Rakamlar Haberleri

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşında son durum: 'Sıfır zam' tehlikesi sonrası harekete geçildi! Masada 2 farklı rakam var! 500 TL daha eklendi

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla emekli maaşları için zam oranları da netleşti. SSK ve Bağkur emeklileri için 6 aylık enflasyon farkı yüzde 24.73 olunca kök maaşı 8 bin TL ve altı olanlar için 'sıfır zam' tehlikesi ortaya çıktı. Milyonlarca emekli en düşük emekli maaşına yeni düzenlemeyi bekliyor. En düşük emekli maaşında son durum ne, 10 bin TL'den yukarı yükselecek mi? Masada iki farklı rakam var. İşte detaylar...

Finans

Beş yüz bin rakamla nasıl yazılır? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında yazım kuralları özel bir öneme sahiptir. Bu kurallar, kelimelerin yazımından sayıların yazımına kadar birçok farklı konuyu kapsar. Özellikle bazı sayıların yazımında sıkça hatalar yapılmaktadır. Sayılar, bir metin içinde yazıyla da rakamla da ifade edilebilir. Ancak, tutar belirten sayılarda belirli kurallara uyulması gerekmektedir. Peki, beş yüz bin rakamla nasıl yazılır?

Egitim

4a, 4b,4c! SGK'dan emekli rakamları! 1 emekliye...

SGK'nin şubat ayı verilerine göre, 15 milyon 351 bin kişi devletten emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı alırken, 25 milyon 96 bin kişi sigortalı olarak çalışıyor.

Finans

SGK rakamı açıkladı: Geçen yıl sağlığa 553 milyar lira harcandı

SGK'nın 2023 Yılı Faaliyet Raporu'ndan derlenen bilgiye göre, Kurumun geçen yıl toplam geliri 2 trilyon 192 milyar 955 milyon lira olurken, toplam gideri 2 trilyon 232 milyar 339 milyon lirayı buldu.

Finans

Rakamlar

Rakamlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rakamlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Canlı yayında emekliye çifte zam iddiası! 2 bin, 3 bin, 4 bin TL mi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi: Aldığımız duyumlar...

SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı (4a-4b-4c) kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25 emekli maaşı zammı aldı. Bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye yükseldi. Zamlar yetersiz kalınca seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun katıldığı canlı yayında mart ayı öncesini işaret ederek seyyanen zam için rakam verdi.

Finans

Son dakika... Piyasaların gözü bu verideydi: ABD'de enflasyon beklentileri aştı!

Son dakika haberi: Ocak ayı ABD enflasyon verileri açıklandı.

Finans

Emekli ikramiyesinde yeni hesap! 3 bin TL mi 5 bin TL mi olacak? SGK Uzmanı net rakamı vererek anlattı

Emekli bayram ikramiyesinin 2024 yılı için ne kadar olacağı merakla bekleniyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı sonrası bu kez ikramiye ödemeleri için zam beklentisi oluştu. SGK Uzmanı İsmail Sevinç, ikramiyeler için net rakam verdi.

Finans