Pqueen Haberleri

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-2023 19:23

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu deprem sonrası acı haberi duyurdu! Kardeşimi kaybettim

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu, yaşanan depremin ardından sosyal medyadan sesini duyurmak için paylaşımlarda bulunuyor. Pqueen, yayıncı arkadaşı 'Bilalfa' Bilal Yılmazlar'ın enkaz altından kurtarılması için yetkililere seslenmeyi ihmal etmemişti. Baynazoğlu, acı haberi "Kardeşimi kaybettim" diyerek duyurdu.

Magazin 07-02-2023 19:44

'Yaşasın ırkımız' dansı olay oldu! Twitch yayıncısı 'Pqueen' hakkında soruşturma

Son dönemin popüler Twitch yayıncılarından Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, yayın sırasında yaptığı bir dans sebebiyle hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Magazin 21-01-2022 13:49

Sosyal medya Pqueen'i konuşuyor! Twitch'te Yaşasın Irkımız şarkısıyla dans ettiği için soruşturma açıldı

Twitch yayıncısı Pqueen kullanıcı adlı Pelin Baynazoğlu, hakkında açılan soruşturma nedeniyle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Baynazoğlu, canlı yayında "yaşasın ırkımız" şarkısıyla dans ettiği için hakkında soruşturma başlatıldığını açıklarken, ifade verdiğini de belirtti. İşte Pqueen'e açılan soruşturmanın detayları...

Haber 20-01-2022 16:57

Pqueen

Pqueen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pqueen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pqueen ile Mansur Yavaş'ın Twitch yayını rekor kırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitch'te Pqueen (Pelin Baynazoğlu) ile bir canlı yayın gerçekleştirdi. Mansur Yavaş'ın Twitch yayını, 300 binden fazla anlık izleyici sayısına ulaşınca Twitch Türkiye anlık izlenme rekorunu kırdı.

Haber 18-03-2021 10:32