Pelinay Yiğit Haberleri

Ünlü fenomen Pelinay İğit derin sırt dekoltesiyle mest etti! Beğeni yağdı

Bir dönem ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan sosyal medya fenomeni Pelinay İğit cesur ve iddialı pozları ile sık sık gündeme geliyor. Instagram ve YouTube'da ürettiği içeriklerle tanınan ünlü fenomen bu defa derin sırt dekoltesiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-04-2023 09:19

Fenomen Pelinay İğit banyodan sütyensiz pozunu paylaştı! Ozan Dolunay'ın büyük aşkıydı...

Bir dönem ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan sosyal medya fenomeni Pelinay İğit, banyodan cesur pozunu paylaştı.

Magazin 10-01-2023 14:40

Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit'in sütyensiz pozları olay oldu: Evde yangın var

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit'ten yeni olay yaratacak kareler geldi. Pelinay Yiğit’in sütyensiz fotoğrafına sevgilisi Ozan Dolunay’ın yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-08-2021 00:29

Ozan Dolunay ve Pelinay Yiğit'ten tatil pozları!

Ozan Dolunay ile Pelinay Yiğit, tatil sezonunu açarak, romantik pozlar paylaştı. Kendi sayfasında bikinili karelerini yayınlayan Yiğit'in düzgün fiziği ve dövmeleri dikkat çekti.

Magazin 30-05-2021 09:25

Ozan Dolunay'dan model sevgilisiyle tatil pozu

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Bu isimlerden biri de oyuncu Ozan Dolunay.

Magazin 28-05-2021 17:46