Özlem Zengin Haberleri Ve Son Dakika Özlem Zengin Haberleri

Özlem Zengin Haberleri Ve Son Dakika Özlem Zengin Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevini yürüten Avukat Özlem Zengin, 1969’da Tokat’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Zengin, mezun olduktan sonra bir dönem Amerika'da yaşadı. 1998-2001 yılları arasında Kanal 7'de "Hayatın İçinden"isimli programı hazırlayıp sundu. Aynı yıl mesleği olan avukatlığa geri döndü. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinin ardından, İl Başkan Yardımcısı olarak Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yaptı. Bir Dönem Yeni Akit’te yazılar yazan Zengin, 2012 'de, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı' na seçildi. İstanbul Kadın ve Aile Araştırma Merkezi’nin (İKAMER) kurucularından olan Zengin, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin de (KADEM) kurucu üyesidir. Ayrıca İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği görevini de yürütmektedir.

Özlem Zengin Haberleri

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-2024 17:43

TBMM'de yaşanan tartışmanın ardından Özlem Zengin, Gülizar Biçer Karaca'yı istifaya davet etti: Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, dün TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile yaşadığı tartışmanın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Biçer Karaca'yı istifaya davet eden Zengin, "Kendi partisinin hatiplerinin sürelerini ölçüsüz şekilde uzatan Biçer Karaca, değerli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştığı için şahsımın ve Grubumuzun haklı tepkisi ile karşılaşmıştır" dedi.

Haber 18-12-2023 21:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan iddialı yerel seçim açıklaması! Sadece o İstanbul, Ankara değil, o şehirleri de alacağız

Siyasi partilerin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Aday belirleme çalışmaları üzerinde duran Cumhur İttifakı'nda da henüz üzerinde uzlaşılmış bir isim yok. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da Ankara ve İstanbul haricinde diğer şehirleri de alacaklarını iddia etti. İşte o açıklamanın tüm detayları!

Haber 02-10-2023 10:20

Ali Babacan 'çalışmaya hazırız' demişti... AK Partili Özlem Zengin'den anayasa değişikliği açıklaması: Bariyerlerimiz yok!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın “Cumhur İttifakı, anayasa değişikliği ile alakalı, ‘Gelin beraber çalışalım’ derse, çalışmaya hazırız" çıkışıyla ilgili konuştu. "Bariyerlerimiz yok" diyen AK Partili Zengin, "Ben pazarlıksız, bariyerler olmadan Meclis'e gidelim önce, sonra bakalım diye düşünüyorum" dedi.

Haber 23-05-2023 12:36

'Kuyuya düşüyormuş gibi hissediyorum' diyerek açıkladı... AK Partili Özlem Zengin'den Ece Üner'e dikkat çeken '6284' yanıtı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 6284 sayılı yasa tartışmalarıyla ilgili konuştu. Bir dönem yaptığı "Çok yalnız hissediyorum" çıkışına da açıklık getiren Zengin, yaptığı seslenişin dışarıya dönük bir sesleniş olduğunu belirterek "Benim arzu ettiğim şey; kendi aramızda konuştuğumuz şeyi aslında arkadaşlarımızın daha sesli dile getirmeleri" dedi. Zengin açıklamasının devamında "Ve ayrıca da sürekli bu konular üzerinden de artık bir kuyuya düşüyormuş gibi hissediyorum" dedi.

Haber 09-05-2023 10:09

Özlem Zengin canlı yayında o haberi okudu ve tepki gösterdi: Ben böyle söylemiyorum bir daha düzeltiyorum

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin katıldığı canlı yayında 14 Mayıs seçimiyle ilgili açıklamalar yaptı. Canlı yayında cep telefonundan kendisiyle ilgili çıkan bir haberi okuyan Zengin, "Bu kadar açık ve net ifade ettikten sonra nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum. 'Özlem Zengin 2. tur için hazırlık yapıyoruz kaybetmeye de kazanmaya da hazırız dedi'. Ben böyle söylemiyorum. Söylediklerimin tevil edilmesinden son derece rahatsızım" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-2023 00:38

Ebubekir Sofuoğlu'nun paylaşımı tepki çekmişti! Soruşturma başlatıldı

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Aile Bakanı Derya Yanık ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'i hedef alan paylaşımı tepkilere yol açmıştı. Zengin paylaşımla ilgili olarak "Bunlar AK Partili falan da değiller. Ben AK Parti'nin Grup Başkanvekiliyim. Ne olup olmayacağımıza da bu insanlar karar vermeyecekler" demişti. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, Sofuoğlu hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

