Platonik Aşk Haberleri

Platonik aşık dehşeti! Önce aşık olduğu kadını, sonra kendini vurdu

Başakşehir’de kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. 25 yaşındaki yabancı uyruklu şahıs, aynı iş yerinde platonik aşık olduğu A.U’yu (23) sokak ortasına öldürdü. Şahıs daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. İşte detaylar...

Haber 01-05-2023 09:45

İstanbul'da platonik aşık dehşeti! Yabancı uyruklu adam reddedilince önce Ada Uzkul'u sonra da kendini vurdu

İstanbul'da korkunç bir olay meydana geldi. Yabancı uyruklu bir kişi, aynı iş yerinde çalıştığı Ada Uzkul'a platonik aşk besliyordu. Konuşmak için kadının evine giden yabancı uyruklu kişi, reddedilince önce Ada Uzkul'u sonra da kendisini vurdu. Yabancı uyruklu kişi olay yerinde, 23 yaşındaki Ada Uzkul ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 01-05-2023 07:35

Platonik aşık dehşeti! Havai fişekle saldırdı, canını zor kurtardı

Bayrampaşa'da akıllara durgunluk veren bir olayı yaşandı. Fatih S., platonik aşık olduğu Esra I.'nın başkasıyla sevgili olduğunu öğrenince, ilişkiye aracı olduğunu düşündüğü Hatice Ertürk'e havai fişekle saldırdı. Art arda patlayan havai fişeklerden kendini koruyan Ertürk şans eseri yaralanmazken, olay yerinden kaçan Fatih S.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-2023 17:15

Evlilik teklifini reddeden hemşireyi vurup intihara kalkışmıştı! İlk ifadesi ortaya çıktı: 'Bir ona bir kendime sıktım'

Karaman'da evlilik teklifini reddeden teyzesinin kızı hemşire Emine A.'yı (26) tabancayla ateş edip yaraladıktan sonra aynı silahla intihara kalkışan muavin Hüseyin B.'nin (28) ilk ifadesi ortaya çıktı. Hastanede tedavisi süren Hüseyin B.'nin, "Evlenme teklifi ettim. Kabul etmedi. Bunu da kendime yediremedim. Bir ona bir kendime sıktım" dediği öğrenildi. Öte yandan, silahlı saldırıya uğrayan Emine A., bir böbreğini kaybetti. İşte olayın detayları...

Haber 27-10-2022 14:38

Platonik Aşk

Platonik Aşk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Platonik Aşk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Platonik aşık dehşet saçtı! Önce hemşireyi, sonra kendini vurdu

Karaman'da dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 24-10-2022 13:02

Platonik aşık vahşeti! Annesini öldürmek için eve girdi, kızını öldürüp yaktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Taner Yaylacı, platonik aşk beslediği Aylin Çetin'i öldürmek için evine geldi. Yaylacı, evde karşılaştığı Çetin'in kızı lise öğrencisi Büşra Kabataş'ı (15) öldürdü. Yaylacı'nın, Kabataş'ı bıçaklayıp boğarak öldürdüğü, daha sonra da yaktığı belirlendi. Anne Aylin Çetin, "Sadece reddettim diye çocuğum öldürüldü. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Yaylacı'nın ilk ifadesi de ortaya çıktı. İşte vahşetin detayları...

Haber 09-10-2022 16:18

Terapistine platonik aşık olan kadın öyle şeyler yaptı ki... Adım adım takip edip erotik mesajlar gönderdi

İrlanda’da yaşayan 38 yaşındaki Catherine Hatt isimli bir kadın bir dönem psikolojik destek aldığı terapiste aşık oldu. Eski terapistine saplantılı bir şekilde aşık olan Hatt onun 5 yıl boyunca adım adım takip etti ve onunla iletişim kurmaya çalıştı. İsmi açıklanmayan terapistin şikayeti üzerine Hatt için uzaklaştırma kararı çıktı.

Trend 30-09-2022 13:27

Malatya'da platonik aşk dehşeti! Babayı öldürdü, genç kıza ve annesine kurşun yağdırdı

Malatya'da kan donduran cinayet olayının ardından platonik aşk çıktı. E.E. (23), bir süredir platonik aşk beslediği B.K.’ya ve ailesine dehşeti yaşattı. E.E., tüfekle B.K.’nın babası Ziya Koç’u (63) göğsünden vurdu. Ziya Koç olay yerinde hayatını kaybederken, E.E. olay yerinden bindikleri özel araçla kaçmaya çalışan genç kız ve annesi S.K.’nın (48) bulunduğu araca da kurşun yağdırdı. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 22-07-2022 13:12

Adana'da platonik aşık dehşeti: 17 yaşındaki genç hançerle öldürüldü

Adana'da akşam saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. 17 yaşındaki M.Y.Y. kız arkadaşının platonik aşkı tarafından hançerle öldürüldü. Bir kişinin daha yaralandığı olayda vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polisler geldi. Erkek arkadaşı öldürülen genç kız yaşadığı şoku atlatamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Haber 18-02-2022 18:38

Maltepe'deki platonik aşk cinayetinde korkunç detaylar! Cinayetten önce ölüm mesajları’ aratmış

Maltepe'de 5 Haziran 2020 tarihinde ilgisine karşılık vermeyen sağlık çalışanı Ayşegül Aktürk'ü(36) 17 bıçak darbesiyle öldüren Muharrem Eralp(29)’ın “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanmasına başlandı. Sanığın cinayeti işlemeden iki gün önce ‘ölüm sözleri, ölüm mesajları, ölüm ile anlamlı sözler ve nasıl hafızamı kaybederim’ şeklinde internet aramaları yaptığı ortaya çıktı.

Haber 15-02-2022 14:02

Platonik aşkına dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu

Erzurum'da bir markette mesai arkadaşına platonik duygular besleyen ve karşılık alamayınca da bıçaklayan Murat Yıldırım 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sanığın sosyal ilişkilerini dikkate alarak indirim yapmadı.

Haber 10-12-2021 17:51

Arife öğretmenin katilinin annesi konuştu: Oğlum platonik aşık değildi

Kayseri’de, bir süre arkadaşlık ettiği rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu'nu (26), yeniden bir araya gelme isteğine olumsuz yanıt alınca tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihara kalkışan ve felç olan Tolga Temur’un (29) annesi G.T. konuştu. G.T., “Oğlum platonik aşık falan değildi. Evlilik planları vardı. Annesi ‘Evi ve arabası olmayana kız vermem’ dedi. Sonra 1 yıl daha arkadaşlıkları devam etti. Oğlum çalışmak için Kahramanmaraş’a gitmişti. Ne olduysa o ara oldu” dedi.

Haber 19-08-2021 16:19

Sivas'ta platonik aşk kabusu! Rehin alınan kadın kurtarıldı

Sivas’ta eski çalışanı olan kadını rehin alan şahıs, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmaları sonucunda ikna edildi. Şahsın genç kadına platonik aşık olduğu iddia edildi.

Haber 17-06-2021 12:49