Pierre Cardin Çanta Haberleri

Fiyatları düştü! Pierre Cardin kanvas çantalarda kaçırılmayacak fırsat

Moda dünyasının sevilen markalarından Pierre Cardin yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Sezon trendlerini takip eden ancak özgün dokunuşlara sahip ürünleriyle moda severlerin beğenisini topladı. Markanın yeni kanvas çanta modelleri de oldukça beğenildi. Kısa süreliğine indirimde olan kanvas çanta modellerini görmek isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 02-10-2023 16:43

Fiyatı 1994 TL'ye düştü! Pierre Cardin valizde büyük fırsat

Yolculuklarda stil ve konforun bir arada olduğu Pierre Cardin 04PC4200 Valiz şimdi büyük indirimle sizi bekliyor! İçerisindeki özel bölmeleri ve dayanıklı malzemesi sayesinde seyahatinizi daha düzenli ve güvenli bir hale getiren bu valiz için acele edin ve yolculuklarınıza şıklık katın!

Haber 24-07-2023 15:46

Fiyatı 911 TL'ye düştü! Kombinlerinizin havasını ikiye katlayacak Pierre Cardin sırt çantası indirimde

Pierre Cardin'in erkeklere özel ürettiği sevilen sırt çantası kısa süreliğine indirimde. Şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan çantanın iki ayrı renk seçeneğinden birini tercih ederek kombinlerinizi daha çekici ve havalı kılabilir, önemli eşyalarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Gelin indirimdeki o çantayı birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-2023 16:48

Fiyatı 675 TL'ye düştü! Pierre Cardin portföy çantada %61 indirim

Siz de şıklığınızı kaliteli bir çanta ile tamamlamak ister misiniz? Moda dünyasının gözde markalarından Pierre Cardin'in sevilen portföy çanta modeli kısa süreliğine 1000 TL'nin üzerinde indirimle satışta! İster kendiniz için isterseniz de yaklaşan Babalar Günü'nde babanıza hediye etmek için bu çantaya bir şans verebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 31-05-2023 14:42

Pierre Cardin Çanta

Pierre Cardin Çanta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pierre Cardin Çanta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pierre Cardin, Benetton, Biggdesign... Seyahatlerinizi renklendirecek valiz ve çantalarda %70'e varan indirim

Seyahatlerinizi renklendirecek, kombinlerinizi tamamlayacak birbirinden kaliteli sırt çantaları, valizler ve bilgisayar çantalarında %70'e varan indirimler başladı. Pierre Cardin, United Colors of Benetton ve Biggdesign marka çantaları keşfetmek için acele edin. İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 28-05-2023 23:43