Ruhat Mengi Haberleri

Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Ruhat Mengi'nin eşi Güngör Mengi hayata veda etti!

Güngör Mengi, yaşında hayatını kaybetti. Mengi'nin vefat haberinin ardından usta gazeteci ile ilgili araştırmalar sıklaştı. Aynı zamanda Ruhat Mengi'nin de eşi olan Güngör Mengi'nin kim olduğu ve meslek hayatı merak edildi. Peki, Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İşte detaylar...

Haber 17-02-2023 19:52

Uçucu mühür iddiası alay konusu oldu

Sosyal medyada bazı popüler gazeteciler tarafından seçimlere gölge düşürmek amacıyla gündeme getirilen "seçimlerde uçucu mühür" kullanıldığı yönündeki iddia alaya alındı

Haber 24-06-2018 17:32

İYİ partiden zehir zemberek sözlerle istifa eden Ruhat Mengi şimdi İnce’nin tarafına geçti!

İYİ Parti kurucuları arasında yer alan Ruhat Mengi geçtiğimiz günlerde partisinden zehir zemberek sözlerle istifa etmişti. Mengi'nin twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşım büyük şaşkınlık yarattı. Mengi paylaşımında, "1.turda Muharrem İnce'ye, 2. turda Selahattin Demirtaş'a oy vermelisiniz" haberi yayıyorlar. Çok dikkat. Her turda Muharrem İnce'ye verin!" diyerek, İnce'nin tarafına geçtiğini açıkladı.

Haber 12-06-2018 22:00

İYİ Parti'den istifa eden Ruhat Mengi'den deprem etkisi yaratan sözler: İYİ Parti göründüğü gibi değil

İYİ Parti kurucuları arasında yer alan Ruhat Mengi partisinden istifa ettikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mengi, İyi Parti'nin göründüğü gibi olmadığını, bunu parti programının açıklandığı toplantıya gittiğinde gördüğünü söyledi.

Haber 28-05-2018 17:10

Diğer Haber Etiketleri

İYİ Parti kurucu üyelerinden Ruhat Mengü, partiden istifa etti

İYİ Parti'nin kurucular kurulu ve Genel İdare Kurulu üyelerinden Ruhat Mengi, istifa ettiğini açıkladı. Mengi, kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 28-05-2018 14:52