Paket Haberleri

Yeni düzenleme yolda: Vergilerle ilgili iddialara her gün bir yenisi ekleniyor! Kuryeler, yurt dışı çıkış harcı... 150 TL'den 1500 TL'ye yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yakında TBMM'ye geleceğini duyurduğu vergi düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu. Pakette kuryelere vergi getirileceği ve yurt dışı çıkış harcının da 150 TL'den 1500 TL'ye yükseltileceği öne sürüldü.

Finans

Paket yarın açıklanıyor, takip sistemi devreye giriyor! Harcamalar kalem kalem hesaplanacak, kamuda tasarrufa uymayana kötü haber!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini yarın kamuoyuyla paylaşacak. Paketin ayrıntıları da belli olmaya başladı. Kamuda tasarruf ve verimlilik olarak iki ayaktan oluşan paketle birlikte takip sistemi devreye girecek. Kamuda tasarruf etmeyenleri ise yaptırımlar bekliyor. İşte ayrıntılar...

Finans

Uyuşturucuyu paket paket yol kenarlarına saklayıp satmak istedi! İşler istediği gibi gitmedi

Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu maddeleri yol kenarının farklı noktalarına paketler halinde saklayıp, satmak isteyen M.Y.B., polis ekiplerince yakaladı. M.Y.B.'nin üstünde, sırt çantasında ve sakladığı noktalardaki paketler içinde toplam 800 gram eroin ele geçirildi.

Haber

Mahkemeden Elon Musk'a kötü haber: 56 milyar dolarlık maaş paketi...

ABD'de yargıç, Tesla CEO'su Elon Musk'a ödenen maaş paketinin iptalinin önünü açtı. Konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Elon Musk, "Şirketinizi asla Delaware eyaletinde kurmayın." ifadesini kullandı.

Finans

Paket

Paket Hakkındaki Haberler Mynet'te. Paket Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güney Kore'de bir garip olay! Son 4 günde 2 binin üzerinde şüpheli paket ihbar edildi

Güney Kore'de son 4 günde 2 binin üzerinde şüpheli paket ihbar edildi. Öte yandan Güney Kore Polisi ise dolandırıcılıktan şüpheleniyor. İşte haberin detayları...

Haber

İki ilde polisleri harekete geçiren olay! Yollar trafiğe kapatıldı...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde otobüs durağında bulunan bankın üzerine bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Karaman'da da otobüs durağında unutulan şüpheli paket polisi teyakkuza geçirdi. İki ilde de olayın gerçekleştiği yerde yollar trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanlarının olay yerlerine gelmesiyle şüpheli çantalar kontrol altına alındı.

Haber