isimlerden biri haline geldi. 30 Kasım 2014 yılında ikinci sezonda yarışan Özden Cerrahoğlu 10. haftanın sonunda 20 Mart eleme gecesinde elenen isim oldu. En büyük hayalleri kendi markasını oluşturmak ve butik pastahane açmaktır. Amy Winhouse'in ölümü geçmişte Cerrahoğlu'nu derinden etkilemiştir. Kendine has bir tarzı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini söyleyen Cerrahoğlu sık sık bacaklarını beğendiğini fakat kulaklarından memnunolmadığını dile getiriyor. En sevdiği aksesuarlar olan Stiletto ayakkabılar onun vazgeçilmezleri arasındadır.

Özden Cerrahoğlu Haberleri

İşte Benim Stilim'in sivri dilli yarışmacısıydı! Özden Cerrahoğlu değişimiyle gündem oldu! 'Bambaşka biri'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Özden Cerrahoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Cerrahoğlu'nun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-01-2024 17:46

İşte Benim Stilim'in olaylı yarışmacısı Özden Cerrahoğlu son haliyle şoke etti! Değişimi olay oldu

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim isimli moda programındaki bazı isimler ara ara gündeme geliyor. Yarışmanın sivri dilli yarışmacısı Özden Cerrahoğlu yıllar içindeki değişimi ile görenleri şaşkına çevirdi. Cerrahoğlu'nun sosyal medya pozları da dikkat çekti.

Magazin 15-05-2023 21:24

İşte Benim Stilim'in sivri dilli yıldızı Özden Cerrahoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti! Yatak pozu dikkat çekti

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Özden Cerrahoğlu, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Özden Cerrahoğlu'nun son haline, takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-10-2022 14:24

İşte Benim Stilim Özden, Hazal Kaya'yı paylaşıp kendiyle dalga geçti! İşte Özden Cerrahoğlu'nun son hali

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Özden Cerrahoğlu son haliyle zaman zaman gündeme geliyor. İşte Benim Stilim Özden son olarak Hazal Kaya'nın oynadığı Adını Feriha Koydum dizisinden paylaşım yaparak kendiyle dalga geçti.

Magazin 23-05-2022 10:14

Özden Cerrahoğlu

Özden Cerrahoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özden Cerrahoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kemal Doğulu ile Öykü Serter aşkı oyun muydu?

Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter ile jüri üyesi Kemal Doğulu, aşklarını stüdyoda ilan etmişlerdi. Ancak jüri üyesi Nur Yerlitaş'tan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Magazin 10-02-2015 06:10