Rusça Haberleri

Annesiyle Rusça konuştu diye kavga etti! Genç kız sevgilisini bıçakladı...

Olay Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana geldi. 22 yaşındaki Oğuzhan Çavuş, sevgilisi 21 yaşındaki G.Ü.Y. ile eve geldi. Annesiyle telefonda Rusça konuştuğu için Oğuzhan Çavuş, G.Ü.Y.'nin üzerine bıçakla yürüdü. İkilinin aralarında çıkan tartışma sonucu G.Ü.Y. ekmek bıçağıyla Çavuş'u kalbinden bıçakladı. Olay sonrası G.Ü.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 19-11-2022 20:53

Antalya'da turizm bölgesinde yabancı dil bilmeyen taksici kalmayacak

Antalya Valisi Ersin Yazıcı: - "Yabancı dil büyük bir problem. Turizm hareketliliği azaldığında merkez, Kemer, Serik, Manavgat, Alanya gibi turizmin yoğun olduğu yerlerde belli saatlerde pratik ve iletişim kurabilecek düzeyde İngilizce eğitimi vereceğiz" - Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan: - "Yabancı dil sertifikası olmayanın direksiyona oturmasını istemiyoruz. Kış döneminde 5-6 aylık süre içinde yaklaşık 5 bin kişiye eğitim vermeyi planlıyoruz"

Yurthaber 04-09-2022 11:08

Azmiyle 3 yabancı dil öğrenen Seda hastalığına rağmen hayata sımsıkı tutunuyor

SMA tip 2 hastası Seda Karakaya: - "Benim dış görünüşüm sadece bir kabuk. Çünkü benim içimde çok farklı bir dünya var. O dünyanın içerisinde artık kelimeler yetmemeye başladı, o yüzden farklı dilleri öğrendim"

Yurthaber 19-08-2022 12:07

Rusça

Rusça Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rusça Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.