Richard Branson Haberleri

Ünlü İngiliz iş insanından jest... Işıkları Türk bayrağını yansıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü İngiliz iş insanı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait geminin ışıkları Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağını yansıttı. Branson'ın talimatıyla geminin ışıklarının Türk bayrağına çevrildiği öğrenildi.

Haber 05-10-2023 01:49

Milyarderlerin 'yeni uzay' rekabeti

Dünyanın en zengin iş insanları arasında yer alan ABD’li Elon Musk ve Jeff Bezos ile İngiliz milyarder Richard Branson arasında son zamanlarda giderek kızışan uzay rekabeti, uzay sektörünün sivilleşmesine ilişkin yeni tartışmaları da gündeme getirdi.

Haber 04-08-2021 14:12

İlginç iddia: Elon Musk'ın bir bileti var!

Elon Musk'ın uzay yolculuğu yapacağına dair önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, uzaya çıkan ilk milyarder olan Richard Branson'ı ziyaret eden Musk, Branson'ın uzay şirketi Virgin Galactic'ten uzaya çıkmak için bilet satın aldı.

Haber 13-07-2021 12:12

Uzaya yolculuk: Virgin Galactic'in kurucusu Richard Branson’un 15 yıllık zorlu yolculuğu

Virgin Galactic’in insanları uzayın sınırına çıkarmak için 15 yıldır verdiği uğraş, Pazar günü sonunda meyvesini verdi. Sir Richard Branson’ın uzaya çıkma hikayesini inceledik.

Haber 13-07-2021 02:27

Richard Branson

Richard Branson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Richard Branson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Elon Musk'tan tarihi uçuş öncesi Richard Branson'a çıplak ayaklı ziyaret!

Uzaya giden ilk milyarder Richard Branson, tarihi uçuş öncesi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk tarafından ziyaret edildi. Çıplak ayaklı Musk ile birlikte poz veren Branson, paylaştığı fotoğrafa "Sabaha bir arkadaşla başlamak harika" notunu düştü.

Haber 12-07-2021 14:04

Virgin Galactic’in sahibi Richard Branson uzaya giden ilk milyarder oldu

Virgin Galactic’in sahibi İngiliz iş insanı Richard Branson, uzaya giden ilk milyarder oldu. Richard Bronson, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği uzay aracı ile uzayın başladığı nokta olarak kabul edilen yerden 100 kilometre yüksekliğe seyahat etti.

Haber 11-07-2021 20:16

Uzay Turizmi İçin Önemli Gün

İngiliz milyarder Richard Branson, sahibi olduğu Virgin Galactic’e ait uzay aracıyla ilk defa uzaya yolculuk etmeyi deniyor. Eğer uçuş planlandığı gibi bugün başarılı şekilde gerçekleşirse Branson özel uzay şirketine sahip ilk uzaya giden insan olacak. Bu, Branson’ın uzun zamandır hayalini kurduğu an.

Haber 11-07-2021 15:38