Puma Bayan Ayakkabı Haberleri

Her adımda rahatlık sunan Puma RS 3.0 Cordura® Spor Ayakkabı'da 1250 TL indirim

Spor ayakkabılar, birçok kişi için spor ya da şık fark etmeksizin tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası. Onları birçok kişi için vazgeçilmez kılan tabii ki son derece rahat olmaları. Her adımda ayaklarınızı rahatlıkla buluşturan kaliteli bir spor ayakkabıya sizin de ihtiyacınız varsa Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma RS 3.0 Cordura® Sneakers Spor Ayakkabı'ya bir şans vermeye ne dersiniz? Gelin, sizin için incelediğimiz Puma'nın sevilen modelini bir inceleyin.

Haber 21-03-2024 12:37

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-2024 10:10

Her adımda rahatlık arayanların tercihi! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Yenilikçi tasarımları, rahatlığı ve dayanıklılığı ile ayakkabı severlerin gönlünde taht kurmayı başaran Puma ayakkabılarda kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Her yaşa, her beğeniye ve her aktiviteye uygun Puma ayakkabılardaki indirimleri keşfetmek için acele edin. Yüksek indirimleriyle öne çıkan modelleri sizin için seçtik.

Haber 09-11-2023 16:20

Fiyatı 1332 TL'ye düştü! Puma Trinity Sneakers kısa süreliğine indirimde

En sevdiğiniz kombinlerinizi tamamlayacak kaliteli ve rahat bir ayakkabı mı arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Kısa süreliğine indirimde olan Puma Trinity Sneakers, tarzınızı tamamlarken aynı zamanda sağladığı konfor ve performansla da vazgeçilmeziniz olacak. İşte detaylar!

Haber 03-10-2023 15:32

Diğer Haber Etiketleri

Adidas Amazon defacto ayakkabı Puma spor ayakkabı alışveriş moda amazon alışveriş adidas advantage adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas çanta adidas ceket adidas erkek ayakkabı adidas erkek mont adidas eşofman adidas eşofman takımı adidas halı saha ayakkabısı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı adidas krampon adidas mont adidas mont erkek columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia mont columbia mont erkek columbia sportswear champion champion sweatshirt defacto kadın defacto sweatshirt calvin klein calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein çanta calvin klein mont calvin klein parfüm calvin klein saat camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı günün fırsatı dockers ayakkabı dockers bot dockers by gerli dockers erkek ayakkabı jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt jump jump erkek spor ayakkabı jump spor ayakkabı levis levis 501 levis mont puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma beyaz ayakkabı puma çanta puma ceket puma çoçuk ayakkabısı puma erkek ayakkabı puma erkek mont puma erkek spor ayakkabı puma eşofman altı puma eşofman takımı puma fenerbahçe puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma krampon puma mont puma roma puma roma erkek puma sırt çantası puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek puma suede puma sweatshirt puma tişört puma türkiye puma x ray reebok reebok ayakkabı reebok ayakkabı erkek reebok club c 85 reebok erkek spor ayakkabı reebok kadın ayakkabı skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers erkek slazenger slazenger ayakkabı sneaker sneakers sneakers ayakkabı sneakers ayakkabı erkek spor giyim markaları nine west nine west ayakkabı under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı us polo us polo assn us polo mont tommy hilfiger çanta tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört

Puma Bayan Ayakkabı

Puma Bayan Ayakkabı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Puma Bayan Ayakkabı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatı 1141 TL'ye düştü! Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı indirimde

Hem rahatlık arayanların hem de stil sahibi olmak isteyenlerin tercihi Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı 450 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Üstün performansı ve eşsiz tasarımıyla öne çıkan ayakkabıyı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 28-08-2023 15:22

Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı

Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 07-08-2023 18:06

Yıllara meydan okuyan tasarımıyla sokak modasının gözdesi! Puma'nın klasikleşmiş ayakkabısı indirimde

