Radiye Sezer Katırcıoğlu Haberleri

AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan 'toplu fotoğraf' tepkisi! O isimle aynı kareye girmek istemedi

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Kocaeli'de düzenlenen bir etkinlikte program sonundaki toplu fotoğraf çekimine tepki göstererek katılmadı. Katırcıoğlu'nun toplu fotoğrafa katılmama sebebi ise şehit ailelerine hakaret etmesiyle gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'la aynı karede yer almak istememesi. Ses getiren olayın ardından Milletvekili Katırcıoğlu'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 08-10-2022 21:15

AK Partili kadın vekilden Akşener'e çağrı: Ömer'in yolunda Türkkan gibilerle mi yürüyeceksiniz?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Bingöl'de bir şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı disipline sevk etmesi ve ihraç sürecinin başlatılması için çağrıda bulundu. Katırcıoğlu açıklamasında, "Sayın Akşener, Ömer'in yolunda, Lütfü Türkkan gibilerle mi yürüyeceksiniz?" ifadelerini kullandı.

Haber 09-11-2021 20:17

Kocaeli'de ata tohumları kadınların elinde yeşeriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen "Ata Tohumu" projesi kapsamında toplanan ata tohumlarından elde edilen fideleri diken kadınlar ürünlerini toplamaya başladı - AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu: - "Kocaeli'de 491'den fazla ata tohumu topladık ve bunları Bakanlığa ilettik. Bunların 250'si yerel tohum olarak tohum bankasına konuldu, 160'ı çimlendirildi ve çoğaltılarak Türkiye genelinde isteyen çiftçilerimize dağıtıldı"

Yurthaber 07-08-2021 11:05

MİLLET İRADESİNE DARBE: 28 ŞUBAT - AK Parti Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu o dönem yaşadıklarını unutamıyor

Radiye Sezer Katırcıoğlu: - "Sanırım 7 aylık hamileydim, büyük bir amfide sınava girdik. Gözetmen bir hoca yanıma geldi ve başıma dikildi. 'Başını açacaksın' dediğini duydum. Gitti dolaştı bir daha geldi, biraz tedirgin oldum. 'Çıkıp gideyim sınavdan' der gibi olduğumda arkadan, 'Hayır, sen kalkmayacaksın yerinden, siz de başını açtırmayacaksınız' diye bir genç delikanlının sesi geldi. O ses hala kulaklarımda" - "7 Haziran 2015'te benim gibi birçok arkadaşımıza Rabbim, kendi illerinden ilk seçilen başörtülü kadınlar olarak Meclis'e girme gururunu nasip etti. O gün yaşadığımız üzüntülerin, fedakarlıkların bize belki bir mükafatıydı"

Yurthaber 28-02-2021 11:14

Radiye Sezer Katırcıoğlu

Radiye Sezer Katircioğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Radiye Sezer Katircioğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan İYİ Partili Türkkan'a arazi sorusu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın fabrikasının orman arazisine, çiftliğinin ise TOKİ’ye ait araziye kurulduğunu iddia ederek, “Türkkan Yağ Anonim Şirketi, 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi?” diye sordu.

Haber 29-05-2020 23:35

KEFEK'in bu yılki teması Kırsalda Üreten ve Yöneten Kadın

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu: - "Komisyonun kuruluşunun her yıl düzenlenen bir programla kutlanmasının amacı, kadın erkek fırsat eşitliği konusundaki farkındalığı artırmaktır. Bu yılki farkındalığı artırıcı program teması, 'Kırsalda Üreten ve Yöneten Kadın' olarak belirlendi" - "Çalışma hayatında 'kadın işi', 'erkek işi' şeklinde yapılan ayırımın yıkılması, kadınların farklı sektörlerde ve daha iyi işlerde çalışmalarının önünü açacaktır"

Haber 06-04-2018 11:07

TBMM KEFEK Başkanı Katırcıoğlu:

"Kadınların sorunlarını hala konuşuyor olmamız ve kadınların yaşadığı sorunların hala dünyanın gündeminde olması bizi üzüyor"

Haber 10-03-2018 16:29

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu: - "Kadına yönelik ayrımcılığın ve engellerin ortadan kaldırılması, teşvik mekanizmalarının yaygınlaştırılması çalışmaları süratle hayata geçiriliyor"

Haber 07-03-2018 11:37

KEFEK Toplantısı

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu: - "Cinsel istismar ve saldırı suçlarının önlenmesine yönelik ilgili kanuni düzenlemeler Meclise sunulunca komisyon olarak gerekli katkıyı sağlayacağız" - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dedegil: - "Çocuğa cinsel saldırı, hem şahsa hem topluma karşı işlenmiş bir suçtur. Bu nokta göz önüne alınarak ve yıkıcı etkileri değerlendirilerek sürecin mücadele yöntemleri belirlenebilir" - Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ünüvar: - "Kimyasal kastrasyonun mahkumiyetin yanı sıra cinsel isteğin ilaçla azaltılması veya yok edilmesini sağlayan tıbbi güvenlik tedbiri olarak algınlanması gerektiğini düşünüyorum"

Haber 01-03-2018 18:39

AK Parti Milletvekili’nin yeğeni ölü bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun 25 yaşındaki yeğeni Burak Katırcıoğlu, İzmit'teki bir derede ölü bulundu.

Haber 02-05-2016 17:39