Puma Spor Ayakkabı Haberleri

Her adımda rahatlık sunan Puma RS 3.0 Cordura® Spor Ayakkabı'da 1250 TL indirim

Spor ayakkabılar, birçok kişi için spor ya da şık fark etmeksizin tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası. Onları birçok kişi için vazgeçilmez kılan tabii ki son derece rahat olmaları. Her adımda ayaklarınızı rahatlıkla buluşturan kaliteli bir spor ayakkabıya sizin de ihtiyacınız varsa Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma RS 3.0 Cordura® Sneakers Spor Ayakkabı'ya bir şans vermeye ne dersiniz? Gelin, sizin için incelediğimiz Puma'nın sevilen modelini bir inceleyin.

Haber 21-03-2024 12:37

Fiyatı 1059 TL'ye düştü! Çok satan Puma spor ayakkabıda büyük fırsat

Spor ayakkabılar, ister spor olsun ister şık olsun tüm kombinlere uyum sağladıkları için pek çok kişi tarafından çok seviliyor ve tercih ediliyor. Üstelik konforlu yapıları sayesinde de gün boyu rahatlık sunuyor. Siz de ayaklarınızın ihtiyacı olan desteği sunan kaliteli bir spor ayakkabı arıyorsanız Puma'nın Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren Puma NrgyComet Koşu Ayakkabısı'na bir şans verebilirsiniz. Gelin, indirimdeki o modeli inceleyelim.

Haber 11-03-2024 17:07

Her adımda rahatlık arayanların tercihi! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Yenilikçi tasarımları, rahatlığı ve dayanıklılığı ile ayakkabı severlerin gönlünde taht kurmayı başaran Puma ayakkabılarda kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Her yaşa, her beğeniye ve her aktiviteye uygun Puma ayakkabılardaki indirimleri keşfetmek için acele edin. Yüksek indirimleriyle öne çıkan modelleri sizin için seçtik.

Haber 09-11-2023 16:20

Sokak modasının yıldızı Puma Court Ultra Spor Ayakkabı'da fırsat

Spor aktivitelerinde ya da günlük hayatta, doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Bu yüzden konforlu ve kaliteli bir ayakkabıya sahip olmak, performansımızı artırırken aynı zamanda sağlığımızı da korumamıza yardımcı olur. Puma Court Ultra Spor Ayakkabı tam da bu ihtiyaçları karşılayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süreliğine indirimde olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-10-2023 14:23

Kafanızdaki soruları siliyoruz! Adidas ve Puma spor ayakkabı karşılaştırması: Hangisi daha iyi? İşte cevabı!

Spor ayakkabı denince ilk akla gelen markalardan olan Adidas ve Puma, birçok iddialı modeliyle ön plana çıkıyor. Bu aşamada, spor ayakkabı satın alma arifesindeki kişiler için yapılan Adidas ve Puma karşılaştırmaları yol gösterici olabiliyor. Eğer benzer bir karşılaştırmada detaylı bir şekilde iki markanın spor ayakkabılarının incelemesini arıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 19-09-2023 17:00

Fiyatı düştü! Koşularınıza konfor katacak Puma ayakkabıda büyük fırsat

Spor yaparken maksimum performans sergilemek, uzun yürüyüşlerde ve koşularda konfor dolu adımlar atmak isteyenleri böyle alalım! Puma'nın sevilen modeli Redeem Profoam Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde! Sizin için Puma'nın indirimdeki bu sevilen modelini inceledik.

Haber 05-09-2023 15:21

Fiyatı 1141 TL'ye düştü! Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı indirimde

Hem rahatlık arayanların hem de stil sahibi olmak isteyenlerin tercihi Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı 450 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Üstün performansı ve eşsiz tasarımıyla öne çıkan ayakkabıyı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 28-08-2023 15:22

Fiyatı 1475 TL'ye düştü! Beyaz spor ayakkabı sevenlerin vazgeçilmezi olacak Puma ayakkabıda büyük indirim

Giydiğiniz her kombine uyum sağlayacak, göz alıcı beyazlığıyla hem stilinize hem de günlük yaşamınıza enerji getirecek, şıklık ve konfor vadeden beyaz bir spor ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Puma'nın kalitesiyle öne çıkan modellerinden biri olan X-Ray Speed Lite Trainers Spor Ayakkabı kısa süreliğine indirimde. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 15-08-2023 12:43

Puma'nın çok satanlar listesinde başı çeken indirimli ürünlerini sizin için seçtik

Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında en sevilen Puma ürünlerinin de fiyatı düştü. Biz de sizin için Puma'nın çok satanlar listesinde başı çeken ürünlerini listeledik. Ayakkabıdan terliğe, çantadan monta kullanıcılarından tam not almış Puma ürünlerini görmeye ne dersiniz? Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 14-08-2023 12:27

