Patiswiss Haberleri

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında yeni iddia! 'Bağırıp çağırıp...'

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkındaki ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor.

Finans

'Küflü çikolata' yanıtı Patiswiss'te Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na istifa getirmişti: Yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Müşterisine verdiği 'küflü çikolata' yanıtı ile Türkiye'nin gündemine oturan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss'in CEO'luk görevinden istifa etmişti. Resmi hesaplardan yapılan duyuruda yönetim kurulu başkanlığına Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu'nun CEO'luk görevine getirildiği duyuruldu.

Finans

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans

Patiswiss tartışmasına Murat Ülker'den de yorum geldi: Her mevkide öğreneceğimiz şeyler var

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi tehdit eden yanıtı sonrası başlayan tartışmalara Yıldız Holding CEO'su Murat Ülker de dahil oldu.

Finans

Patiswiss

Patiswiss Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patiswiss Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Elif Aslı Yıldız'ın eski haberleri de ortaya çıktı! Her şey 2014'te başladı diyerek o fotoğrafı paylaştı, 'Kendim çözmeyi severim' diyordu ama...

Küflü çikolata eleştirisine verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun şimdi de kariyeri ve yaşamı mercek altına alındı. "Kendi işimi kendim çözmeyi severim" çıkışıyla gündem olan Tunaoğlu'nun kullandığı üslup ve tehditvari ifadeleri tepkilerin odağı olurken, dikkat çeken bir de iddia ortaya atıldı. 200 metrekarelik pastaneden kısa sürede 5. fabrikaya uzanan yükselişiyle konuşulan Tunaoğlu'yla ilgili paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti: "Her şey 2014'te başladı"

Finans

Küflü çikolata ortalığı karıştırdı! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun tüketiciye yanıtı olay yarattı... Önce Karşında biz varız deyip tehdit etti, sonra özür diledi

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi adeta tehdit etti. Yaptığı yorumla bir anda tepkilerin odağı haline gelen Tunaoğlu, "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadesini kullandı. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını silip yanlış anlaşıldığını söyledi.

Finans