Rüyada Haberleri

Durmadan yemek yeme isteğiniz varsa dikkat! Yedikçe acıktıran 4 besin

Sürekli olarak yemek yeme isteği, bazen kontrol edilmesi zor bir durumdur. Yediğiniz bazı besinlerin daha fazla acıkmanıza ve bu sebeple de kilo almanıza neden olduğunu biliyor muydunuz? Sürekli yeme isteğine neden olan ve yedikçe daha da aç hissetmenize yol açabilen 4 besini haberimizde derledik.

Kadin 02-03-2024 10:05

Bir taraf kabus, diğer taraf güzel rüya... Uyuma yönünüz rüyalarınızı etkiliyor! Oraya dönüp yatanlar dikkat

Sürekli kabus görmek bazılarının en rahatsızlık duyduğu şeylerden bir tanesi. Bu nedenle rüyada kabus görmek çok sık araştırılıyor. Güzel rüya ve kabusun nedenleriyle ilgili çarpıcı bir araştırma ortaya çıktı. Yapılan bir araştırmaya göre; uyuma şekli rüyalar üzerinde etkili olabiliyor. Araştırmada aktarılan verilere göre; sola yatmak kabusa, sağa yatmak ise güzel rüyaya yol açıyor. İşte uyku sırasında yaşanan bu durumun nedeni...

Kadin 18-01-2024 16:28

Rüyada deprem olduğunu görmek ne demek? Sık sık yaşanan rüyada deprem görmenin anlamı

Rüyada deprem görmek gibi görülen birçok görüntü bilinçaltımızı yansıtıyor. Ancak rüyaların anlamları yaşanacak olayların habercisi olabiliyor. Genellikle görülen rüyaların anlamları başka şekillerde yorumlanıyor. Son zamanlarda birçok insan rüyasında deprem gördüğünü paylaşıyor. Peki rüyada deprem görmek ne demektir?

Kadin 20-02-2023 08:50

Rüyada

Rüyada Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rüyada Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.