Fiyatı 1663 TL'ye düştü! Puma Scuderia Ferrari Roma Via Sneaker indirimde

Puma Scuderia Ferrari Roma Via Sneaker şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren harika bir model. Unisex olmasıyla birçok kişinin beğenisini kazanan bu ayakkabı şimdi 938 TL indirimle satışta! Eğer tarzınıza ve konforunuza önem veriyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 10-08-2023 10:39

Fiyatı 1084 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen ayakkabısında %31 indirim fırsatı

Kombinlerinize şıklık katacak harika bir sneakerla karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Herren Court Ultra Sneaker, bugüne özel 490 TL indirimle satışta! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Haber 21-07-2023 09:45

Konfor, kalite, tasarım hepsi bir arada! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Konfor, kalite, dayanıklılık, tasarım, kullanım amacı bir spor ayakkabıyı tercih ederken göz önünde bulundurmamız gereken en temel unsurlar arasında yer alıyor. Tüm bunları bir araya getiren ve her kullanım amacına uygun spor ayakkabılar üreten öncü spor giyim markası Puma'da, en sevilen modellerinde %40'a varan indirim başlattı! Siz de rahat, sportif, kaliteli tasarımlarıyla ayaklarınızı ve kendinizi şımartmak isterseniz, yapmanız gereken belli! Haydi birbirinden güzel modelleri keşfedelim.

Haber 07-06-2023 18:44

Fiyatı 1224 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen spor ayakkabısında indirim

Ayaklarınıza konfor getirecek, günlük kombinlerinize şıklık katacak Puma'nın X-Ray Speed Open Road Low Boot modelinde kaçırılmayacak bir indirim sizleri bekliyor. Konforlu bir yürüyüş deneyimi için olmazsa olmaz bu ayakkabıyı kaçırmayın!

Haber 31-05-2023 10:58

Fiyatı bin 799 TL'ye düştü! Puma'nın Suede Classic modelinde indirim

Spor giyimde dünya genelinde tanınmış bir marka olan Puma'nın Suede Classic unisex modelinde, spor giyim tutkunlarının hoşuna gidecek indirim var. Puma'nın en sevilen süet modellerinden biri olan ayakkabı, attığınız her adımda konfor sunarken şıklığıyla da göz kamaştırır. Kıyafetlerinizin en güzel eşlikçisi olacak bu klasik modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 05-05-2023 14:11

Spor ayakkabı, çanta, eşofman takımı... Çabasız şıklık sunan Puma spor giyimde %65'e varan indirim!

Spor giyim tutkunları buraya! En sevilen spor giyim markalarından biri olan Puma'da %65'e varan indirimler sizi bekliyor. Ayakkabıdan eşofman takımına, çantadan şapkaya birbirinden şık ve konforlu Puma spor giyim ürünleriyle stilinize rahatlık ve tarz katmak isterseniz fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 27-04-2023 18:04

Fiyatı bin 178 TL'ye düştü! Ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz Puma spor ayakkabıda fırsat

Doğru ayakkabı seçimi, kombinlerinizin tamamlayıcı bir parçası olur ve sizi hem şık hem de rahat hissettirir. Özellikle spor kombinlerde, ayakkabıların önemi daha da artar. Spor giyinirken rahatlık ve işlevsellik ön plandadır ve doğru ayakkabı seçimi, stilinizin bu özelliklerini destekler. Siz de hem günlük yaşamda hem de antrenmanlarınızda kullanabileceğiniz kaliteli, şık görünümlü ve elbette konforlu bir ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Puma'nın Pwrframe modeli kısa süreliğine indirimde!

Haber 21-04-2023 10:47

Hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayın! Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor ayakkabı tutkunları mutlu edecek harika bir haberimiz var. Puma'nın en beğenilen spor ayakkabı modellerinde %35'e varan indirimler sizleri bekliyor. Hem tarzınıza hem de bütçenize uygun Puma modellerini keşfetmek, hem bayrama hem de yaza yeni ayakkabılarınızla şık bir giriş yapmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 17-04-2023 14:42

Puma'nın beğenilen ayakkabısı Shuffle hakkındaki yorumlar ve incelemeler

Gününüzün büyük çoğunluğunu dışarıda geçiriyorsanız ayaklarınızı gün boyu rahat ettirecek bir ayakkabı tercih etmelisiniz. Rahatlığa önem verdiğiniz kadar ayakkabının şık görünmesine de dikkat ediyorsanız Puma Shuffle Low Boot, aradığınız model olabilir. Puma'nın en çok beğenilen ve sıklıkla tercih edilen ayakkabı modelleri arasında bulunan Shuffle kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 31-03-2023 11:58

Fiyatı 860 TL'ye düştü! Puma unisex model spor ayakkabıda büyük fırsat

Ayaklarınıza aradığı rahatlığı sunacak harika bir spor ayakkabıyla karşınızdayız! Puma'nın en sevilen unisex modellerinden biri olan R22 Mono, bugüne özel tam 540 TL indirimle satışta! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Haber 23-01-2023 14:42