Reha Haberleri

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-2024 15:58

Gönül Dağı'na bomba isim! Genç oyuncu kadroda

TRT1’in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük ses getiren diziye bomba bir isim daha katılıyor.

Magazin 06-04-2024 14:31

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-2024 18:36

Reha Özcan'dan seçim paylaşımı: Oy kullanmayacaktım ama şimdi...

'Üç Kız Kardeş' dizisinde rol alan Reha Özcan seçim paylaşımıyla dikkat çekti. Reha Özcan bakanların Murat Kurum'a desteğini görünce İmamoğlu paylaşımı yaptı.

Magazin 25-03-2024 09:12

Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra Darülaceze'de yatmıştı! Sanatçının eski eşi Alper Önal, sanatçının tedavi sürecini anlattı

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'in Darülaceze'ye gitme kararı aldığını ancak ona evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.

Magazin 24-02-2024 17:04

Kate Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss'un sözleri gündemde! Erotik pozlar dışında ilk kez böyle bir konuyla gündemde...

Kate Moss'un kardeşi Lottie Moss sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da gündem oldu. Model Lottie Moss, ablası Kate'in izinden gitmenin onu uyuşturucu ve alkol dünyasına sürüklediğini söyledi.

Magazin 17-01-2024 15:52

Kemal Sunal efsanesi En Büyük Şaban’ın Hülya’sına bakın! Nilgün Bubikoğlu’nun son halini gören inanamadı! Meğer usta sanatçının kardeşiymiş...

Kemal Sunal filmleri halen daha keyifle izleniyor. Sunal’ın En Büyük Şaban isimli filminde, gözleri görmeyen çiçekçi kız Hülya karakterine hayat veren Nilgün Bubikoğlu'nun son hali ortaya çıktı. Meğer sanat dünyasından iki isimle akrabaymış.

Magazin 10-01-2024 12:57

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, nereli ve kaç yaşında? Metin Akdülger'in sevgilisi kim? Oynadığı dizi ve filmler

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte, Metin Akdülger'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 06-12-2023 19:54

Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, nereli ve kaç yaşında? Necip Memili'nin hayatı ve biyografisi

Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Metin Akdülger ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Necip Memili'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-2023 19:53

'Odasına kapandı, kimseyle görüşmek istemiyor' denmişti... Zerrin Özer Darülaceze'den ayrıldı ama...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ziyareti sonra yürüme problemi yaşadığı söylenen Zerrin Özer açıklama yaparak son durumunu anlattı.

Magazin 01-12-2023 09:11

Darülaceze'de tedavi altındaydı! Zerrin Özer'den üzen haber...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özer'i ziyaret ettiği ünlü şarkıcı hakkında üzen bir iddia gündem oldu.

Magazin 30-11-2023 15:15

Didem Arslan kan donduran cinayetin otopsi raporunu açıkladı! Ölüm nedeni 'bıçaklama' demişti, bakın ne çıktı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında, Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayı ele alınıyor. Kanamaların Seher'in dediği gibi bıçaklama olayından değil, asılma sırasında oluşan yaralardan kaynaklandığı ortaya çıktı. Öte yandan Seher'in telefon rehbere ismini 'dayım' diye kaydettiği kişinin, bir rehabilitasyon merkezinde görevli eğitimci olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 13:38

Deniz Uğur tekerleğin halini paylaştı! Birileri kesmemiş mi?

Reha Muhtar ile çocuklarının velayet davası devam eden oyuncu Deniz Uğur seyir halindeyken tekerleği patladığı için durdu. Deniz Uğur tekerleğin görüntüsünü paylaşarak birilerinin tekerleği kestiğini ima etti.

Magazin 14-11-2023 07:16

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davasında flaş gelişme! Mahkeme, adli tıp raporu istedi...

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar arasında çocuklarının velayeti için açılan davada, yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, tarafları Adli Tıp Kurumu'na sevk ederek, çocuklarına karşı ebeveynlik görevini yerine getirmelerine engel teşkil edebilecek ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları bulunup bulunmadığı konusunda rapor hazırlamasını talep etti.

