Para Piyasa Haberleri

Para piyasası nedir? Para piyasası araçları nelerdir, sermaye ve para piyasası farkı nedir?

Para piyasalarında ticari senetler araç olarak kullanılır. Kaynaklar da farklı mevduat türlerinden oluşabilir. Kendi içinde örgütlenen ya da örgütlenmemiş olan para piyasaları olarak ayrılan türleri vardır. Para piyasaları sayesinde kişiler yahut kurumlar, kısa süreli olarak ihtiyaç duydukları fonu karşılayabilirler. Genellikle yatırımcılar tarafından kullanılan para piyasası ve para piyasası araçları nedir?

Finans 14-11-2022 15:27

Kripto paralar için son dakika alarmı! Bitcoin ve Ethereum sert çakıldı: İşte piyasalarda son durum...

Son dakika: Rusya'nın Ukrayna’ya operasyon başlatmasının ardından kripto piyasasında hareketlilik başladı.Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yüzde yüzde 10 düşüş yaşadı. Ethereum'da düşüş daha da sert oldu. Peki, 24 Şubat 2022 Ethereum ve Bitcoin ne kadar, kaç TL oldu? İşte ETH, BTC ve kripto paralarda son durum…

Finans 24-02-2022 09:50

Son dakika... Kripto paralar tepetaklak! Piyasa değeri kan kaybediyor: İlk kez…

Kripto paralarda liste kırmızıya döndü. Son 24 saatte piyasa değeri bakımından en büyük 100 kripto paranın 88'i değer kaybı yaşadı. Bitcoin Fed tutanaklarının açıklanmasının ardından 3 gündür sert düşüşler yaşarken kritik seviyenin altına doğru hızla ilerliyor. Yatırımcılar "7 Ocak Bitcoin kaç dolar/TL oldu?” sorularına cevap ararken, kripto para piyasalarında fiyatlamada öne çıkan son dakika gelişmeleri araştırılmaya başlandı. İşte piyasalarda son durum…

Finans 07-01-2022 11:36

Londra'da ilk! Türk kuaför ödemeleri kripto parayla almaya başladı

Kendi markasıyla Londra’da hizmet veren Türk kuaför Samet Zili, kendi alanında bir ilke imza attı. Zili, salonunda kripto parayla ödeme alan ilk kuaför olduklarını açıkladı.

Finans 05-11-2021 15:28

Para Piyasa

Para Piyasa Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Para Piyasa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

27 Mart kripto para piyasasında son durum | 27 Mart Bitcoin ve Ethereum ne kadar?

Kripto paralar; para piyasaları içerisinde son zamanların popüler piyasalarından olmaya başladı. Birçok yatırımcı, satın aldığı kripto paralardaki son durumu sürekli merak ediliyor. FED Başkanı Jerome Powell’ın kripto para piyasası ile ilgili yaptığı açıklamalar; Bitcoin’in değerini düşürdü. Powell Bitcoin için, “ödeme aracı olmaktan çok, spekülasyon aracı” ifadelerini kullandı. Bu açıklamadan sonra Bitcoin satışları psikolojik sınır olan 52 bin dolara da kadar geriledi.

Finans 27-03-2021 09:41

26 Mart kripto para piyasasında son durum | 26 Mart Bitcoin ve Ethereum ne kadar?

Kripto para piyasaları son zamanlar popüler piyasalardan biri haline geldi. Birçok yatırımcının satın aldığı kripto paralardaki son durum sürekli merak ediliyor. ABD Merkez Bankası (fed) Başkanı Jerome Powell’ın kripto para piyasası için yaptığı açıklamalar ise Bitcoin’in değerini düşürdü. Powell Bitcoin için, “ödeme aracı olmaktan çok, spekülasyon aracı” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamadan sonra Bitcoin satışları 52 bin dolara da kadar geriledi.

Finans 26-03-2021 08:40

Bitcoin neden düşüyor? Binance Coin ve Ethereum son durum nedir?

ABD Fed Başkanı'nın kripto parayı spekülasyon aracı olarak gördüğünü belirtmesinin ardından 61 bin dolar sınırına gelen Bitcoin, 55 bin dolara kadar geriledi. Bitcoin'le birlikte Binance Coin ve Ethereum'da gerileyerek piyasa hacmi düştü.

Finans 23-03-2021 09:11

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan flaş 'kripto para' açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD hükümetinin, düzenleyici sorumluluklara uyduklarından emin olmak için kripto para piyasa kuruluşlarına ilişkin düzenleme yapabileceğini söyledi.

Finans 19-02-2021 15:02

Merkez Bankası’nın Faiz Arttırımı Dolar’ı Dizginleyebilecek mi?

Gün içinde 4,92 TL’yi gören, Merkez Bankası Para Piyasa Kurulu toplandığında da 4,84’ler seviyesinde olan TL/Dolar kuru, faiz artışı kararının ardından 4,60’a kadar indi. Dolar daha sonra yeniden 4,63’e yükseldi

Haber 23-05-2018 21:29

KRİPTOPARA

Kripto para birimleri ile ilgili son günlerde getirilen “düzenleme” ve “kısıtlama” haberlerine bağlı olarak piyasalardaki sert düşüşün ardından, borsalardaki hareketlenmelerle piyasa hacmi yeniden 400 milyar doları aştı.

Haber 07-02-2018 16:42

Kripto paralar düşüşe geçti

İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan ancak, son günlerde farklı ülkelerden gelen "düzenleme" haberleriyle sert dalgalanmalar yaşayan kripto para birimleri piyasasının en büyük ilk beş kripto para biriminde düşüş sürüyor.

Finans 09-01-2018 11:17