Haber 15-04-2023 09:25

Ebubekir Sofuoğlu'nun paylaşımı tepki çekti! Özlem Zengin'den açıklama: 'Bunlar AK Partili falan değiller'

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun, sosyal medya hesabından AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Aile Bakanı Derya Yanık ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in fotoğraflarını paylaşması tepki çekti. Zengin, Sofuoğlu'nun olay olan sözleriyle ilgili olarak "Bunlar AK Partili falan da değiller. Ben AK Parti'nin Grup Başkanvekiliyim. Ne olup olmayacağımıza da bu insanlar karar vermeyecekler" dedi.

Haber 11-04-2023 14:23

CHP'den gündem yaratacak 'Erbakan' çıkışı! 'Kemal Kılıçdaroğlu kemiklerinin sızlamasına müsade etmeyecek'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhur İttifakı'na katılacaklarını duyuran Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 5 ay önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorduğu soruları hatırlatarak, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Öztrak, "Oğul Erbakan hiç merak etmesin. Tüm bu soruların gereğini, 13'üncü Cumhurbaşkanı'mız Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Baba Erbakan'ın kemiklerinin sızlamasına, müsaade etmeyecek" dedi. İşte gündem yaratacak o açıklamalar...

Haber 27-03-2023 18:01

YRP'nin Cumhur İttifakı kararı sonrası Özlem Zengin'in '6284' sözlerine tepki geldi... Eleştirilere böyle yanıt verdi: Saldıranlar azınlık

Cumhur İttifakı'nda genişleme çabaları kapsamında Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 6284 sayılı kanunla ilgili talebi gündemdeki yerini koruyor. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "6284 kırmızı çizgimizdir" diyerek bu talebe sert tepki göstermişti. Zengin sonraki günlerde tehditler aldığını açıklarken YRP de dün Cumhur İttifakı'nın davetine yanıtını duyurdu. Zengin sosyal medyada kendisine yönelik artan eleştirilerle ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Haber 21-03-2023 10:57

'Tehdit mesajları alıyorum' AK Partili Özlem Zengin'den '6284 sayılı kanun' açıklaması! 'Yalnızlıktan yorgunum'

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesi ittifaklar arasındaki hareketlilik sürüyor. Son olarak Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılma konusu gündeme gelmişti. Ancak 6284 sayılı kanun olarak da bilinen Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'a ilişkin açıklamalar tartışma yaratmıştı. Konuya ilişkin "Kırmızı çizgimizdir" diyen AK Parti Genel Başkanvekili Özlem Zengin'den yeni bir açıklama geldi. Zengin, "Telefonuma yüzlerce tehdit mesajları alıyorum" dedi.

Haber 18-03-2023 11:01

Erken seçim iddiası! Canlı yayında dikkat çeken açıklamalar, AK Partili Zengin tarih verdi

Türkiye, Haziran ayında yapılacak seçimlere odaklanmışken erken seçim iddiası gündem oldu. Seçimle ilgili farklı farklı tarihler konuşulurken en son olarak 30 Nisan tarihi konuşulmaya başlanmıştı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 30 Nisan tarihini yalanlarken olası tarihi açıkladı.

Haber 31-12-2022 08:28

Son dakika | AK Parti'den başörtüsü teklifiyle ilgili yeni açıklama: Haftaya Meclis'e sunacağız

Son dakika haberi: Son haftalarda tartışma konusu olan başörtüsü teklifiyle ilgili AK Parti'den yeni bir açıklama geldi. Grup Başkanvekili Özlem Zengin söz konusu teklifin haftaya Meclis Başkanlığı'na sunulacağını duyurdu.