Magazin 23-10-2023 09:42

90'lı yıların unutulmaz spikerlerindendi! Hamit Özsaraç yıllar sonra ortaya çıktı! 'Bu nasıl değişim'

90'lı yılların unutulmaz spikerleri arasında yer alan Hamit Özsaraç yıllar sonra gündem oldu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü ismin meslek değiştirdiği ortaya çıktı. Oldukça değiştiği görülen Özsaraç son haliyle oldukça şaşırttı.

Magazin 21-10-2023 20:18

ARKA SOKAKLAR 645. BÖLÜM tek parça FULL İZLE! Arka Sokaklar saat kaçta, hangi kanalda? Son bölüm özeti

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizisi bu akşam 645. bölüm ile ekrana geliyor. Hüsnü Çoban oğlu Metin'i düştüğü çukurdan kurtarıp rehabilitasyon merkezine yatırmış fakat Sado'nun adamları Metin'i orada da bulmuştur. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor, hangi kanalda? İşte Arka Sokaklar 645. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 13-10-2023 19:36

Seren Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu! Anlattıklarıyla herkesi şoke etti! '13 yaşındaki kızım alkolik oldu'

Son olarak Beyaz Tv'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil programdan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. YouTube'da yeni bir programa başlayan Seren Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu. Aralarında çekişmeli bir velayet davası olan Deniz Uğur'un Reha Muhtar hakkında anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 11-10-2023 14:10

Reha Muhtar kaza yapıp, olay yerini terk etti! Aracına çarptığı bankacıya şok suçlama

Reha Muhtar yine ilginç bir iddia ile gündemde... Trafik kazası yapan Reha Muhtar, polis ikazına rağmen olay yerini terk etti, aracına çarptığı bankacının telefonunu çaldığını iddia etti.

Magazin 01-10-2023 09:39

90’lı yılların unutulmaz isimlerinden biriydi! Ana Haber sunucusu Hamit Özsaraç'ın son hali şaşırttı

90'lı yıllarda Show TV'de Ana Haber bültenini sunan Hamit Özsaraç'ın son hali görenleri şaşırttı. Kariyerini noktaladıktan sonra spikerlik kursu veren Özsaraç yıllar sonra tekrar gündem oldu.

Magazin 03-09-2023 10:21

Bella Hadid sosyal medyayı döndü! 10 aydır alkol kullanmıyorum

En çok aranan modellerden olan Bella Hadid uzun süredir sosyal medyada yoktu. Rehabilitasyon merkezine yattığı iddia edilen model, sosyal medya hesabında paylaşım yaptı ve itirafta bulundu.

Magazin 27-07-2023 11:36

Ünlü şarkıcı Nilüfer 4 aylıkken evlat edinmişti! Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı büyüdü kocaman oldu

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan Nilüfer'in Reha Muhtar ile Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı, büyüdü ve kocaman bir genç kız oldu. 4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlat edinilen Ayşe Nazlı'nın annesiyle pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 21-07-2023 14:37

Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın velayet savaşı büyüyor! Deniz Uğur’a 4 suçtan soruşturma

Eski televizyoncu Reha Muhtar ile ünlü oyuncu Deniz Uğur'un arasındaki velayet savaşında sular durulmuyor. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemeye başvurmuştu. Bu defa Reha Muhtar, velayeti kendisinde olan çocuğunu vermediği ve mahkemeyi etkilemeye çalıştığı gerekçesiyle eski eşi Deniz Uğur’dan şikayetçi oldu. Uğur’a 4 suçtan soruşturma açıldı.

Magazin 13-07-2023 09:50

En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile Show TV yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, yayınlandığı her dönemde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Ayten Erman ve Reha Yurdakul gibi usta isimleri bulunduran filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

Magazin 09-07-2023 20:01

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı bambaşka bir hayat seçti! Son halini görenler tanıyamadı

Uzun yıllar ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi bir süredir yayınlanmıyor. Dizide Rıza Baba'nın kızı 'Pınar' karakterine hayat veren oyuncu Pınar Aydın şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti. Evlenip Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 03-07-2023 23:19

Deli Deli Küpeli filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında çekildi? Fox TV yayın akışı

Deli Deli Küpeli filmi konusu ve oyuncuları ile filmin nerede çekildiği merak edildi. Kemal Sunal'ın başrolde olduğu film, yayınlandığı dönemden itibaren her defasında sevilerek izleniyor. Sevilen komedi filmi bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Deli Deli Küpeli filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında çekildi? İşte Fox TV yayın akışı...

