Popstar Alaturka Haberleri

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'den kovmuştu! Nur Cennet Uçar'ı görenler tanıyamadı! Son haliyle gündem oldu

PopStar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar yarışmalarda yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirmişti. O Ses Türkiye'de tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uçar şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 31-01-2024 07:48

Dekolte giymediği için eleştiriliyordu! Adını değiştirip, tesettüre girdi! Popstar Özlem Güneş'in son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve ilgiyle takip edilen, jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in oturduğu Popstar Türkiye'ye sesiyle damga vuran isimlerden biri de Özlem Güneş olmuştu. Yarışmada dekolte giymediği için eleştirilere maruz kalan Özlem Güneş Popstar'ın ardından adını değiştirdi ve tesettüre girdi. Popstar Özlem'in son hali sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 17-12-2023 16:34

Popstar Mehtap'ın değişimi herkesi şaşırttı! Son hali sosyal medyayı salladı! 'Adeta bambaşka biri'

Bir dönemin efsane programı Popstar Alaturka ile hafızalarımıza kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşayan Popstar Mehtap son haliyle herkesi şaşırttı. Yılmaz'ı görenler 'Adeta bambaşka biri' yorumunu yaptı.

Magazin 06-09-2023 14:46

O Ses Türkiye'den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı! Değişimi gündem oldu

2012 yılında Star Tv'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'ın oturduğu O Ses Türkiye yarışmasında tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilmişti. Daha önce Popstar Alaturka'ya da katılan Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 17-07-2023 18:03

Popstar Mehtap'a hırsızlık şoku! Tatil için gitti, beş parasız kaldı

Popstar Alaturka yarışmasıyla hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman yorumlarıyla gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Mehtap Yılmaz, Amsterdam'da soyuldu. Sadece üzerindekiler ile kaldığını söyleyen Yılmaz, başına gelenleri anlattığı bir video yayınladı.

Magazin 03-05-2023 09:28

Mehtap Yılmaz kimdir? 2. Sayfa bayram özel konuğu Popstar Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

Mehtap Yılmaz, TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa magazin programının 2 Nisan Pazartesi (bugün) yayınlanan bayram özel bölümüne konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa, bu sabah Ramazan Bayramı'na özel olarak banttan yayınlandı. Vatandaşlar, Mehtap Yılmaz kimdir? 2. Sayfa bayram özel konuğu Popstar Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte başarılı şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-05-2022 09:38

Bayhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Popstar Bayhan neden hapse girmişti? Şu anda ne iş yapıyor?

Bayhan Gürhan, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla ekrana gelen 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Popstar Türkiye yarışmasıyla tanınan ünlü isim, programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Bayhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Popstar Bayhan neden hapse girmişti? Şu anda ne iş yapıyor? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 18-03-2022 10:18

Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı?

Popstar Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Sahne adlığı mekanlarda Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren şarkıcı, ağlayarak bu şarkıyı söylemesinin yasaklandığını ifade etti. Peki Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı? İşte detaylar...

Haber 02-03-2022 11:29

Yarışmacıya 'Göğüslerin ufak' demişti! Bülent Ersoy'un üstsüz pozu görenleri şaşkına çevirdi!

Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden olan Bülent Ersoy'un, geçmişte gazete manşetlerine düşen üstsüz pozu, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 26-10-2021 10:44

Popstar'ın sivri dilli jürisi Ercan Saatçi son haliyle şaşkına çevirdi! Yıllar acımamış

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasında, sivri dili ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Ercan Saatçi'nin yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 11-10-2021 16:36

'Çikita Muz' şarkısıyla ünlenen Ajdar Anık son haliyle şaşkına çevirdi! Yıllar ezip geçmiş

'Çikita Muz' şarkısıyla ünlenen Ajdar Anık, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Instagram hesabından hayatına dair kareleri paylaşan Ajdar'ın, fotoğraflarının altına düştüğü notlar ise kafa karıştırdı.

Magazin 05-10-2021 13:06

Popstar Alaturka 2018 jüri üyeleri kimler?

Geçmiş yılların popüler yarışma programlarından biri olan Popstar Alaturka 2018 yılında yeniden başlıyor. Peki Popstar Alaturka ne zaman ve hangi kanalda başlıyor, jüri üyeleri kimler?

Magazin 11-02-2018 14:26

Kanal D'de Popstar Alaturka 2018 sürprizi!

Bir döneme damga vuran müzik yarışması Popstar Alaturka, Kanal D ekranlarında yeniden başlayacak.

Magazin 09-02-2018 23:53