Haber 02-12-2022 17:09

Tokat'ta, Osmanlı şeyhülislamı Kemalpaşazade için tanıtım programı

Tokat'ta, Osmanlı şeyhülislamı Kemalpaşazade için tanıtım programı

Yurthaber 30-09-2022 17:36

HAK-İŞ, Çalışma Hayatında ve Sendikal Hayatta Kadın Eğitim Programı düzenledi

Genel Başkan Mahmut Arslan: - "Hala kadınların çalışma hayatında yer almasını tartışan, kadınların özgürlük mücadelesine karşı pek çok alanda getirilmek istenen bir kısım kısıtlamalara karşı daha fazla mücadeleye ihtiyacımız var" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin: - "AK Parti her ilde, ilçede, mahallede örgütlenmiş, birebir ana kademeyle aynı örgüt yapısına sahip olan, kadınlara münhasır çalışma modeli ortaya koyan ve nerdeyse Türkiye'nin en büyük siyasi partilerinin üye sayısından daha fazla kadın üyeye sahip olan bir parti"

Yurthaber 25-07-2022 14:13

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özlem Zengin'e hakaret eden kullanıcının iddianamesi kabul edildi

Cumhurbaşkanına ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan avukat Mert Yaşar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Mert Yaşar hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçlarından toplam 2 yıl 4 aydan 7 yıla kadar hapsi talep edildi. İddianameyi kabul eden mahkeme, Mert Yaşar'ın tensiple birlikte tahliyesine karar verdi.

Haber 19-03-2021 16:00

AK Partili Zengin: Başı açık olan kadınlar daha avantajlı duruma geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Tokat Milletvekili Avukat Özlem Zengin, katıldığı canlı yayında, "Muhafazakar camiamızda başı açık olan kadınlar daha avantajlı duruma geldi." dedi.

Haber 12-03-2021 22:04

Son Dakika: Özlem Zengin'e hakaretten gözaltına alınan kişi tutuklandı

Sosyal medyada AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan M.Y. "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçundan tutuklandı.

Haber 23-02-2021 17:06

Meral Akşener'den Özlem Zengin'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "7 Haziran 2015'te damadın abisinin televizyonunda bana 'eşimi aldattığıma' dair imalı bir iftira atıldı. Buna ben susmadım, çok sert bir tavır, tutum aldım, anında konuştum. Bu kadın milletvekilinin (AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin) 'Niye zamanında konuşmuyorlar' dediğini söylüyorum. Bana göre gök kubbeyi aşağıya indirmeye çalıştım. Sonra dördüncü gün sayın Erdoğan beni aradı." dedi.

Haber 23-02-2021 12:08

Özlem Zengin'e sosyal medyadan hakaret eden kişi adliyeye sevk edildi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşım yapan M.Y., emniyetteki sorgusunun ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

Haber 23-02-2021 11:45

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e hakaret eden şüpheli gözaltına alındı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e sosyal medyada hakaret ettiği iddiasıyla Mert Y. adlı şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli Mert Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber 23-02-2021 01:49

Son Dakika: Özlem Zengin'den hakkındaki hakkındaki hakaret içerikli paylaşıma tepki

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, hakkındaki hakaret içerikli paylaşımla ilgili, "Böyle bir olay karşısında bütün kadınların birleşmesi lazım. AK Parti Grup Başkanvekili olarak, bir kadın olarak çok sistematik saldırıya uğruyorum. Bu, yaklaşık iki aydır devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Haber 22-02-2021 16:45

Son Dakika: Bakan Soylu'dan Özlem Zengin açıklaması

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma ilişkin, "Sosyal medyada kişilik/itibar suikastları, hakaret ve sövgüler sistematik saldırı mekanizması oldu" ifadelerini kullandı. Öte yandan, Adalet Bakanlığı, AK Parti'li Zengin'e yönelik sosyal medya paylaşımı nedeniyle avukat ve arabulucu Mert Yaşar hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Haber 22-02-2021 15:13

Bakan Gül'den sert tepki: Özlem Zengin'e saldırıyı kınıyorum

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Tokat Milletvekilimiz, Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin Hanıma yönelik ahlaksız ve seviyesiz saldırıyı kınıyorum. Bu eylemlere karşı hukuk, gereği neyse yapacaktır” açıklamasını yaptı. Öte yandan AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle Mert Yaşar hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 22-02-2021 08:53

Son Dakika: Gara'daki 13 şehitle ilgili Bakan Akar ve Bakan Soylu açıklama yapacak

Son dakika haberine göre AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gara'da 13 vatandaşımızın şehit edilmesiyle ilgili dikkat çeken bir gelişmeyi duyurdu.

Haber 15-02-2021 15:46

Hayvan hakları yasasında neler var? AK Partili Zengin duyurdu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, hayvanlara yönelik eziyet, kötü muamele, öldürme gibi eylemlerde hapis cezası öngören hayvan hakları ile ilgili yasa teklifinin iki hafta içinde TBMM Başkanlığı'na sunulacağını söyledi. Uzun süredir beklenen hayvan hakları düzenlemesinde bir evde 3'ten fazla köpeğe yasak da var. Hayvanları işkenceye 4 yıl hapis, sokağa terk edene ise para cezası geliyor.