Magazin 02-07-2023 20:20

Deniz Uğur’un kızı Mina'dan babası Reha Muhtar hakkında akılalmaz iddialar! Yaşadığı dehşeti anlattı: ''Alkole alıştım...''

Eski televizyoncu Reha Muhtar ile ünlü oyuncu Deniz Uğur'un arasındaki velayet çekişmesi geçtiğimiz yıl magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemeye başvurmuştu. Şimdi de kızları Mina'nın babası Reha Muhtar hakkındaki açıklamaları herkesi şoke etti.

Magazin 21-06-2023 11:39

FOX KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Fox Kısmet dizisi oyuncuları ve konusu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Fox TV'nin yeni yaz dizisi Kısmet, bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Her hafta cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Peki, Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 16-06-2023 20:07

Çıplak pozlarıyla ünlenen Lottie Moss'dan itiraflarıyla gündemde

Kate Moss'un üvey kardeşi model Lottie Moss sosyal medyada çıplak pozlarıyla tanınıyor. Model rehabilitasyondan çıktıktan sonra artık ayık olduğunu açıklarken gündeme bomba gibi düşen iddialarıyla da dikkat çekiyor.

Magazin 22-05-2023 15:03

Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Deli Deli Küpeli nerede ve kaç yılında çekildi?

Deli Deli Küpeli filmi bu akşam seyircilere sinema keyfi yaşatacak. Filmin başrolünü usta oyuncu Kemal Sunal üstlenmekte. Osman Fahir Seden'in senaristliğini üstlendiği filmin yönetmenliğini Kartal Tibet yaptı. Peki, Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Deli Deli Küpeli nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 16-05-2023 19:22

Üç Kız Kardeş'e bomba transfer! Bakın Türkan'ın yeni aşkı kim olacak

Oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Özgü Kaya’nın Türkan’a, Berker Güven’in Somer’e hayat verdiği sevilen diziye ünlü bir isim dahil oldu.

Magazin 03-05-2023 15:58

Arka Sokaklar'ın yıldızı Pınar Aydın'ın son hali şaşırttı! Şöhreti elinin tersiyle itip bambaşka bir hayat seçti

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın kızını canlandıran Pınar Aydın son hali ile şaşırttı. 2004 yılında Öykü Serter'in sunumuyla ATV'de ekrana gelen Akademi Türkiye ile adını duyurduktan sonra yoluna oyuncu olarak; Savcının Karısı, Arka Sokaklar, Kapalıçarşı, Kız Kaçıran, Akasya Durağı ve Bizim Okul gibi yapımlarla devam eden Pınar Aydın evlenip Giresun'a yerleşti. İşte değişimi olay olan Pınar Aydın'ın son hali...

Magazin 02-04-2023 16:16

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisini duyunca çok şaşıracaksınız! Kendisinden 13 yaş büyük ünlü isimle...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Reha Özcan ve İclal Aydın'ın paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü ismin özel hayatı da merak ediliyor. Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisinin kim olduğunu duyan inanmıyor...

Magazin 28-02-2023 16:57

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 28 Şubat Kanal D yayın akışı

Kanal D'de yayınlanan İclal Aydın'ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü merak edildi. Yaşanan depremler nedeniyle iki haftadır dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyordu. Kullanıcılar Üç Kız Kardeş dizisinin bu akşam olup olmadığını araştırıyor. Peki, Üç Kız Kardeş bu akşam var mı? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 28 Şubat Kanal D yayın akışı...

Magazin 28-02-2023 11:55

Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil diyerek herkese seslendi: Rehavet kapılmayalım

Mehmet Yalçınkaya günlerdir deprem bölgelerinde sahra mutfaklarında canla başla çalışıyor. Elinden gelenleri yapmaya çalışan Mehmet Şef "Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil" diyerek herkese seslendi. Ünlü şef "Rehavet kapılmayalım" dedi.

