Pompacı Haberleri

Su temini ve sulama için kullanabileceğiniz en kaliteli dalgıç pompa çeşitleri

Hem su temin etmek hem sulama yapmak için dalgıç pompalardan yararlanırız. İşimizi oldukça kolaylaştıran dalgıç pompalar piyasada birçok model ve marka altında satışa sunulmuş durumda. Eğer siz de bahçe, ev ya da tarlanız için dalgıç pompa almak istiyor ancak binlerce ürün arasında kayboluyorsanız sizler için araştırdığımız, en iyi ve kaliteli modellerin yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 26-01-2022 10:42

Kamyondan fırlayan lastikten son anda koşarak kurtuldu

Ankara'da, akaryakıt istasyonundaki pompa görevlisi, seyir halindeki kamyondan fırlayarak üzerine doğru gelen lastikten koşarak son anda kurtuldu.

Haber 02-03-2021 22:20

Pet şişede benzin satmayan pompacıyı 2 gün sonra bıçakladı

Mersin'de bir akaryakıt istasyonunda çalışanlardan pet şişeyle benzin isteyen N.G., kendisine yasak olduğunu söyleyip olumsuz cevap veren pompacıyı 2 gün sonra geri gelip bıçakladı. Mahalle bekçisi, atletini çıkarıp yerde yatan istasyon görevlisine tampon yaparken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 02-10-2020 17:54

Hayali, aynı kaderi paylaştığı kadınlara umut olmak

Evlendikten sonra gittiği Almanya'da eşinden gördüğü şiddet üzerine bir süre kadın sığınmaevinde kalan ve buradaki görevlilerin yaklaşımı sayesinde travmalarını atlatan Dürdane Sibel Üzegül'ün hayali, hayatını kadın konukevlerinde sürdüren şiddet mağdurlarının yaşamına dokunabilmek - Dürdane Sibel Üzegül: - "Sığınmaevlerinde kalan kadın ve çocuklarının ne gibi zorluklar çektiklerini yaşayarak öğrendim. Bu yüzden ülkemdeki bir kadın sığınmaevinde çalışarak kendi vatanımdaki kadınlara ve çocuklarına yardım etmeyi çok istiyorum. Devlet bana böyle bir olanak sağlarsa çok mutlu olurum"

Haber 09-03-2019 12:02

Cinayet zanlıları 10 yıl sonra yakalandı

Sakarya'da akaryakıt istasyonu çalışanını öldürdüğü iddiasıyla 10 yıl boyunca aranan 2 zanlı, Geyve ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı

Haber 30-03-2018 19:31

Pompacı cinayeti

Denizli'nin Tavas ilçesinde bir otogaz istasyonunda pompacı olarak çalışan bir kişi, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Haber 30-12-2014 12:15