Haber 03-02-2021 13:15

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin: Hiçbir siyasi parti darbeyi savunamaz hale geldi

"Türkiye demokrasisi bedeli şehadetle ödenmiş şekilde 15 Temmuz'dan sonra geri dönüşü olmayacak şekilde darbelerle ilgili süreci benim inancıma göre kapatmıştır"

Yurthaber 17-07-2020 22:48

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin'den Bekaroğlu'nun paylaşımına tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, üç yıl önce katıldığı bir televizyon programındaki açıklamaları üzerinden Alevi vatandaşlarla ilgili kendisine ait olmayan sözlerle yapılan yalan bir haberin, CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu ile Prof. Dr. Metin Günday tarafından sosyal medyada yeniden paylaşılmasına tepki gösterdi.

Haber 28-05-2020 11:09

AK Parti'den infaz düzenlemesiyle ilgili flaş açıklama

Son dakika haberine göre AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, infaz düzenlemesiyle ilgili “Kadınlarla ilgili suçlar konusunda bilerek gerçeğin çarptırıldığını görüyoruz. Neyin suç, neyin ceza olduğuna mahkeme kurarak Mecliste karar vermiyoruz” dedi.

Haber 10-04-2020 13:58

AK Parti'den Nail Noğay açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın sosyal medya hesabından bir vatandaşa hakaret içeren paylaşımıyla ilgili, "Bunun sonuna kadar takipçisiyiz. Nail Bey'in hakkında hukuken yapılabilecek ne varsa sonuna kadar yapacağız. Mümkünse de memuriyetten atılmasıyla ilgili gayret sarf edeceğiz." dedi.

Haber 09-04-2020 17:52

TBMM Genel Kurulu

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: - "İsrail medyası tarafından MİT Başkanı'na yönelik hedef göstermeyi, tutumu ve ithamı kabul etmemiz mümkün değil" - AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "İktidar, muhalefet konunun takipçisiyiz. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti'nin MİT Başkanı'nı tehdit edemez" - İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan: - "(Belçika'da terör örgütü PKK'ya ilişkin mahkeme kararı) Bu kesinlikle kabul etmeyeceğimiz bir karardır. Kararı reddediyoruz, şiddetle kınıyoruz. Bu skandal karar asla cevapsız kalmamalıdır"

Haber 29-01-2020 17:44

ABD Senatosu'nda kabul edilen Ermeni karar tasarısına 4 partiden tepki

TBMM Genel Kurulu'nda dört parti Amerika Birleşik Devletleri Senatosu'nda alınan sözde Ermeni soykırımı tasarısına tepki gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, ABD Senatosu'nun, 1915 Ermeni olaylarını "soykırım" olarak tanıyan bir karar tasarısını kabul etmesine ilişkin, "Bu karar bizim için yok hükmündedir." dedi.

Haber 12-12-2019 23:16

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın TBMM'deki konuşması büyük tepki çekti!

Terörist başı Abdullah Öcalan’ın yeğeni olan HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın Meclis’te yaptığı konuşma büyük tepki çekti. Öcalan'ın, "Bu devletin geleneğidir, Kürt olunca talan, nüfus planlaması ve asimilasyon en büyük pratiğidir." ve "Kendi Kürt meselenizi çözmediğiniz için Çin'de Uygur Türklerine yapılan zulmün karşısında duramıyorsunuz; yumuşak karnınızdır." ifadeleri Genel Kurul'da tartışmaya neden oldu.

Haber 12-12-2019 15:26

Sakarya'da CHP'li Özkoç'un ifadelerine tepki

Sakarya'da CHP'li Özkoç'un ifadelerine tepki

Haber 21-11-2019 14:49

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Saldırı zihniyeti Türkiye için üzüntü verici