Magazin 21-02-2023 13:55

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizisi her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkıyor. İzleyiciler Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak etmeye başladı. Yaşanan deprem felaketlerinden sonra dizilere ve eğlence programlarının yayınlarına ara verilmişti. Bu akşam Üç Kız Kardeş bu akşam var mı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 21-02-2023 10:34

Sergen Deveci mucizeyi başardı! 44 gün sonra yürüyerek hastaneden çıktı

Tiyatrocu Sergen Deveci'nin de içinde bulunduğu minibüs, Amasya'da TIR'a çarpmıştı. 3 kişinin öldüğü kazada boynu kırılan ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşayan 32 yaşındaki tiyatrocu Sergen Deveci mucizeyi başardı. 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen genç oyuncu yoğun tedavi sürecinin ardından hastaneden 44 gün sonra yürüyerek çıktı.

Magazin 21-01-2023 10:47

Reha Özcan'dan bir kase çorba fiyatına tepki! Berna Laçin kayıtsız kalamadı

Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı oyuncusu Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gittiği bir restoranda bir kase çorbanın 380 lira olmasına isyan etti. Artan fiyatlara tepki gösteren oyuncu, "Az çorba ile ekmek yedim. Bu olmaz ama ya" dedi.

Magazin 07-01-2023 15:51

Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un oğullarından şok sözler! Annem ve avukatı bana babamı kötülüyor

Deniz Uğur ile davalık olan Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar, çektiği videoda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Annesi Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un kendisine baskı yaptığını söyleyen Poyraz Muhtar, "Annem ve avukatı, bana baban için şunları söyle diye öğretiyor" dedi. Mahkeme anne Uğur hakkında tedbir kararı verdi. Uğur'dan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Magazin 30-11-2022 14:43

Tuğba Ekinci 'Dünya güzeli' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! Bütün dünya bu olayı konuşuyor...

Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay sonrası Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Tuğba Ekinci, "Dünya güzeli, Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siz böyle bir şey yapmazsınız ama lütfen sessiz kalmayın" dedi.

Magazin 26-11-2022 14:27

Reha Muhtar'dan 'eskort' açıklaması! Yatak odasından görüntü paylaştı

Reha Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile hakkında çıkan 'eskort' iddialarını yalanladı. Muhtar, "63 yıllık hayatımda bir kez bile kadınlarla paralı ilişkiye girmedim" dedi.

Magazin 24-10-2022 11:52

Reha Muhtar'ın Trans çocuklar vardır diyen Avukat Feyza Altun isyanı! Mina ve Poyraz'ı kurtaralım

Reha Muhtar'ın 2010 yılında boşandığı eski eşi Deniz Uğur, Muhtar'ın çocuklarına sözel ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia ederek velayetin kendisine verilmesi amacıyla dava açmıştı. Reha Muhtar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Uğur'un, "Trans çocuk vardır" diyen avukatı Feyza Altun için, "Mina ve Poyraz'ı kurtaralım" diyerek isyan etti.

Magazin 15-10-2022 15:33

Reha Muhtar'dan Deniz Uğur iddiası! 'Bu mu annelik!' deyip anlattı

Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasındaki sular durulmuyor. Oyuncu Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve kamuoyunda geniş yer bulmuştu. Deniz Uğur, son açıklamasında, Reha Muhtar’ın akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia etmişti. Suskunluğunu sosyal medyada bozan Reha Muhtar, ünlü oyuncu hakkında ‘Bu mu annelik!’ çıkışı yapıp ekledi! "Her enflasyon çıktığında çocukları kaçırıp velayet davası açıyor."

Magazin 14-10-2022 08:39

Reha Muhtar'ın kızına bağırdığı ses kaydını paylaşmıştı! Deniz Uğur'dan şoke eden iddia

Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasındaki sular durulmuyor. Oyuncu Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve kamuoyunda geniş yer bulmuştu. Deniz Uğur, son açıklamasında, Reha Muhtar’ın akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia etti.

Magazin 11-10-2022 08:01