Günlük yaşamınızın her anında size özgüven ve tarz katacak, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak şık bir ayakkabı arıyorsanız Puma'nın Roma Basic+ Trainers Spor Ayakkabı modeli tam size göre! Yıllar geçse de eskimeyen tasarımıyla sokak modasının favorilerinden biri olan Puma'nın bu efsanevi modeli kısa süreliğine indirimde! Performans, stil ve rahatlığı bir arada sunan ayakkabıyı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 07-08-2023 15:41

Her adımda hafiflemenizi sağlayacak Puma ayakkabıda 650 TL indirim

Kombinlerinizi tamamlayacak harika bir ayakkabı ile karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Twitch Runner Trail Summer Low Boot, bugüne özel 650 TL'nin üzerinde indirimle sizlerle! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 24-07-2023 10:43

Sokak modasının yükselen yıldızı Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor ayakkabı denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Puma'nın rahat, şık, dayanıklı ayakkabılarıyla ayaklarınıza hak ettiği konforu sunmaya ne dersiniz? Yanıtınız, "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Sportif şıklığınızı zirveye taşıyacak Puma spor ayakkabılarda kısa süreliğine %35 indirim başladı. Renk renk, her tarza uygun, onlarca modeldeki bu fırsatları kaçırmayın.

Haber 15-06-2023 08:53

Konfor, kalite, tasarım hepsi bir arada! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Konfor, kalite, dayanıklılık, tasarım, kullanım amacı bir spor ayakkabıyı tercih ederken göz önünde bulundurmamız gereken en temel unsurlar arasında yer alıyor. Tüm bunları bir araya getiren ve her kullanım amacına uygun spor ayakkabılar üreten öncü spor giyim markası Puma'da, en sevilen modellerinde %40'a varan indirim başlattı! Siz de rahat, sportif, kaliteli tasarımlarıyla ayaklarınızı ve kendinizi şımartmak isterseniz, yapmanız gereken belli! Haydi birbirinden güzel modelleri keşfedelim.

Haber 07-06-2023 18:44

Fiyatı 1224 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen spor ayakkabısında indirim

Ayaklarınıza konfor getirecek, günlük kombinlerinize şıklık katacak Puma'nın X-Ray Speed Open Road Low Boot modelinde kaçırılmayacak bir indirim sizleri bekliyor. Konforlu bir yürüyüş deneyimi için olmazsa olmaz bu ayakkabıyı kaçırmayın!

Haber 31-05-2023 10:58

Puma, Adidas, Reebok ve dahası... İndirimdeki ayakkabıları keşfedin, ayağınıza konforu getirin

Kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısı, tarzınıza ve ayağınıza uygun bir çift ayakkabı... Siz de "Baharlık, yazlık kombinlerimi tamamlayacak ve gün boyu ayaklarımın içinde rahat edeceği, hemen yıpranmayacak kaliteli bir ayakkabı istiyorum!" diyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Uzun ömürlü bir ayakkabıya %35'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Sizin için seçtiğimiz ünlü markalardaki indirimlere göz atarak, tabii ki! İşte detaylar!

Haber 16-05-2023 00:32

Fiyatı bin 799 TL'ye düştü! Puma'nın Suede Classic modelinde indirim

Spor giyimde dünya genelinde tanınmış bir marka olan Puma'nın Suede Classic unisex modelinde, spor giyim tutkunlarının hoşuna gidecek indirim var. Puma'nın en sevilen süet modellerinden biri olan ayakkabı, attığınız her adımda konfor sunarken şıklığıyla da göz kamaştırır. Kıyafetlerinizin en güzel eşlikçisi olacak bu klasik modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 05-05-2023 14:11

Spor ayakkabı, çanta, eşofman takımı... Çabasız şıklık sunan Puma spor giyimde %65'e varan indirim!