"(Özlem Zengin'e yönelik ifadeler) Bunlar 'Susturun' diye başlarlar, 'Haddini bildirin.' diye devam ederler daha sonra da işi darbe destekçiliğine vardırırlar" - "Bu saldırı zihniyetinin maalesef Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde CHP Grup Başkanvekili'nin şahsında somutlaşması bizim için şaşırtıcı değil ama Türkiye için tabii ki üzüntü verici bir durumdur" - "Sureta demokrat gibi gözüküyorlar, sureta hayat tarzlarına saygılıymış gibi gözüküyorlar fakat en kritik durumda içlerindeki Yassıada zihniyetini dışa vuruyorlar" - "Bugün demokrasiye bağlı bir ordumuz, demokrasiye bağlı bir yargı kurumumuz var fakat değişmeyen tek şey ruhunda, damarlarında bu vesayetçi, tehditkar siyasetin dolaştığı tek unsur, tek kurum olarak Cumhuriyet Halk Partisi kalmaya devam ediyor"

Haber 20-11-2019 20:36

AK Parti'li Özlem Zengin: Cumhuriyet kadını üzerinden kadına yönelik şiddet var

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP'li Engin Özkoç'un kendisiyle ilgili sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Merve Kavakçı'ya yemin ettirilmesin diye yasakçı zihniyetin sloganı olan bir cümledir bu ifade. Ben dahil olmak üzere bütün arkadaşlarım rahatsız oldu. Bu kendiliğinden gelinen bir nokta değil. Bir süredir Cumhuriyet kadını üzerinden kadına yönelik bir şiddet var" dedi.

Haber 20-11-2019 20:04

CHP'li Engin Özkoç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine cevap verdi. Özkoç, "Bizi başka gündem konularına çekerek asıl gündem konusundan uzaklaştıramazsınız. Biz halkımızı türbanı ile başörtüsü ile başı açık olan kadınları ile kucaklıyoruz" dedi.

Haber 20-11-2019 17:04

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Çocuk meselesi, kadın meselesi olarak görülüyor. Oysaki çocuklar kadına ve erkeğe beraber emanet. Topluma, hepimize emanet" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Çocuklarımızın, çocuk işçiliği ve çocuk istismarına karşı korunması gerekmektedir. Çocuklarımızın geleceğinin garanti altına alındığı bir sosyal devletin oluşturulması gerekmektedir"

Haber 20-11-2019 16:12

AK Parti'li Zengin ve CHP'li Özkoç'un tartışması tutanaklarda

TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında yaşanan tartışma, tutanaklara geçti.

Haber 20-11-2019 14:47

TBMM Genel Kurulunda AK Parti ile CHP arasında gerginlik

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP'li Mahmut Tanal'ın eleştirilerine, "Dış politika diyorsunuz ya Bülent Ecevit değil miydi Clinton'un karşısında el pençe duran? Geldiğimiz seviyeye baktığımızda bunları söylerken biraz haya etmek lazım" karşılığını verdi - CHP Grup Başkanvekili Özkoç'un, "Bülent Ecevit'le ilgili konuşmak sizin haddiniz değildir" ifadesine tepki gösteren Zengin için TBMM Başkanvekili Celal Adan'a, "Lütfen bu hanımefendiye haddini bildirin" sözleri gerginliğe neden oldu

Haber 19-11-2019 21:03

TBMM Genel Kurulu

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: - "DEAŞ bir terör örgütüdür ve hiçbir Batı devleti Türkiye kadar DEAŞ'ın hedefi olmamıştır. Türkiye bu örgütle mücadele etmiştir, etmektedir" - AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "DEAŞ'ı yaratan akılla, Türkiye ile DEAŞ arasında paralellik kurmaya çalışan akıl aynı akıldır"

Haber 15-10-2019 19:27

TBMM Genel Kurulu toplandı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: - "Belediye şirketlerinin başına gelecek kişinin, seçilmiş belediye başkanı yerine belediye meclisleri tarafından belirlenmesi için alınan karar, yerel sivil darbedir" - AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: - "Herkes hak ettiği kadar yönetmeye devam etsin. Bu kadar seçim kazandık, bu kadar hava civa yapmadık"

Haber 26-06-2019 16:28

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: "Sayın Mehmet Tevfik Göksu Trabzonluları itham eden aleni bir cümle kullanmıyor. Rahatsız olan Trabzonlu arkadaşımız varsa biz de bundan rahatsızlık duyarız" - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Trabzon'da yaşayan insanlarla ilgili Rum, Pontus algısını yaratmaya çalışıyorsunuz"

Haber 15-05-2019 17:37

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin:

"(Ankara'daki yasa dışı gösteride taciz iddiası) Keşke kadın polis çağırsaydı ve kadın polisler olaya müdahil olsalardı. O zaman böyle bir hadise olmazdı"

Haber 06-03-2019 17:08