Raf Haberleri

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 14-03-2024 10:18

Marketlerde yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, raflarda yerini alamayacak, yasak geliyor...

Market raflarındaki etiketlere sıkı denetim geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada yanıltıcı etiketlere yönelik tedbirler aldı. Bundan sonra "tadında, lezzeti, keyfi ve aromalı" gibi ifadeler kullanılamayacak.

Finans 14-02-2024 12:14

Etiketlere sıkı markaj! Yasak geliyor... Artık market raflarında olmayacak! Bakanlıktan '174 Gıda Hattı' çağrısı geldi: Tereyağı, bal...

Raflardaki etiketlere sıkı denetim geliyor. Gelen şikayetler üzerine harekete geçen Tarım ve Orman Bakanlığı özellikle tereyağı etiketlerini mercek altına aldı. İçerisinde bir gram bile tereyağı olmayan etiketlerde kullanılan görseller ve 'tereyağı lezzetinde, tadında' gibi ifadelere yasak geliyor.

Finans 01-02-2024 07:52

Bakan Yumaklı duyurdu, artık satılamayacak, market raflarından kalkıyor

Sofralarda sıklıkla kendine yer bulan nar ekşisinin ardından limon sosu da market raflarından kalkıyor.

Finans 10-01-2024 14:18

Küçük yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanmanıza yardımcı olacak ürünler

Yerleştirmeniz gereken eşyalar için evinizde yeterli alan yoksa hem minimal hem kullanışlı alan yaratacak ürünler ev dekorasyonunda kurtarıcınız olabilir! Biz de yaşam alanı küçük olanların alan yaratabilmelerine yardımcı ürünleri listeledik. Dekoratif özellikleri ve estetik duruşlarıyla evinizin her köşesine yakışacak ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 27-09-2023 18:02

Odanızın TikTok videolarındaki gibi estetik ve düzenli görünmesini sağlayacak uygun fiyatlı ürünler

Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz odanızın tarzını değiştirmek istemez misiniz? Son dönemde TikTok'ta paylaşılan oda düzenleme ve değiştirme videoları viral olmaya devam ediyor. Birçok kişi bu videoları izleyerek odaları için ilham alıyor. Biz de sizin için odanızı daha düzenli ve daha estetik hâle getirecek birbirinden farklı ürünleri bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 04-01-2023 16:30

Tek bir alanda değil çeşitli alanlarda kullanabileceğiniz çok amaçlı mobilyalar

Evlerin havasını anında değiştirebilen mobilyalar farklı dekorasyon fikirlerini de hayata geçirmeyi sağlıyor. Birçok mobilya, kullanım alanının dışında çeşitli mekânlara da uyum sağlayabiliyor. Böylece dekorasyonu sürekli değiştirebilmenize imkân tanıyor. Evinizin çeşitli alanlarında kullanabileceğiniz, çok amaçlı, kaliteli, şık ve kullanışlı mobilyaları bir araya getirdik. Hazırsanız bu ürünlere hep birlikte göz atalım!

Haber 06-12-2022 13:37

Alanların fazlasıyla memnun kaldığı en iyi Amazon ürünleri 2023

Amazon'da, kullananların başkalarına da önerdiği, farklı kategorilerdeki birçok kaliteli ürünle karşılaşmak mümkün. Hayatınızda ufak dokunuşlarla büyük fark yaratacak bu ürünler, size "İyi ki almışım!" dedirtecek cinsten. Eğer onların neler olduğunu merak ediyorsanız tek yapmanız gereken, listemizi incelemek. Hazırsanız başlayalım!

Haber 30-11-2022 17:06

Evini her zaman temiz ve düzenli görmek isteyenlerin çok seveceği ürünler

Düzen ve temizlik meraklıları burada mı? Evinizin daha temiz ve düzenli gözükmesi için büyük bir özenle seçtiğimiz ürünler tam size göre! Listemizde yer alan ürünler sayesinde eşyalarınızı daha düzenli şekilde saklayabilir, ferahlığın keyfini evinizde de çıkarabilirsiniz. Haydi, daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz gezdirin!

