Pelin Körmükçü Haberleri Ve Son Dakika Pelin Körmükçü Haberleri

Pelin Körmükçü Haberleri Ve Son Dakika Pelin Körmükçü Haberleri

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Pelin Körmükçü, 10 Şubat 1970’de İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatrocu bir ailenin kızı olan oyuncu uygulamalı tiyatro-seslendirme ve oyunculuk eğitimi aldı.

Özel bir kanalda 1988 yılında ekrana çıkarak oyunculuk kariyerine adım attı. Birçok dizi ve film projesiyle birlikte Vestel, Calve, Closup gibi markaların reklamlarında rol aldı.

2000 yılında Magazin Gazetecileri Derneği tarafından En İyi Televizyon Reklam Yıldızı ödülüne layık görüldü. BKM, Yeditepe Oyuncuları, Hadi Çaman Tiyatrosu ve Duru Tiyatrolarında çalıştı.

Seslendirme projelerinde yer alan isim 2004 yılında Cemiz Cennetoğlu ile yaptığı ilk evliliğini 2006’da sonlandırdı. 2. Eşi Rafi Moreno’dan bir kızı olan oyuncu 3. Evliliğini 2013’de iş adamı Bedrettin Faik Başar ile yaptı.

Pelin Körmükçü Haberleri

Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin filminin oyuncuları kim?

Senaryosunu Tolga Çevik'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan'ın üstlendiği Sen Kimsin filmi 2 Mart 2012 tarihinde vizyona girmişti. Tekin isimli karakterin ve emekli trafik polisinin kaybolan bir kızın peşindeki maceralarını anlatan filmde başrolü yine Tolga Çevik üstleniyor. Peki Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin oyuncuları kim? İşte detaylar...

Magazin 16-03-2021 11:02

Pelin Körmükçü'nün 'soyadı' davası

Oyuncu Pelin Körmükçü, ayrıldığı Rafi Moreno’dan olan 10 yaşındaki kızı S.M.’nin kendi soyadı Körmükçü’yü kullanması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Magazin 10-11-2018 11:32

Pelin Körmükçü'yü şoke eden karar!

Pelin Körmükçü’nün eski sevgilisi Rafi Moreno’dan olan kızı Selin için açtığı tazminat davası reddedildi. Davanın reddedilme sebebi olay oldu

Magazin 24-08-2018 13:00

Oyuncu Pelin Ebru Başar (Körmükçü) kızının soyadının değişmesini istiyor

Oyuncu Pelin Ebru Başar, ayrıldığı Rafi Moreno’dan olan 10 yaşındaki kızı S.M.’nin kendi kızlık soyadı Körmükcü’yü kullanması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Başar’ın ayrıca Rafi Moreno hakkında iştirak nafakası ve maddi ve manevi tazminat talebinde de bulunduğu öğrenildi.

Magazin 21-05-2018 09:56

Pelin Körmükçü

Pelin Körmükçü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pelin Körmükçü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pelin Körmükçü Arka Sokaklar'da!

Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Pelin Körmükçü katıldı!

Magazin 26-10-2017 15:52