Powell Haberleri

Küresel piyasalarda Fed Başkanı etkisi

Küresel piyasalarda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması sonrası negatif seyir izleniyor. Fed'in yakın zamanda faiz indirimine başlamayacağı endişesi arttı.

Finans 17-04-2024 10:22

Küresel piyasalarda 'faiz' etkisi: Negatif seyrediyor

Merkez bankalarının, bu yıl başlanması beklenen faiz indirimlerinin zamanlaması ve hızına dair belirsizlikler devam ederken, açıklanan makroekonomik veriler varlık fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor.

Finans 03-04-2024 09:31

Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı Powell'da

Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 29-03-2024 09:46

Fed Başkanı Powell'dan faiz indirimi mesajı!

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell faiz indirimi için enflasyon hedeflerini hatırlatarak, "Bu güveni elde ettiğimizde, ki uzak değiliz, ekonomiyi resesyona sürüklememek için kısıtlama seviyesini düşürmeye başlamak uygun olacaktır." dedi.

Finans 08-03-2024 07:17

Powell

Powell Hakkındaki Haberler Mynet'te. Powell Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Küresel piyasalarda Fed Başkanı etkisi

Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın açıklamalarının ardından pozitif seyrediyor. Powell faiz indirimi için ilk sinyalini verdi.

Finans 07-03-2024 09:20

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Piyasaların FED faiz kararı beklentisi ne yönde? Başkan Powell'ın açıklaması bekleniyor...

FED faiz kararı merakla bekleniyor. FED faiz kararı altın ve dolar başta olmak üzere dünya piyasasını yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gözler FED faiz kararına çevrildi. Peki FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Piyasaların FED faiz kararı beklentisi ne yönde? Başkan Powell'ın açıklaması bekleniyor...

Finans 24-02-2023 17:03