Haber 27-11-2022 22:35

Mutfağınızı daha temiz ve düzenli hâle getirecek pratik ürün önerileri

Mutfak çekmecelerindeki düzensiz görüntüden sıkıldınız mı? Eğer bu dağınık görüntü hoşunuza gitmiyorsa küçük hileler ile mutfağınızı daha temiz ve düzenli görünüme kavuşturabilirsiniz. Kendisi küçük işlevi büyük olan organizerler sayesinde mutfağınızı istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Sizler için birbirinden kullanışlı ürünleri listeledik. Gelin, bu organizerleri birlikte inceleyelim.

Haber 21-10-2022 17:28

Evinize gelenlerin düzeninize âşık olmasını sağlayacak, mutlaka sahip olmanız gereken araç gereçler

Kullanılan eşyaların düzenli bir şekilde yerleştirilmiş olması, yaşam alanlarında pratiklik sağlar. Neyin nerede olduğunu bilmek, aranılan eşyayı kolay bir şekilde bulmak epey zaman kazandırır. Piyasadaki bazı işlevsel ürünler, dağınıklığı düzenlemekle kalmıyor; birden çok amaca hitap ediyor. Siz de düzenli olmayı seven biriyseniz kullanmaktan büyük keyif alacağınız bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Haber 17-10-2022 16:15

Son derece uygun fiyatlı ürün önerileriyle mutfağınızın kalitesini artırın

Mutfağınıza yeni bir görünüm, yeni bir nefes getirmek ister misiniz? Bunun için illa tadilat yapmanıza gerek yok! Bütçenizi sarsmadan mutfağınızın kalitesini artırmak için birbirinden kullanışlı ürünleri tercih edebilirsiniz. Eğer hangi ürünleri seçeceğinize karar veremiyorsanız üzülmeyin. Hem bütçe dostu hem modern ürünleri listeledik. Gelin, hep birlikte inceleyelim.

Haber 27-09-2022 11:29

Depozitonuzu kaybetmeden banyonuzu güzelleştirmenizi sağlayacak ürün önerileri

Banyolar evinizin en özel alanlarından biri. Yoğun bir günün ardından sıcacık bir banyo keyfi yaparak dinlenmek gibisi yok. Tabii banyonuzun tarzınıza uygun ve kullanışlı olması, bu keyfi ikiye katlar. Banyonuzu tarzınıza uygun hâle getirmek için uçuk meblağlara ya da ağır iş gücüne hiç gerek yok. Birbirinden pratik ürünler sayesinde hem bütçenizi sarsmadan hem kırıp dökme gibi depozitonuzun yanmasına neden olmadan banyonuzda istediğiniz dönüşümü yapabilirsiniz. İşte o ürünler!

Haber 15-09-2022 15:42

Yatak odanızdan mutfağa ve hatta banyonuza kadar işinize yarayacak ürün önerileri

Evlerde birçok alan karmaşa içinde kalabilir. Bu alanlarda aradığınız bir eşyayı bulmak zor olduğu gibi vakit kaybı da yaratabilir. Sorunu önlemek için organizer adı verilen küçük ama etkili bazı düzenleyicileri kullanmak iyi olabilir. Gelin, evin hemen her alanı için tasarlanan farklı düzenleyici çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-08-2022 13:49

Evinizin estetiğini arttıracak en şık duvar rafı çeşitleri

Ev dekoru meraklıları ve raf tutkunları, evinizin daha güzel görünmesini sağlamak için daha ne bekliyorsunuz? Onlarca farklı raf modellerini bir arada görebileceğiniz sayısız ürün seçeneklerini sizler için buluşturuyoruz. Herkesin beğeneceği en trend raf seçeneklerini görmeye ne dersiniz? O hâlde gelin, en güzel raf çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Haber 28-07-2022 16:15