Rüzgar Mağden Haberleri Ve Son Dakika Rüzgar Mağden Haberleri

Rüzgar Mağden Haberleri Ve Son Dakika Rüzgar Mağden Haberleri

Taş bebek lakaplı oyuncu ve Türk Sanat Müziği yorumcusu Gönül Yazar ile birlikteliğiyle gündeme gelen Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968’de dünyaya geldi. Kanallarda ve yapım şirketlerinde çalışan Mağden, Beyaz Show programının yönetmenliğini yaptı. Bununla beraber Bir Demet Tiyatronun özel jenerik çekimlerini 2000 yılında TRT'de yayınlanan yılbaşı özel programlarının ve Bir Divandan Gazel isimli TRT belgeselinin yönetmenliğini yaptı. Bir evlilik geçirmiş olan isim arasında 32 yaş fark bulunan, çocukluk aşkı Gönül Yazar ile sevgili oldu. Henüz ortaokula giderken izlediği Taçsız Kral filminde gördüğü oyuncuya aşık olan ve annesine aktrisle evleneceğini söyleyen Rüzgar Mağden yönetmen olduktan sonra katıldığı bir partide Gönül Yazar ile tanıştı. Uzun süreli bir beraberlikleri olan çift evlenmeyi düşünmemektedir.

Rüzgar Mağden Haberleri

Gönül Yazar 32 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı: Beni Allah korudu!

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden ile ilişkisini bitirdi.2. Sayfa programına konuşan Yazar, 'beni Allah korudu' dedi.

Magazin 16-05-2020 15:00

Gönül Yazar'dan evlilik açıklaması! Herkesi şaşkına çevirdi

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden’le evlendiği iddiasına yanıt verdi. 'Rüzgar çok egolu çok kibirli. 1 haftadır konuşmuyoruz. Gelin arabasında fotoğrafımı görünce o da evlendiğimi sanmış...'

Magazin 20-01-2020 14:37

Gönül Yazar evlendi mi? İlginç paylaşım

Gönül Yazar'ın Instagram hesabından gelin arabasıyla yaptığı paylaşım hayranlarını meraklandırdı. Kendisinden 32 yaş küçük olan yönetmen sevgilisi Rüzgar Mağden ile evlendiği şeklinde iddialar ortaya atılırken, Gönül Yazar ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 19-01-2020 21:11

Rüzgar Mağden'in paylaşımı Gönül Yazar'ı kızdırdı!

Gönül Yazar kendisinden küçük sevgilisinin daha önce bir kadına cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar göndermesinden sonra ayrılık kararı aldı. Yazar'ın ayrılığından sonra Rüzgar Mağden'in paylaşımı ünlü ismi kızdırdı.

Magazin 19-11-2019 13:50

Diğer Haber Etiketleri

Rüzgar Mağden

Rüzgar Mağden Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Rüzgar Mağden Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cinsel içerikli fotoğraflardan sonra Gönül Yazar, Rüzgar Mağden'den ayrıldı

Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı. Her fırsatta aşkını dile getiren, sevgisini ele güne karşı haykıran Rüzgar Mağden'in Instagram'dan bir kadına cinsel içerikli fotoğraflar yolladığı iddia edilmişti.

Magazin 18-11-2019 12:15

Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden bir kadına cinsel içerikli fotoğraf göndermiş!

İkinci Sayfa programına bağlanan bir kadın, Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in bir arkadaşına cinsel içerikli video ve fotoğraflar gönderdiğini söyledi. Hakkındaki iddiaların ardından canlı yayına bağlanan Mağden, öfkeden deliye döndü.

Magazin 11-11-2019 13:56

Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden: Ben Gönül'e gönderildim

Gönül Yazar ve genç sevgilisi Rüzgar Mağden yaptıkları açıklamalarla gündeme bomba gibi düştüler. Mağden sevgilisi için "Ben Gönül'e ilaç gibi geldim. Ben Gönül'e gönderildim" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 06-11-2019 13:49

İşte Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden

Geçtiğimiz günlerde yıllar sonra yeni bir ilişkiye başladığını açıklayan Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar'ın aşk yaşadığı kişinin kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-08-2019 11:52