Paçanga Böreği Haberleri

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 16. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler internet üzerinden iftar menüleri araştırıyor. İftarda lezzetli yemekler tercih etmek isteyenler için oldukça pratik tarifler bulunuyor. Ramazan ayının 16. günü için hazırlanan bu iftar menüsündeki yemekler oldukça seviliyor. İşte 7 Nisan iftar menüsü...

Yemek 07-04-2023 10:12

Bir tane asla yetmez: Çıtır çıtır paçanga böreği tarifi! Paçanga böreği nasıl yapılır?

Börek tarifleri yediden yetmişe herkesin bayılarak yediği yemekler arasında bulunuyor. Klasik börek tariflerinden sıkılanlar için paçanga böreği kaçınılmaz bir fırsat. Uzayıp giden kaşar peyniri ve pastırmanın eşsiz uyumu yiyen herkesi hayran bırakıyor. Paçanga böreği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik paçanga böreği tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 30-12-2022 09:39

Airfryer paçanga tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da paçanga nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde en sık tüketilen lezzetler arasında olan paçanga böreğinin kökeni Balkanlar olarak bilinir. Bu lezzet Türk mutfağına da girmiş ve türlü davetlerde ikram edilir hâle gelmiştir. Temel malzemeleri pastırma ve yufka olan paçanga böreği, kaşar peyniri, domates, biber ve maydanozla zenginleştirilerek hazırlanır. Sigara böreğiyle benzer aşamalarla yapılan ve asıl malzemesi pastırma olan paçanga böreğini airfryer ile de kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 16:59

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Paçanga Böreği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.