Riyal Kuru Haberleri

Riyal ne kadar oldu? Suudi Arabistan borsasında son durum ne?

Suudi Arabistan riyali veya riyal ismi ile anılan bu para birimi, Suudi Arabistan'ın resmi para birimi olarak kullanılmaktadır. Riyal kuru, Türkiye'deki serbest piyasalarda en çok merak edilen para birimlerinden biri olmaktadır. Bu sebeple pek çok kişi riyal ne kadar oldu? Suudi Arabistan borsasında son durum ne? sorularını sormaktadır. İşte Riyal ne kadar oldu sorusunun cevabı...

Finans 22-03-2021 12:18

İran'da döviz krizi sporu da vurdu: Sporcuların yurtdışına çıkışı kısıtlandı

 İran Spor Bakanlığı döviz kurlarındaki aşırı artış nedeniyle federasyonlara gönderdiği talimatta, yüzde yüz gerek olmadıkça sporcuların yurt dışına gönderilmemesini talep etti.

Haber 30-07-2018 16:23

ABD yaptırımları endişesiyle İran Riyal'i tarihi düşük seviyesine geriledi

ABD'nin İran'a yönelik yeni yaptırımları Ağustos ayında yürürlüğe koyacağı endişesi ülkenin para birimi Riyal'de sert değer kaybına yol açtı. Riyal Mart ayından bu yana değerini yarı yarıya yitirmiş durumda.

Finans 30-07-2018 04:06

İran'da bazı merkez bankalarından daha fazla altın stoklayan 'sikkelerin sultanı' gözaltında

Başkent Tahran'da polis, altın piyasasını manipüle etmek için iki ton altın stokladığı öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Tahran Emniyet Müdürü Hüseyin Rahimi, adını açıklamadığı 58 yaşındaki kişinin sadece 10 ayda 250 bin altın sikke stokladığını söyledi.

Finans 05-07-2018 11:57

Riyal Kuru

Riyal Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Riyal Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hamaney, İran'daki protestolar için yargıya işaret etti

Ekonomik gidişata dair hafta başında patlak veren protestoların ardından, dini lider Ayetullah Ali Hameney Çarşamba günü yargı mensuplarıyla bir araya geldi, "Halkın iş, yaşam ve rızıkları güvende olmalı" dedi.

Finans 27-06-2018 18:39

İran kuru sabitledi, yastık altı dövizi sınırladı

İran Merkez Bankası, para birimi riyalin tüm zamanların en düşük düzeyini görmesinin ardından dolar kurunu sabitledi. Yastık altında tutulan döviz miktarı da 10 bin euro ile sınırlandırıldı. Bu karara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacak.

Finans 13-04-2018 14:35

İran'da dolar kurunu sabitledi, yastık altı dövizi sınırladı

İran Merkez Bankası, para birimi riyalin tüm zamanların en düşük düzeyini görmesinin ardından dolar kurunu sabitledi. Yastık altında tutulan döviz miktarı da 10 bin euro ile sınırlandırıldı. Bu karara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacak.

Haber 10-04-2018 16:08