Reeder Haberleri

Yeni yerli otomobil yollara düşmek için gün sayıyor! Togg'a rakip geliyor: Reeder 'yerlilik' yarışına önde başladı

Togg'dan sonra bir yerli otomobil daha yollara inmeye hazırlanıyor. Teknoloji şirketi Reeder üretim planını KAP'a bildirdi. 'Yüzde 80' detayıyla dikkat çeken açıklamayla birlikte gözler o tarihe çevrildi!

Finans 04-02-2024 09:31

Reeder halka arz ne zaman, kaç lot verir? Reeder halka arz fiyatı nedir, eşit mi oransal mı?

Reeder halka arz fiyatı borsa ile ilgilenen yatırımcılar tarafından merak konusu olurken birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Ünlü teknoloji firmasının Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı başvurunun kabul edildi. Birçok kişi "Reeder halka arz ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Reeder halka arz kaç lot verir, arz eşit mi oransal mı? İşte detaylar...

Finans 14-09-2023 08:26

Reeder Teknoloji’nin halka arzı için 13-14-15 Eylül’de talep toplanacak

Yerli telefon üreticisi Reeder Teknoloji’nin büyüklüğü yaklaşık 2 milyar TL’yi lirayı bulması beklenen halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliğinde, Ziraat Yatırım Menkul Değerler ve Yatırım Finansman Menkul Değerler eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda 13-14-15 Eylül tarihlerinde talep toplanacak.

Finans 11-09-2023 18:41

REEDER HALKA ARZ NE ZAMAN, hangi tarihlerde? Reeder halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Reeder halka arz tarihleri merak konusu oldu. Bilindiği üzere Samsun merkezli teknoloji şirketine SPK'dan onay çıktı. Firmanın halka arz açıklık oranı yüzde 25,26 olarak açıklandı. Şimdi birçok kişi arama motorlarında "2023 Reeder halka arz ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Reeder halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Finans 11-09-2023 12:01

Reeder

Reeder Hakkındaki Haberler Mynet'te. Reeder Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'nin en büyük akıllı telefon üreticisi Reeder cep telefonları ile gençlere ekonomik ve üst segment çözümler sunuyor

Reeder Teknoloji, gençlere yönelik uygun fiyatlı cep telefonlarıyla dikkat çekiyor. Reeder Teknoloji’nin S19 Max Pro S, S23 Pro Max, S19 Max Pro ve S19 Max cep telefonu modelleri hayatı kolaylaştıran ve keyifli bir kullanım sunan detayları ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Haber 01-09-2023 18:11

Cep telefonu ve tablet üreten firma, Samsun'daki eski tütün hangarlarını teknoloji üssüne çevirdi

Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral: - "Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk yazılım AR-GE Teknoloji Merkezi unvanını alarak teknoloji geliştirme firması haline dönüştük" - "Hemen yanımızdaki 21 tütün hangarı da teknoparka dönüştürüldü. Samsun'da ciddi bir teknoloji hamlesinin paydaşı durumundayız"

Yurthaber 05-10-2022 13:33