Promosyon Ödemeleri Haberleri

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların promosyon miktarları

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncelleme yapıldığını açıklayarak 8-12 bin TL aralığını duyurdu. Emeklilerin promosyon ödeme tarihleri de belli oldu. Şimdi ise gözler bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarına çevrildi. Promosyon ödemeleri mart ayında başlayacak. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, promosyon ödemeleri ne zaman?

Finans 23-03-2024 10:45

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMESİ yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI promosyon ücretleri belli oldu!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesi son dönemde sağlıkçıların en çok merak ettiği konulardan biri. Sağlık çalışanları promosyonlarının ne zaman hesaplarına yatacağını araştırmaya başladılar. Peki Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerini ne zaman hesaplara yatıracak, ödeme ne kadar olacak? İşte o detaylar...

Finans 04-01-2023 15:22

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sağlık çalışanlarına ne kadar banka promosyonu verilecek?

Sağlık Bakanlığı banka promosyonları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan çalışanlar, promosyon ödemelerinin ne zaman verileceğini merak ediyorlar. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

Finans 29-12-2022 13:08

SON DAKİKA: Sadece emekli ve memur değil tüm çalışanlar alabilir! Promosyon ödemelerine dikkat

Eylül ayına promosyon rüzgarı damga vurdu. Emekli ve memurlar promosyon pazarlığından galip çıktı. Bazı memurlar 41.500 TL promosyon ödemesi aldı. Emekliler için rakam daha düşük tutulmuştu. Promosyonla ilgili sürecin tamamlanmasından sonra bazı özel sektör çalışanlarından hamle geldi. Özel sektörde çalışanlar promosyon alacak mı?

Finans 19-10-2022 10:21

Promosyon Ödemeleri

Promosyon Ödemeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Promosyon Ödemeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eylül ayına damga vurmuştu... Banka promosyonunda bunu bilen çok az! Promosyon ödemeleri geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı yapıldı. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok kritik açıklamalarda bulundu. Güllü, "Promosyonları alırken tüketicilerimizin imzalamış oldukları sözleşmeleri mutlaka iyi incelemeleri gerekli." diye konuştu.

Finans 19-10-2022 07:20

Emekli promosyonu ne kadar, hangi banka kaç TL veriyor? 2022 Emekli promosyonu sonbahar kampanyası!

Emekli promosyonu ne kadar, sorusunun yanıtı ve en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere bankalar son başvuru tarihini 30 Eylül olarak duyurmuştu. 10 bin TL'ye kadar çıkarılan promosyon ödemeleri, bu ay da güncelleniyor. Peki, Emekli promosyonu ne kadar, hangi banka kaç TL veriyor? İşte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...

Finans 03-10-2022 10:31

Polislere ne kadar promosyon ödemesi verilecek? Polis promosyon ödemesi ne zaman yapılacak?

Polislere promosyon ödemesi verilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasının ayrıntıları merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Polislere ne kadar promosyon ödemesi verilecek? Polis promosyon ödemesi ne zaman yapılacak?

Haber 28-09-2022 14:21