Rafael Cemo Çetin Haberleri

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-2024 08:32

Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, Berrak Tüzünataç’la aşk yaşıyor

Sinan Çetin’in her hareketi olay olan oğlu Rafael Cemo Çetin, yeni bir aşka yelken açtı. Rafael Cemo Çetin’in son olarak Uraz Kaygılaroğlu’ndan ayrılan oyuncu Berrak Tüzünataç ile birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 16-10-2021 20:17

Çıplak pozları ile gündem olan Rafael Cemo Çetin kimdir, kimin oğlu? |Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?

Usta yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin, sosyal medyada yayınlan çırılçıplak görüntülerinin ardından en çok aranan başlıklar arasında yer aldı. İnstagram'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Rafael Cemo'nun özel hayatı merak konusu oldu. Peki Rafael Cemo Çetin kimdir? Detaylı biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Magazin 13-06-2021 15:04

Bakan tekrar baktı! Sinan Çetin’in oğlu taş üstünde çırılçıplak görüntülendi

Berlin in Berlin, Çiçek Abbas ve Propaganda gibi unutulmaz filmlere imzasını atan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in yapımcı oğlu Rafael Cemo Çetin, çırılçıplak poz verdi.

Magazin 12-06-2021 20:03

Babası gibi Rafael Cemo Çetin de maske kuralını umursamadı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Genç isim babası gibi pandemi kurallarını hiçe sayarak sokaklarda maskesiz dolaştı.

Magazin 29-04-2021 11:09