Poyraz Karayel Dizisi Haberleri

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Burçin Terzioğlu'dan mayolu paylaşım! Gören bir daha baktı

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan Burçin Terzioğlu sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu şu sıralar tatilin keyfini çıkıyor. Deniz kenarında güneşlenirken sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, güneş nedeniyle yüzünde belirginleşmeye başlayan çillere dikkat çekip "Selam güneş lekeleri, selam çiller" ifadesini kullandı.

Magazin 23-07-2022 19:32

Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici bikinili pozuna şikayet gelince isyan etti: Aramızdaki hangi sapık...

Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Arka Sokaklar'da dahil olmak üzere Kadın, Benim Adım Melek gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Özdikici; Instagram hesabında bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımının şikayet üzerine kaldırıldığını ifade eden güzel oyuncu o takipçisine sert çıktı. İşte detaylar...

Magazin 25-06-2022 12:21

Poyraz Karayel'in Efe'si Berat Efe Parlar'ın son hali şaşırttı! Koca delikanlı olmuşsun

2015-2017 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde Efe rolünü canlandıran Berat Efe Parlar artık büyüdü. Oyunculuğa reklam filmleriyle başlayan ismin son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 24-05-2022 21:50

Poyraz Karayel'in kameramanını öldürüp yakmışlardı! Korkunç cinayetle ilgili mahkemeden karar

Poyraz Karayel ve Hayat Yolunda gibi dizilerde kameramanlık yapan Serkan Topal'ın cesedi ormanda bulunmuştu. 25 yaşındaki Topal'ın 3 arkadaşı tarafından öldürülüp, cesedinin ise streç filmle sarıldıktan sonra yakıldığı ortaya çıkmıştı. Cinayetle ilgili yargılanan 3 kişinin cezaları belli oldu. Cinayetin iki zanlısı ağırlaştırılmış müebbet ve 7'şer yıl hapis suç delilerini gizleyen 1 kişi için de 5 ay hapis cezası aldı.

Haber 26-04-2022 20:20

Poyraz Karayel'in İsa'sı Emirhan Akbaba büyüdü! Son haline övgü yağdı

Emirhan Akbaba 7 Ocak 2015 - 1 Mart 2017 tarihleri arasında yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların yer aldığı fenomen Poyraz Karayel dizisinde 'İsa' rolüne hayat verdi. Oyunculuğa küçük yaşta adım atan Emirhan Akbaba'nın son haline övgüler yağdı.

Magazin 24-02-2022 09:20

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu büyüdü! İşte Ata Berk Mutlu'nun son hali...

2015-2017 tarihleri arasında yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde 'Sinan' rolüne hayat veren çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu büyüdü. Rol aldığı Sinan karakteri ile ve mutluluktan ağladığı Altın Kelebek ödül konuşması ile akıllara kazınan Ata Berk Mutlu'nun Instagram fotoğraflarını görenler tanıyamadı.

Magazin 02-02-2022 19:28

Poyraz Karayel'in kameramanını öldürüp yakmaya çalışmıştı! Bu sözlerle özür diledi

Poyraz Karayel ve Hayat Yolunda gibi dizilerde kameramanlık yapan Serkan Topal'ı (25), Bursa'da bıçaklayarak öldürüp cesedini yakmaya çalıştıkları iddiasıyla haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan 2’si tutuklu, 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklardan Muhammed Derviş (25), maktulün ailesinden "Yaşananlardan dolayı pişmanım. Böyle bir şey yapmak istemedim. Bir anda oldu" sözleriyle özür dilemesi dikkat çekti.

Haber 09-12-2021 21:05

Poyraz Karayel'in Albay'ı İsmail Düvenci bakın kim çıktı? Meğer kızını hepimiz tanıyormuşuz...