Spor giyim tutkunları buraya! En sevilen spor giyim markalarından biri olan Puma'da %65'e varan indirimler sizi bekliyor. Ayakkabıdan eşofman takımına, çantadan şapkaya birbirinden şık ve konforlu Puma spor giyim ürünleriyle stilinize rahatlık ve tarz katmak isterseniz fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 27-04-2023 18:04

Puma Büyük Nisan İndirimi başladı! %35'e varan indirimleri kaçırmayın

Spor ayakkabıdan tişörte, ceketten şorta, çantadan şapkaya Puma'nın en sevilen ürünlerinde %35'e varan indirimler başladı. Gardırobunuzu yenilemek, rahatlığın ve konforun keyfini çıkarmak için acele edin, bu fırsatı kaçırmayın.

Haber 25-04-2023 11:36

Ayakkabıdan yağmurluğa, terlikten şapkaya ünlü markaların en çok satan ürünleri

Stilinize hava katmak ve şıklığınızı en iyi şekilde yansıtmak için moda dünyasının en seçkin markalarının çok satan ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Göz alıcı tasarımlarıyla göz kamaştıran ünlü markaların en sevilen ürünlerine göz atarak hayalinizdeki tarzı yakalamanız artık çok kolay. Sizin için ayakkabıdan yağmurluğa, terlikten şapkaya, çoraptan boxera çok satan kaliteli ürünleri derledik. Gelin o ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 24-04-2023 23:58

Hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayın! Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor ayakkabı tutkunları mutlu edecek harika bir haberimiz var. Puma'nın en beğenilen spor ayakkabı modellerinde %35'e varan indirimler sizleri bekliyor. Hem tarzınıza hem de bütçenize uygun Puma modellerini keşfetmek, hem bayrama hem de yaza yeni ayakkabılarınızla şık bir giriş yapmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 17-04-2023 14:42

Kalite, konfor, şıklık bir arada! Spor ayakkabılarda %45'e varan indirim

Kaliteli markaların konforlu ve şık spor ayakkabılarında Bahar Fırsatları'na özel indirimler devam ediyor. Kombinlerinize hava katacak, ayaklarınıza konfor getirecek bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa indirimler bitmeden ve stoklar tükenmeden bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Sizin için indirimli spor ayakkabıları seçtik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 07-04-2023 14:58

Puma'nın beğenilen ayakkabısı Shuffle hakkındaki yorumlar ve incelemeler

Gününüzün büyük çoğunluğunu dışarıda geçiriyorsanız ayaklarınızı gün boyu rahat ettirecek bir ayakkabı tercih etmelisiniz. Rahatlığa önem verdiğiniz kadar ayakkabının şık görünmesine de dikkat ediyorsanız Puma Shuffle Low Boot, aradığınız model olabilir. Puma'nın en çok beğenilen ve sıklıkla tercih edilen ayakkabı modelleri arasında bulunan Shuffle kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 31-03-2023 11:58

Moda dünyasının en gözde markalarında %50'ye varan indirimler

Moda dünyasının en kaliteli markalarının en sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise şimdi şansınız var! İster günlük giyim, ister şık bir etkinlik için olsun kaliteli markaların muhteşem ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Gardırobunuzu yenilemek için acele edin!

Haber 20-03-2023 12:25

Rahatlık ve şıklık bir arada! Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor giyim tutkunlarının vazgeçilmezi olan Puma'nın spor ayakkabılarında %35'e varan indirim devam ediyor. Birbirinden şık ve konforlu kadın erkek spor ayakkabıları içinden en beğenilen indirimli modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 11:05

Ayağınıza hem rahatlık hem de şıklık getirecek en uygun fiyatlı Puma marka ayakkabılar

En iyi ayakkabı markaları arasında yer alan Puma, birçok kişinin favorisi olacak birbirinden kaliteli ayakkabı çeşitleri üretiyor. Puma'nın tüm ayakkabı modelleri, şık ve konfor odaklı tasarımları sayesinde spor aktivitelerinden gündelik kullanıma kadar her ortamda keyifle tercih ediliyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye hitap eden en uygun fiyatlı Puma ayakkabı modelleri hangileri, beraber göz atalım!

Haber 09-12-2022 14:15