Pandora Belgeleri Haberleri

CHP'li Özel, İçişleri Bakanı'na bu sözlerle yüklendi: Mızrak yine çuvala sığmıyor Süleyman Bey

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel "AK Parti yönetimi sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesince, TÜGVA'ya usulsüz kiralama yapıldığını" iddia ederek, "Adalar Kaymakamı, Soylu'nun has adamı, AK Parti'nin gözdesi, Mardin Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreteri, adam dövdürüyor mahkeme kararına rağmen ve 'suç işleri bakanı' da ona polisleri veriyor. Mahkeme kararına rağmen hukuksuzluk yapanlara İçişleri Bakanlığı soruşturma açacak mı? Mızrak yine çuvala sığmıyor Süleyman Bey." dedi.

Haber 07-10-2021 16:41

Rönesans Holdingden Pandora Belgeleri açıklaması

Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu'nun (ICIJ) açıkladığı Pandora Belgeleri'nde adı geçen Rönesans Holding’den yapılan açıklamada, “Rönesans ve hissedarları bahsi geçen şirketlerden hiçbirisi Ilıcak ailesi üyeleri haricinde hiçbir kimseye veya kuruma bağış, karşılıksız edinim ya da her ne nam ya da şekil altında olursa olsun bir fon aktarımı yapmamıştır” denildi.

Haber 05-10-2021 10:10

Pandora Belgeleri: Hollanda Maliye Bakanı'nın 'vergi cenneti' Virgin Adaları'nda bir şirkete yatırım yaptığı ortaya çıktı

Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu (ICIJ) tarafından ortaya çıkarılan Pandora Belgeleri'nde, Hollanda Maliye Bakanı ve Hristiyan Demokrat Parti (CDA) lideri Wopke Hoekstra'nın Virgin Adaları'ndaki bir şirkete yıllarca yatırım yaptığı ortaya çıktı. Geçici hükümet, Hoekstra'ya sahip çıktı. Muhalefet ise Hoekstra hakkında Meclis'te genel görüşme yapılmasını istiyor.

Haber 04-10-2021 15:47

Pandora Papers nedir? İşte Pandora Papers belgeleri...

Son günlerde sıkça gündeme gelen 'Pandora Belgeleri' anlamına gelen 'Pandora Papers' hakkındaki ayrıntılar merak ediliyor. Dünya liderlerinin, politikacıların ve milyarderlerin gizli servetlerini ve işlerini ortaya çıkaran bu sızıntıda 12 milyon civarı belge ve dosya yer alıyor. Peki Pandora Papers nedir? İşte Pandora Papers belgeleri...

Haber 04-10-2021 12:34

Pandora Belgeleri

Pandora Belgeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pandora Belgeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pandora Belgeleri: Ürdün Kralı Abdullah’ın 70 milyon sterlinlik gizli gayrimenkul imparatorluğu

Sızdırılan finansal belgeler, Kral Abdullah’ın 1999’da göreve başlamasının ardından 15 ev almak için kurduğu gizli şirketler ağını gözler önüne serdi.

Haber 04-10-2021 07:48