Kanal D ekranlarında bir dönem fırtınalar estiren Poyraz Karayel, final yaptığında dizinin hayranları çok üzülmüştü. Her bir karakteri ayrı sevilen dizide efsaneleşen oyuncunun Ceyda Düvenci’nin babası olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 25-10-2021 10:38

Poyraz Karayel’in ‘Meltem’i Hare Sürel meğer o dizide de oynamış! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Başarılı oyuncuları farklı dizilerde görmek alışık olduğumuz bir durum. Ancak bu sefer durum farklı. Poyraz Karayel dizisinde Meltem karakterine hayat veren Hare Sürel arkadaşı için o dizide de oynamış…

Magazin 18-10-2021 17:32

Poyraz Karayel'in kameramanını öldüren katillerden kan donduran sözler: 1 gün cesetle kaldık

Poyraz Karayel, Hayat Yolunda gibi dizilerde kameraman asistanı olarak çalışan 25 yaşındaki Serkan Topal’ı bıçaklayarak öldüren sanıkların ifadeleri kan dondurdu. Genç adamı bıçaklayarak öldürdükten sonra yakmaya çalıştıkları iddiasıyla tutuklanan Muhammed Derviş (25), kuzeni Zeynel Nevruz (18) ve tutuksuz Hülya S. (34) hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Magazin 12-10-2021 14:21

Onu hatırladınız mı? Perihan Abla’nın minik oyuncusu şimdi herkesin tanıdığı bir yıldız

1988 yapımı Perihan Abla dizisiyle 5 yaşında kameralar karşısına geçen bu güzeller güzeli küçük kızın kim olduğunu biliyor musunuz? Birçok TV dizisi ve sinema filminde rol alan ve 10’un üzerinde ödüle sahip olan, Kadın İsterse, Yılan Hikayesi, Kınalı Kar, Aliye, Ezel, Poyraz Kareyel gibi birçok değerli yapımlarda yer alan bu küçük kızın kim olduğunu gelin birlikte öğrenelim...

Magazin 07-09-2021 15:50

Poyraz Karayel'in Ümran'ı Gülçin Hatihan şimdi ne yapıyor? Tam 60 kilo vermişti...

2015 senesinde ekranlara gelen sevilen dizi Poyraz Karayel'de Ümran karakterini canlandıran Gülçin Hatihan'ın şimdilerde ne yaptığı sevenleri tarafından merak konusu oldu. Başarılı isim Poyraz Karayel sonrası ATV ekranlarında yer alan Hercai dizisinde rol almıştı. Daha önce ekranda verdiği kilolarıyla dikkat çeken Hatihan'ın 60 kilo birden verdiği ortaya çıkmıştı. İşte Poyraz Karayel'in Ümran'ı Gülçin Hatihan'ın son hali...

Magazin 18-08-2021 20:31

Poyraz Karayel'in 'Sinan'ı Ata Berk Mutlu'nun son hali şaşırttı! Instagram paylaşımları dikkat çekti!

7 Ocak 2015'te yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon boyunca ekranlarda olan dizi Poyraz Karayel'de "Sinan" karakterine hayat veren Ata Berk Mutlu, Instagram'da paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettirdi. 2017'de ekranlara veda eden Poyraz Karayel dizisindeki "Sinan" karakteri ile akıllara kazınan Mutlu'nun değişimi sosyal medyada ilgi çekti.

Magazin 02-08-2021 11:08

Burçin Terzioğlu'ndan estetik itirafı! Burnumu yaptırdım, bir ay basketbol topu gibi gezdim

Son olarak Hükümsüz dizisinde Esma karakterini canlandıran ve daha önce Poyraz Karayel, Kurşun, Ezel, Merhamet, Fırtına gibi başarılı yapımlarda rol almış olan oyuncu Burçin Terzioğlu, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Terzioğlu, programda hakkında merak edilenleri anlattı. Programda başarılı oyuncudan şaşırtıcı bir estetik itirafı da geldi. Burçin Terzioğlu estetik yaptırdı mı? İşte yanıtı...

Magazin 08-04-2021 17:34

Cem Cücenoğlu 60 kilo verdi! Son hali inanılmaz

2017'de final yapan Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı 'Taş Kafa' karakteriyle tanınan oyuncu Cem Cücenoğlu, büyük bir değişim geçirdi. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden Cücenoğlu, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu.

Magazin 27-03-2021 07:21

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı izle! Poyraz görev başında

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı Kanal D'de yayınlandı. Yeni bölümde bir süredir ortalarda görünmeyen Poyraz görevine başlayacak! Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizdedir.

Haber 01-11-2016 15:58

Poyraz Karayel Eylül'de Kanal D'de...

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği, aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel Eylül'de Kanal D'de...

Magazin 02-09-2014 10:33